تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 15 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):پرهيزكارى منافق جز در زبانش ظاهر نمى شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1821245148




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

صنعت بتن گرفتار امضافروشي مهندسان ناظر شده است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۶ مهر ۱۳۹۴ (۱۵:۳۵ب.ظ)
صنعت بتن گرفتار امضافروشي مهندسان ناظر شده است موج - رئيس انجمن بتن ايران با بيان اين‌که صنعت بتن گرفتار مشکلات متعددي از جمله امضافروشي مهندسان ناظر ساختمان است.
به گزارش خبرگزاري موج، هرمز فاميلي، رئيس انجمن بتن ايران، در نشست خبري به مناسبت روز بتن با بيان اين‌که صنعت بتن گرفتار مشکلات متعددي از جمله امضافروشي مهندسان ناظر ساختمان است، گفت: براي توليد بتن با مقاومت ۳۰۰ کيلوگرم بر سانتي‌متر مربع مشکل داريم، در حالي که کشورهاي پيشرفته بتن با مقاومت ۱۲۰۰ کيلوگرم توليد مي‌کنند.
هرمز فاميلي، اظهار کرد: امسال موضوع دانشگاه و صنعت بتن را براي روز بتن انتخاب کرده‌ايم، واقعيت آن است که بين اين دو يک حلقه مفقوده وجود دارد و اطلاعات دانشگاهي به خوبي به صنعت منتقل نمي‌شود.
وي با بيان اين‌که دانشگاهيان به فناوري بتن‌هاي فوق توانمند (با مقاومت 5000 کيلوگرم بر سانتي‌مترمربع) دست يافته‌اند، تصريح کرد: اما؛ در مقابل در کارگاه‌ها براي توليد بتن با مقاومت 300 کيلوگرم بر سانتي‌متر مربع مشکل داريم.
فاميلي ادامه داد:‌ مشکل بين دانشگاه و صنعت اين است که برنامه‌هاي آموزشي دانشگاه‌ها وارداتي بوده و متعلق به 70 سال پيش کشورهاي فرانسه و بلژيک است، در عين حال با وجود پيشرفت در مهندسي علوم نتوانسته‌ايم برنامه‌هاي خود را در بخش بتن به روز کنيم.
وي بيان کرد: در فناوري بتن پيشرفت‌هاي خوبي حاصل شده و بايد آن را در کارگاه‌ها اجرايي کنيم، اما؛ باز هم نتوانسته‌ايم دانشجويان را براي توليد بتن با مقاومت بالا آماده کنيم.
رئيس انجمن بتن ايران با بيان اين‌که صنعت بتن کشور از نظارت رنج مي‌کشد، گفت: نظارت در اين بخش خيلي ضعيف است، مهندسان ناظر با يک امضا کار را تأييد مي‌کنند و اين باعث مي‌شود ساختمان‌هاي ما مشکل داشته باشد.
محسن تدين، دبير هفتمين کنفرانس ملي بتن، گفت: امسال مطابق فراخوان هر ساله حدود 270 چکيده مقاله به دست ما رسيد که در نهايت حدود 190 مقاله کامل انتخاب شد. از ميان اين تعداد نيز حدود 50 مقاله براي ارائه در کنفرانس پذيرفته شد.
وي با بيان اين‌که حدود 120 مقاله براي چاپ تأييد شد، افزود: 20 مقاله نيز قابل اصلاح نبود يا در چارچوب محدوده کاري کنفرانس نبود و پذيرفته نشد.
به گفته وي، مقالات پذيرفته شده در بخش‌هاي تحليل و طراحي سازه‌هاي بتني، تعمير، تقويت و بهسازي لرزه‌اي سازه‌هاي بتني، فناوري بتن، دوام بتن، اثر افزودني‌ها در بتن، مسائل زيست محيطي در بتن، موضوعات با اجرا، پيش‌ساختگي و توليد انبوه قطعات و سازه‌هاي بتني و مديريت اجراي سازه‌هاي بتني و مديريت دانش (مستند سازي) و آموزش مهندسي در زمينه بتن و سازه‌هاي بتني است.
سيزدهمين همايش روز بتن و هفتمين کنفرانس ملي بتن 15 و 16 مهر سال جاري در تهران برگزار مي‌شود













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 73]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن