واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: بيش از800 مظنون تندرو در بلژيک شناسايي شدند
برنار کلرفایت، شهردار منطقه شیربیک بروکسل در گفتگو با تلویزیون ار ت الRTL از ابتکار وزارت کشور و دادگستری چندان استقبال نکرد و خاطر نشان ساخت مددکاران اجتماعی نباید به جاسوسان و خبرچینان پلیس تبدیل شوند.
کد خبر: ۵۳۵۵۳۰
تاریخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۱ - 30 September 2015
مقامات بلژیک روز سه شنبه اعلام کردند تحقیقات نشان می دهد که هشتصد و بیست و هشت شهروند این کشور گرایشهای افراطی دارند و باید دقیقتر تحت نظارت و کنترل قرار گیرند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از بروکسل، شبکه تلویزیونی غیردولتی RTL-TVI بلژیک سه شنبه شب در گزارشی با اعلام این خبر افزود شماری از این افراد پیش از این برای شرکت در مناقشات سوریه و عراق به این کشورها رفته اند و شماری از آنها نیز قصد چنین کاری را دارند.
این آمار و ارقام هشداردهنده در دستورالعملی گنجانده شده اند که به تازگی از طرف کوئن گینس، وزیر دادگستری و یان یامبون وزیر کشور بلژیک برای مقامات مناطق این کشور ارسال شده است. وزرای دادگستری و کشور بلژیک در این دستورالعمل از مقامات مناطق مختلف خواسته اند برای شناسایی و بازداشت عناصر افراط گرا که احتمالا قصد عزیمت به کشورهای جنگزده در خاورمیانه را دارند، هوشیاری و احتیاط بیشتری به خرج دهند.
دستورالمعل وزارتی ارسال شده برای مناطق مختلف بلژیک به نتایج تحقیقات اداره هماهنگی تحلیل تهدیدها اشاره کرده و تصریح کرده است طبق بررسیهای صورت گرفته هشتصد و بیست و هشت نفر در نقاط مختلف کشور گرایشهای افراطی از خود نشان داده اند و از این تعداد دویست و هفتاد نفر به سوریه و عراق رفته اند، پانزده نفر از آنها در مسیر عزیمت به این دو کشور هستند، یکصد و بیست و نه نفرشان پس از شرکت در مناقشات سوریه و عراق در حال بازگشت به بلژیک هستند، شصت و دو نفرشان قصد خروج از کشور را داشته اما توسط مقامات منع شده اند و سیصد و پنجاه و دو نفرشان نیز قصد دارند در صورت فراهم شدن شرایط به یکی از مناطق مناقشه بروند.
وزرای دادگستری و کشور بلژیک در یادداشت خود برای مقامات مناطق مختلف کشورشان از آنها خواسته اند برای نظارت بیشتر بر افرادی که اندیشه ها و رفتار نگران کننده دارند، همکاری بیشتری با یکدیگر داشته باشند و برای مقابله با افراط گرایی از مددکاران اجتماعی بیشتر استفاده کنند.
برنار کلرفایت، شهردار منطقه شیربیک بروکسل در گفتگو با تلویزیون ار ت الRTL از ابتکار وزارت کشور و دادگستری چندان استقبال نکرد و خاطر نشان ساخت مددکاران اجتماعی نباید به جاسوسان و خبرچینان پلیس تبدیل شوند.
بلژیک که یازده میلیون و پانصد هزار نفر جمعیت دارد از سه سال پیش به یکی از کشورهای اروپایی تبدیل شده است که به نسبت جمعیت خود بیشترین تعداد داوطلب شرکت در مناقشات مسلحانه عراق و سوریه را دارد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]