تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 15 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):راستى عزّت است و نادانى ذلّت.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826078272




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

افزايش زائران خانه خدا به 5 ميليون نفر در سال آينده/ تدابير لازم انديشيده شود


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۶ مهر ۱۳۹۴ (۱۶:۲۳ب.ظ)
هاشمي‌رفسنجاني مطرح کرد: افزايش زائران خانه خدا به 5 ميليون نفر در سال آينده/ تدابير لازم انديشيده شود موج-رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام با اشاره به حادثه دردناک منا گفت: با توجه به اينکه قرار است سال بعد 5 ميليون زائر به حج بروند بايد کاري کرد که ديگر شاهد تکرار چنين حوادثي نباشيم.
به گزارش خبرگزاري موج، آيت‌الله اکبر هاشمي رفسنجاني در مراسم آغاز سال تحصيلي دانشگاه آزاد اسلامي با اشاره به حادثه منا، اظهارکرد: اين قابل قبول نيست که اين اتفاق عجيب به آساني بيافتد. اين اتفاق فاجعه بسيار بدي است و واقعاً مصيبتي جدي است. ان‌شاءا... که اين اتفاق درسي شود که ديگر شاهد تکرار چنين مسائلي نباشيم.
هاشمي رفسنجاني با اشاره به حضور 5 ميليون زائر در مناسک حج سال آينده، خاطرنشان کرد: از آن جايي که قرار است سال بعد 5 ميليون زائر به حج بروند بايد کاري کرد که ديگر شاهد تکرار چنين حوادثي نباشيم.
وي در بخش ديگري از صحبت‌هاي خود با اشاره به سالگرد دفاع مقدس، خاطرنشان کرد: در دفاع مقدس شهامت، شجاعت و تيزبيني امام (ره) باعث شد که آن هشت سال به خوبي از سر ملت ايران گذرانده شود.
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام خاطرنشان کرد: مطمئناً اگر جنگ‌هاي بزرگ و طولاني دنيا را بررسي کنيد هيچ‌کدام را مانند دفاع هشت ساله مقدس پيدا نمي‌کنيد چرا که اين هشت سال داراي ويژگي‌هاي مهمي است و آنها از آن برخوردار نيستند.
هاشمي رفسنجاني با اشاره به ويژگي‌هاي هشت سال دفاع مقدس، خاطرنشان کرد: زماني جنگ عليه ايران آغاز شد که جمهوري اسلامي ايران به هيچ وجه آمادگي ورود به آن را نداشت و انقلاب اسلامي نيز نهالي قابل تخريب و تازه‌کار بود.
وي با اشاره به وضعيت ارتش و دوران پس از انقلاب و آغاز جنگ، گفت: در زمان آغاز جنگ ارتش درحال تصفيه نيروهاي خود بود؛ چراکه برخلاف کشورهاي ديگر که پس از انقلاب‌ها ارتش منحل مي‌شد ما در جمهوري اسلامي ايران نمي‌خواستيم اين اتفاق بيفتد. به همين دليل با لحاظ همه شرايط پيش از انقلاب همه نيروهاي نظامي اعم از ارتش و شهرباني را نيز نگه داشتيم و چنانچه افرادي مستحق تنبيه بودند آنها را بيرون مي‌کرديم و اگر قابل بخشش بودند آن ها را مورد بخشش قرار مي‌داديم.
هاشمي رفسنجاني با اشاره به تشکيل نهادهاي مختلف در ابتداي انقلاب اظهار کرد: در کنارهاي نهادهاي موجود، نهادهاي ديگري ايجاد شد که چنانچه ضعفي در عملکرد نهادهاي قبلي وجود داشت اينها وارد شوند و بتوانند به مديريت انقلاب کمک کنند. در همين راستا سپاه نيز در کنار نيروهاي مسلح و جهاد سازندگي براي فعاليت‌هاي اداري و عمراني و همچنين دادگاه انقلاب در کنار دستگاه قضا تأسيس شد.
وي در ادامه با تأکيد بر اين که ساختار جمهوري اسلامي ايران عيبي ندارد و سرتاپاي آن درست است، گفت: ساختار جمهوري اسلامي ايران ساختاري کاملاً مردمي است که در آن همه چيز انتخابي است؛ حال، عده‌اي نمي‌خواهند که انتخابات روح خود را داشته باشد اما آنچه که مهم است اين است که همه انتخابات‌ ها اعم از انتخابات مجلس و رياست جمهوري بايد کاملا آزاد برگزار شود.
هاشمي رفسنجاني با تأکيد بر ساختار انتخابي جمهوري اسلامي ايران، خاطرنشان کرد: دولت از بين دو منتخب بيرون مي‌آيد و همچنين رهبري نيز بالاترين مقام کشور است بايد با دو انتخاب مسووليت را بپذيرند؛ ابتدا مردم، متخصصين شناخت رهبري را انتخاب مي‌کنند و سپس اين منتخبين در مجلس خبرگان، رهبري را انتخاب مي‌کنند.
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام با بيان اين که ساختار نظام همواره مردمي است، افزود: ممکن است در انتخابات اشکالاتي داشته باشيم و اهداف واقعي حاصل نشود، اما اساس آن محفوظ است و تنها کافي است که قانون اساسي به درستي اجرا شود تا ديگر شاهد مشکلات سياسي نباشيم.
وي در ادامه با بيان اين که در هنگام آغاز جنگ در مرکزيت اختلاف‌هايي وجود داشت، خاطرنشان کرد: هنگام آغاز جنگ در مرکز رئيس جمهور با مجلس سازگار نبود، در آن زمان همچنين ما اسلحه خود را نمي‌شناختيم و ارتش نيز در حال تصفيه بود. در اين شرايط دشمنان ما فکر مي‌کردند که با دقت، زمان مناسبي را پيدا کرده‌اند. آنها گمان مي‌کردند که مانند جنگ جهاني مي‌توانند وارد تهران شوند؛ در اين شرايط فردي همچون صدام که از ارتشي مجهز برخوردار بود را انتخاب و درگير جنگ با ايران کردند.
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام با بيان اين که در آغاز جنگ، هيچ کشوري از ايران حمايت نداشت، اظهار کرد: جنگ در شرايطي آغاز شد که همه کشورها اعم از غرب و شرق و همچنين مرتجعين منطقه حامي و پشتيبان صدام بودند؛ ايران به تنهايي وارد جنگي ناخواسته شد و در شرايطي که ارتش در حال تجزيه بود، اين نيرو انصافاً از خود مردانگي نشان داد.
وي با اشاره به اقدامات ارتش در هشت سال دفاع مقدس، خاطرنشان کرد: در زمان دفاع مقدس، سپاه نهاد کوچکي بود که آرايش جنگي نداشت و بيشتر داراي آرايش امنيتي بود. با اين وجود هم سپاه و هم بسيج شروع به دفاع از کشور کردند. در هيچ جاي تاريخ نيز مشاهده نمي‌کنيم که همه قدرت‌هاي جهان در يک طرف و انقلابي تازه و جوان در يک سمت قرار بگيرد و پيروز شود.
هاشمي رفسنجاني با تأکيد بر اينکه پس از هشت سال دفاع مقدس خداوند به جمهوري اسلامي ايران نصرت عطا کرد، گفت: پيروزي که ما پس از هشت سال دفاع مقدس کسب کرديم بسيار ارزشمندتر و بهتر از حالتي بود که بغداد را تصرف کرده و صدام را از بين مي‌برديم. گرچه اين اتفاق نيز يک پيروزي محسوب مي‌شد اما آنچه که در واقعيت اتفاق افتاد پيروزي واقعي بود.
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام با بيان اينکه خدا در زمان مناسبي توسط عقلاي کشور را به اين نتيجه رساند که ديگر نبايد بجنگيم، گفت: در آن شرايط که آمريکا در خليج فارس مي‌جنگيد و به عراق سلاح‌هاي شيميايي مي‌داد و صدام نيز چراغ دست گرفته بود که هيچ قانوني را در جنگ مراعات نکند و همچنين ناتو سلاح‌هاي خود را همراه با خلبان به صدام مي‌داد، کار به جايي رسيد که فکر شد اگر بنا باشد حتي يک بار يکي از شهرهاي ايران بمباران شود خسارات بسياري به کشور وارد خواهد شد.
وي با اشاره به پذيرش قطعنامه توسط ايران خاطرنشان کرد: آن ها پس از پذيرفتن قطعنامه احساس کردند که ايران از روي ضعف اين قطعنامه را پذيرفته است به همين دليل براي زمين‌گير کردن جمهوري اسلامي ايران از دو نقطه وارد شدند و حال آنکه از هر دو نقطه با شکست سنگيني روبرو شدند.
وي با اشاره به حضور ايران در عراق و کمک‌هاي جمهوري اسلامي به اين کشور، اظهار کرد: اگر در زمان جنگ ما به بغداد رفته بوديم و شهرهاي عراق را تصرف مي‌کرديم شرايط امروز حاصل نمي‌شد چرا که مردم عراق حضور خارجي‌ها را نمي‌پذيرفتند. چنانچه ما امروز در عراق حضور داريم صرفاً براي کمک و مبارزه با تروريسم است. با اين حال سر و صداي بسياري بلند شده و بخش زيادي از عراقي‌ها از نفوذ ايران در اين کشور انتقاد مي‌کنند.
هاشمي رفسنجاني افزود: با اين حال زماني که در آمريکا اوباما مي‌خواهد جمهوري‌خواهان کنگره را سرزنش کند، به حضور ايران پس از حضور نظامي آمريکا در عراق اشاره مي‌کند.
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام در بخش ديگري از صحبت‌هاي خود با اشاره به اظهارات برخي در مورد نوشاندن جام زهر به امام (ره) پس از پذيرش قطعنامه،‌ اظهار کرد: امروز آدم‌هاي تازه واردي وارد شده‌اند که اين مسائل را نمي‌فهمند و مي‌گويند قطعنامه جام زهر بود در صورتي که نمي‌دانند حرف امام (ره) چه بود.
وي خاطرنشان کرد: امام (ره) سه ماه بعد گفتند که من ابتدا گفتم که قطعنامه جام زهر بود اما الان مي‌گويم که اين جام، جامي شيرين است؛ چرا که کشور به سرعت در حال بازسازي و توسعه است.
هاشمي رفسنجاني همچنين در بخش‌ ديگري از صحبت‌هاي خود با اشاره به تأسيس دانشگاه آزاد اسلامي، خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامي يکي از ضروري‌ترين نيازهاي جامعه بود که چنانچه امام خميني (ره) حمايت نمي‌کردند هيچ‌گاه تأسيس نمي‌شد.
وي با اشاره به حضور و تحصيل ايثارگران در دانشگاه آزاد اسلامي، خاطرنشان کرد: پس از جنگ در مجلس تصميم گرفتيم که راجع به تحصيل ايثارگران و همچنين خانواده‌هاي شهدا کار عادلانه‌اي انجام دهيم. در همين راستا به کساني که در اين هشت سال زندگي و تحصيل خود را رها کرده و به دفاع از کشور پرداختند و همچنين به فرزندان شهداي اين هشت سال سهميه‌اي در نظر گرفتيم تا به دانشگاه‌ها بيايند و روحيه ايثار را به دانشگاه‌ها تزريق کنند.
هاشمي رفسنجاني به حضور 240 هزار دانشجوي ايثارگر در دانشگاه آزاد اشاره و اظهار کرد: حضور اين تعداد دانشجوي ايثارگر نتيجه همان تصميم و حمايت امام خميني (ره) است که راه را براي اين کار باز کرد.
رئيس هيأت امناي دانشگاه آزاد اسلامي همچنين با اشاره به حضور 12 ميليون و 700 هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامي، اظهار کرد: افتخار بسيار بزرگي است که اين تعداد دانشجو سال تحصيلي جاري را آغاز مي‌کنند و همچنين افتخار بزرگ‌تري است که تعداد بسياري از اين دانشجويان در مقاطع تحصيلات تکميلي و دکترا مشغول به تحصيل هستند.
هاشمي رفسنجاني همچنين با تأکيد بر اينکه دانشگاه آزاد اسلامي بزرگترين دانشگاه حضوري دنيا است، گفت: دانشگاه آزاد اسلامي متعلق به هيچ فردي نيست و هيچ کس مالکيت آن را بر عهده ندارد بلکه متعلق به مردم است و هيأت امناي اين دانشگاه فقط حق اداره و تعيين سياست‌هاي آن را دارد.
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام در ادامه با تأکيد بر اينکه دانشگاه آزاد اسلامي بايد در ادامه فعاليت‌هاي خود وارد مرحله پژوهش و همچنين اشتغالزايي شود، خاطرنشان کرد: بايد در سراسر کشور، پژوهشگاه‌هاي نيرومند ايجاد شود.
وي با تأکيد بر اينکه دانشگاه را فقط براي تأمين نيازهاي جامعه تأسيس کرده‌ايم، خاطرنشان کرد: هشت سال تحريم‌ها آنچنان شيره جان کشور را گرفت که دولت نمي‌تواند اقدامات بسياري در کشور به ويژه در بخش اشتغال انجام دهد چرا که دولت در حال حاضر از لحاظ امکانات مالي و بودجه دچار وضعيت بدي است و چنانچه که برجام اجرا شود خواهد توانست که کم‌کم مشکلات خود را برطرف نمايد.
وي با تأکيد بر اينکه دانشگاه آزاد متعلق به مردم است و به همين دليل ماندگار و هميشگي است، خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامي ماندگارترين نهادي است که با تغيير دولت‌ها تغيير نمي‌کند. کار بزرگ ما نيز در آينده اين دانشگاه ايجاد شغل براي کشور است. بايد تلاش کنيم که شغلي مناسب براي فارغ‌التحصيلان بيکار فراهم نماييم. در همين زمينه بايد اقدام به تأسيس و حمايت از شرکت‌هاي دانش‌بنيان کنيم.
هاشمي رفسنجاني با بيان اين که فعاليت شرکت‌هاي دانش‌بنيان متکي بر سياست‌هاي تصويب شده در کشور است، اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامي متعهد به اجراي اين سياست است و در همين راستا بايد طرح‌هاي موجود در بايگاني‌ها را خارج و پس از رسيدگي‌هاي لازم اقدام به تجاري‌سازي آنها نمايد.
وي با تأکيد بر اينکه با تأسيس هر شرکت دانش‌بنيان تعداد بسياري از فارغ‌التحصيلان وارد عرصه کار و تلاش مي‌شوند، خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامي بايد در اين زمينه فعاليت و حمايت کند.
هاشمي رفسنجاني در پايان با انتقاد از کندي سرعت انجام کار در دانشگاه آزاد، گفت: بايد در دانشگاه آزاد به گونه‌اي عمل شود که کار از سرعت عمل بالايي برخوردار باشد.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن