واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: در جلسه کارشناسان حقوقی آموزش و پرورش خراسان رضوی عنوان شد: مستند سازی بیش از یک میلیون و ۸۵۶ هزار متر مربع از املاک آموزش و پرورش خبرگزاری پانا: مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: بیش از یک میلیون و ۸۵۶ هزار متر مربع از املاک آموزش و پرورش استان مستند سازی شده است که سال گذشته خراسان رضوی رتبه نخست کشور را در این حوزه کسب کرد.
۱۳۹۴ سه شنبه ۷ مهر ساعت 12:58
به گزارش خبرگزاری پانا، سیدجواد حسینی ظهر امروز در جمع کارشناسان حقوقی آموزش و پرورش استان بابیان این مطلب اظهار کرد: امروز استراتژی اصلی آموزش و پرورش ارتقا کیفیت با توجه به سند تحول بنیادین و توجه به آموزش و پرورش تمام ساحتی و توسعه آموزش و پرروش کیفی است.
وی افزود: ۶۴ درصد راهکارهای خرده نظام های کیفیت بخشی موردنظر سند تحول به نیروی انسانی بازمی گردد و در همین راستا هم دولت تدبیر و امید تلاش کرده در زمینه توسعه منابع انسانی و کیفیت بخشی به این موضوع گام های جدی بردارد .
حسینی بابیان این که برای کیفیت بخشی به آموزش و پرورش دو خرده نظام تامین نیروی انسانی و تامین منابع مالی باید موردتوجه جدی باشد، اظهار داشت: اعتقاد داریم منابع انسانی باید به شکلی مطلوب و کیفی جذب شوند و صحیح توزیع شوند ، به نیروی انسانی و ارتقا شرایط آن ها توجه شود، از آن ها حمایت شود و به آن ها منزلت و کراما بیشتری داد که در این زمینه ادارات حقوقی می توانند کمک زیادی به آموزش و پرورش بکنند.
وی بااشاره به خرده نظام تامین منابع مالی هم گفت: یکی از راه های تامین منابع مالی تامین بودجه مناسب است و خوشبختانه در دولت تدبیر و امید شاهد رشد ۱۰۰ درصدی بودجه آموزش و پرورش و تخصیص ۱۱۰ درصدی بودجه این بخش در کنار افزایش سهم ۲/۱ درصدی این بخش از بودجه کل کشور و رسیدن به رقم ۱۱/۲ درصد از ابتدای شروع به کار دولت تاکنون بوده ایم.
حسینی خاطرنشان کرد: برای کیفیت بخشی بیشتر نمی توانیم تنها به دنبال بودجه های دولتی باشیم ، مشارکت معلمین ، دانش آموزان ، اولیا ، بخش خصوصی و دستگاه های دولتی و عمومی می تواند در این زمینه به ما کمک شایانی بکند ، باید توجه داشت پس از انقلاب شکوهمند اسلامی ایران تاکنون حدود ۵۰۰ هزار میلیارد تومان شاهد کمک بخش خصوصی به آموزش و پررورش استان بوده ایم ضمن این که در دوره جدید مدیریت آموزش و پرورش استان با اجرای طرح هایی مانند یکصد مدرسه یکصد دبیرخانه ، طرح حامی ، دستگاه های مدرسه یار، دستگاه های مدرسه ساز و انعقاد تفاهم نامه همکاری با بیش از ۷۵ درصد دستگاه های دولتی و عمومی زمینه های مطلوبی برای توسعه مشارکت این بخش ها در آموزش و پرورش و کیفی کردن برنامه هایمان در زمینه توسعه نظام تعلیم و تربیت فراهم شده است.
وی تاکید کرد: ادارات حقوقی می توانند در شناخت و احصا ظرفیت های حقوقی که در این ارتباطات بین بخشی می تواند به ما کمک کند نقش موثری را ایفا کنند. مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی ، بروز رسانی و ساماندهی پرونده های حقوقی ، احیا حقوق آموزش و پرورش ، مستندسازی املاک در آموزش و پرروش که سال گذشته خراسان رضوی رتبه نخست کشور را در این حوزه کسب کرد و بیش از یک میلیون و ۸۵۶ هزار متر مربع از املاک را مستندسازی کرده است ، جلوگیری از تعرض به املاک و حراست و حفظ اموال غیرمنقول آموزش و پرروش ، صدورمجوز فروش و تبدیل به احسن منابعی که در اختیار داریم را از مهمترین وظایف ادارات حقوقی آموزش و پرورش دانست.
حسینی در پایان بر توانمندسازی و آموزش مدیران و معلمین و کارکنان در زمینه حقوقی تاکید کرد و گفت: خوشبختانه در این زمینه آموزش و پرورش استان گام های خوبی برداشته است.
سیدتقی زاده معاون مدیرکل حقوقی وزارت آموزش و پرورش هم در این جلسه اظهار داشت: خراسان رضوی از استان های فعال و برتر کشور است و همواره اقدامات حقوقی این سازمان مورد تقدیر وزارتخانه بوده و باتلاشی که در مجموعه ادارات حقوقی آموزش و پرورش این استان صورت گرفته گام های خوبی در زمینه ساماندهی و توسعه اقدامات این بخش برداشته شده است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]