محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1845887729
آقاي روحاني! موضع شما درباره روابط اقتصادي با آمريکا چقدر در چارچوب اقتصاد مقاومتي جاي ميگيرد؟
واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۶ مهر ۱۳۹۴ (۱۴:۳۷ب.ظ)
بسيج دانشجويي دانشگاه امام صادق (ع) خطاب به رئيسجمهور: آقاي روحاني! موضع شما درباره روابط اقتصادي با آمريکا چقدر در چارچوب اقتصاد مقاومتي جاي ميگيرد؟ موج-بسيج دانشجويي دانشگاه امام صادق (ع) در نامهاي با اشاره به سخن رئيسجمهور مبني بر اينکه «يکي از راههاي کاستن از فاصله ميان ايران و آمريکا، همکاريهاي اقتصادي است» اعلام کرد اين سخن رئيسجمهور چقدر در چارچوب اقتصاد مقاومتي جاي ميگيرد؟
به گزارش خبرگزاري موج، بسيج دانشجويي دانشگاه امام صادق (ع) در نامهاي خطاب به حجتالاسلام رئيس جمهور کشورمان اعلام کردند: اظهار نظر شما مبني بر گسترش روابط اقتصادي با آمريکا چه قدر در چارچوب ادبيات اقتصاد مقاومتي جاي ميگيرد؟ اعلام کرد: مگر نه اين است که اساس اقتصاد مقاومتي نفي سلطه اقتصادي بيگانه است؟ زهي خيال باطل است که گمان کنيم آمريکاييها فقط دنبال کار اقتصادي در ايران هستند و هدفي در راستاي نفوذ اقتصادي در ايران ندارند.
در ابتداي اين نامه آمده است: انقلاب اسلامي ايران که حاصل مجاهدتهاي خالصانه بهترين عزيزان خود و تقديم بيش از 220 هزار شهيد به اسلام هستند، تداوم راهي است که هزار و 400 سال پيش توسط بهترين خلق خداوند، نبي اکرم صلوات الله عليه و آله به مسلمانان و جهانيان عرضه شد، همان راهي که جزو مهمترين اصولش نفي سلطه کفار و غير خدا بر امت اسلام است و اين اصل در تمام ابعاد اعم از سياسي، فرهنگي و اقتصادي ظهور و بروز دارد.
اين تشکل دانشجويي در نامه خود تصريح کردند: در شرايط کنوني که جمهوري اسلامي به عنوان نماد حاکميت اسلام در جهان شناخته ميشود در پيچ تاريخي قرار گرفته است که عبور موفقيت آميز از آن پيچ تاريخي، موفقيت اسلام و کارآمدي گفتمان رسول الله صلوات الله عليه و آله خواهد بود و خداي ناکرده هرگونه شکست در اين شرايط، ضربهاي به اسلام خواهد زد که تا سالها جبران نخواهد شد.
بسيج دانشجويي دانشگاه امام صادق (ع) مهمترين ابعاد اين پيچ تاريخي را بعد اقتصادي آن عنوان کرد و گفت: امروز تمام کفر، چشم به اين روزنه دوخته تا از راه نفوذ و ضربه زدن به اقتصاد انقلاب اسلامي، کارايي و موفقيت گفتمان اقتصادي انقلاب اسلامي را در چشم ملتهاي بيدار منطقه از بين ببرد و در نهايت ملتهاي بيدار و مستضعف را به اين نتيجه برساند که نسخه اقتصادي اسلام براي پيشرفت مسلمانان کارساز نيست و در برابر نسخههاي اقتصادي جبهه کفر تاب مقاومت ندارد.
«در اين ميان رسالت و وظيفه مسوولان جمهوري اسلامي ايران بيش از پيش احساس ميشود و خداي ناکرده هرگونه سوء تدبير و اقدام انحرافي که به اقتصاد انقلاب اسلامي ضربه بزند، ضربه به اسلام عزيز خواهد بود و آنان که به اسلام لطمه ميزنند از لعن و نفرين خداوند و اولياء و شهدا بينصيب نخواهند بود».
دانشجويان بسيجي دانشگاه امام صادق (ع) با اشاره به جمعبندي مذاکرات هستهاي، اعلام کردند: امروز شاهد صف کشيدن بنگاهها و کارتلهاي اقتصادي براي نفوذ در اقتصاد ايران از يکسو و هياهوهاي تبليغاتي برخي در داخل از سوي ديگر بودهايم، که شرايط را براي نفوذ بيگانگان به اقتصاد انقلاب اسلامي مهيا کرده و زمينه را براي وابستگي اقتصاد انقلاب اسلامي به غرب مهيا ميکند. اقدامي که گام به گام به ضربه پذيري انقلاب و اسلام عزيز کمک ميکند.
در ادامه اين بيانيه خطاب به رئيس جمهور آمده است: اخيراً جنابعالي در ديدار با مديران شرکتهاي تجاري و صنعتي آمريکا از حضور شرکتهاي آمريکايي در اقتصاد ايران سخن گفتهايد و بيان داشتهايد هيچ منعي براي حضور شرکتهاي آمريکايي در ايران قائل نيستيم.
اين تشکل دانشجويي در ادامه نامه خود اعلام کرد: در شرايطي که خصومتهاي آمريکا عليه ملت ايران هنوز از چشمان اين ملت پاک نشده و اقتصاد ايران کماکان با خرابيهاي ساختاري ايجاد شده توسط آمريکاييها در اقتصاد ايران در دوران پهلوي دست و پنجه نرم ميکند، گسترش روابط اقتصادي با آمريکاييها چه توجيهي ميتواند داشته باشد؟
بسيج دانشجويي دانشگاه امام صادق (ع) با طرح اين سؤال از روحاني که اظهار نظر شما مبني بر گسترش روابط اقتصادي با آمريکا چه قدر در چارچوب ادبيات اقتصاد مقاومتي جاي ميگيرد؟ اعلام کرد: مگر نه اين است که اساس اقتصاد مقاومتي نفي سلطه اقتصادي بيگانه است؟ زهي خيال باطل است که گمان کنيم آمريکاييها فقط دنبال کار اقتصادي در ايران هستند و هدفي در راستاي نفوذ اقتصادي در ايران ندارند.
«اگر قرار است روابط اقتصادي با آمريکا گسترش پيدا کند پس انتظار اين را هم داشته باشيد که چنان اقتصاد ايران به آمريکا وابسته شود که با اندک تحريمي اقتصاد ايران را به لبه پرتگاه برسانند و آن وقت دولتمردان ما هر روز به فکر اين باشند که با مذاکره کدام تحريم را بردارند».
در بخش ديگري از اين نامه آمده است: اقتصاد آمريکا به مدد استعمار دلار و نفوذ اقتصادي که در کشورهاي مستضعف داشته است، توانسته خود را حفظ کند وگرنه در صورتي که اقتصاد آمريکا بازار مصرف کشورهاي ديگر را در دست نداشت سالها پيش بايد از بين ميرفت.
اين تشکل دانشجويي در نام خود تصريح کرد: در چنين شرايطي استقبال از همکاري اقتصادي آمريکا با جمهوري اسلامي ايران، کمک و اعانه ظالم به حساب نميآيد؟ مگر نه اين است که انقلاب اسلامي آمده است تا استکبار جهاني را از بين ببرد و از بين بردن اقتصاد استکبار اولين قدم در راه نابودي کفر و استکبار است. با اين وجود اظهار نظر شما مبني بر گسترش روابط با آمريکا و اينکه «يکي از راههاي کاستن از فاصله ميان ايران و آمريکا، همکاريهاي اقتصادي است» جاي بسي تأمل است.
دانشجويان بسيجي دانشگاه امام صادق (ع) تأکيد کردند: آيا ملتي که 37 سال است نفي سلطه استکبار و شعار مرگ بر آمريکا را سرلوحه فعاليتهاي خود در تمامي عرصههاي فرهنگي، اقتصادي و سياسي قرارداده و کاهش روابط با استکبار را براي خود افتخار ميپندارد، اکنون بايد با دشمنان خود همکاري اقتصادي داشته باشد؟
بسيج دانشجويي دانشگاه امام صادق (ع) معتقد است صف کشيدنهاي حريصانه کشورهاي غربي براي برقراري رابطه اقتصادي با جمهوري اسلامي ايران، نشان از فرصتطلبي آنان براي سوء استفادههاي بعدي از اقتصاد ايران جهت باز کردن بنبستهاي خود است.
در ادامه اين بيانيه تصريح شده است: آنان به دنبال تسخير بازار مصرفي ايران، اجراي توطئههاي خود، ضربه زدن و وابسته کردن اقتصاد ايران به خود هستند. با توجه به خيانتهاي اقتصادي کشورهاي غربي درگذشته عليالخصوص در دوران تعديل اقتصادي آيا وقت عبرت گيري ما نيست؟ آيا در چنين شرايطي قوه مجريه و وزارت امور خارجه موظف نيستند تدابيري جهت جلوگيري از نفوذ اقتصادي بيگانگان به ايران اتخاذ کند؟ درحاليکه تجربه تلخ تاريخي چند سال اخير را در کولهبار خود داريم گسترش روابط اقتصادي با غرب چه توجيهي ميتواند داشته باشد؟
در بخش ديگري از اين بيانيه با اشاره به اينکه اقتصاد ايران تجربيات زيادي از روابط اقتصادي با کشورهاي غربي دارد، آمده است: در موقع تحريمهاي خصمانه عليه ايران، شرکتهاي غربي تمام قراردادهاي خود را لغو کرده و در مواقعي که جمهوري اسلامي ايران بخش توليد خود را به آنها واگذار کرده بود، خاک ايران را ترک کردند و ضربات سهمگيني به توليد و اقتصاد در اين کشور وارد کردند. باوجود چنين تجربياتي گسترش روابط اقتصادي با غرب درحاليکه هنوز متن توافق تصويب نشده است چه دليلي ميتواند داشته باشد؟
اين تشکل دانشجويي در ادامه خطاب به رئيس جمهور اعلام کرد: جناب عالي در بيان برنامههاي اقتصادي خود تأکيد ويژهاي بر جذب سرمايههاي خارجي در ايران داريد. آيا کشورهاي خائن غربي حاضرند براي پيشرفت اقتصاد ايران دست به سرمايه گذاري بلندمدت و مؤثر در ايران بزنند؟ حال آنکه اقتصاد مقاومتي که بارها توسط مقام معظم رهبري مورد اشاره قرار گرفته است عبارت است از توجه به توان داخل و استحکام ساخت درون و روي پاي خود ايستادن که ترجمهاي است از آيه شريفه «لن يجعلالله للکافرين عليالمومنين سبيلا». در اين صورت با افزايش جذب سرمايههاي خارجي چه قدر به اقتصاد مقاومتي که ادعاي دولت است نزديک خواهيم شد؟
بسيج دانشجويي دانشگاه امام صادق (ع) با بيان اينکه اين روزها آنقدر که از ثمرات و ضرورت سرمايهگذاري خارجي گفته ميشود از اثرات سوء آن گفته نميشود، تا حدي که طبق بيانات مسئولان اقتصادي، دولت توان خود را به جذب سرمايه خارجي گذاشته است و سرمايهگذاري خارجي را راهکار گشايش اقتصادي ميدانند، اعلام کرد: حال آنکه براي رونق و پيشرفت اقتصادي نيازي به سرمايهي کشورهاي غربي نيست. تجربه کشورهاي توسعهيافته هم در رسيدن به رشد اقتصادي گوياي اين مدعا است.
در بخش ديگري از اين بيانيه آمده است: از طرف ديگر تجربه ورود سرمايه خارجي نشان ميدهد که بسياري از سرمايه گذاريها کوتاهمدت و آسيبزا است و در برخي موارد حتي کشور سرمايهگذار هيچ استفادهاي از کارگران بومي در جريان توليد نکرده است و با ايجاد حصارهاي متعدد مانع ورود کارگران و دانشمندان ايراني جهت انتقال دانش فني شدهاند که نتيجه چنين اقدامي وابستگي توليد داخل به دانش غربي است و نتيجهاي جز دوري از پيشرفت اقتصادي داخل ندارد و اقتصاد ايران را روزبهروز به اقتصاد غرب وابسته ميکند که خلاف روح اقتصاد مقاومتي است.
در نامه بسيج دانشجويي دانشگاه اما صادق (ع) خطاب به رئيس جمهور آمده است: در شرايطي که هنوز مشخص نيست توافق هستهاي تصويب ميشود يا خير، بعضي مسئولين دولتي بهگونهاي اظهارنظر ميکنند که گويا تحريمها و خصومت اقتصادي غرب با جمهوري اسلامي ايران به پايان رسيده.
«در کنار آن شاهد آنيم که معاون اول شما از انحلال ستاد تدابير ويژه اقتصادي خبر ميدهد حال آنکه ستاد تدابير ويژه اقتصادي با هدف تأمين و ذخيرهسازي کالاهاي اساسي استراتژيک با حجم مناسب، جلوگيري از اخلال در سيستم مالي کشور و صيانت از ذخاير ارزي و طلاي کشور ايجادشده است و حتي در شرايط پساتحريم– البته در صورت لغو تحريمها و حسن تعهد طرف غربي- وجود چنين ستادي ضروري است.
اين تشکل دانشجويي با بيان اينکه اين روزها زمزمههايي مبني بر استفادهي دولت از الگوهاي فاسد غربي جهت حل مشکلات اقتصادي شنيده ميشود و عدهاي ايدهي دريافت کمکهاي مالي از صندوق بينالمللي پول را در سر ميپرورانند، اعلام کرد: چرا نميخواهيم از تاريخ درس بگيريم و قبول کنيم نهادهاي بينالمللي عليالخصوص صندوق بينالملل پول نميتوانند مشکل اقتصادي ايران را از دفاتر خود در آمريکا حل کنند؟
در ادامه اين نامه آمده است: آيا 8 سال براي فرصت دادن و پيگيري راهحلهاي آنان در دوران سازندگي کافي نبود؟ وقوع بحرانها و فروپاشيهاي اقتصادي در اواخر قرن بيستم ميلادي در کشورهاي شوروي، برزيل، آرژانتين و موارد که گوش به فرمان صندوق بينالملل پول بودند گوياي همين ماجراست.
در پايان اين بيانيه خطاب به روحاني آمده است: بسيج دانشجويي دانشگاه امام صادق عليهالسلام، ديدباني فضاي اقتصادي کشور را وظيفه خود ميداند و در عمل به رسالت انقلابي خود نسبت به نفوذ اقتصادي بيگانگان در هر سطحي که باشد واکنش نشان داده و در مقابل بيتوجهي هر مسئول و نهاد از اقتصاد مقاومتي که نسخهي معاصر اقتصاد اسلام هست سکوت نخواهد کرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]
صفحات پیشنهادی
بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق (ع) خطاب به روحانی: اظهار نظر شما مبنی بر روابط اقتصادی با آمریکا چقدر در چارچ
بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق ع خطاب به روحانی اظهار نظر شما مبنی بر روابط اقتصادی با آمریکا چقدر در چارچوب اقتصاد مقاومتی جای میگیرد بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق ع در نامهای با اشاره به سخن رئیس جمهور مبنی بر اینکه یکی از راههای کاستن از فاصله میان ایران و آمریکا هماظهار نظر شما مبنی بر روابط اقتصادی با آمریکا چقدر در چارچوب اقتصاد مقاومتی جای می گیرد؟
بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق ع در نامه ای با اشاره به سخن رئیس جمهور مبنی بر اینکه یکی از راه های کاستن از فاصله میان ایران و آمریکا همکاری های اقتصادی است اعلام کرد این سخن رئیس جمهور چقدر در چارچوب اقتصاد مقاومتی جای می گیرد بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق ع در نامهروابط اقتصادی با آمریکا یا اقتصاد مقاومتی؟
بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق ع در نامه ای با اشاره به سخن رئیس جمهور مبنی بر اینکه یکی از راه های کاستن از فاصله میان ایران و آمریکا همکاری های اقتصادی است اعلام کرد این سخن رئیس جمهور چقدر در چارچوب اقتصاد مقاومتی جای می گیرد به گزارش ایران اسلامی بسیج دانشجویی دانشگاباید فصل تازه ای در روابط و همکاریهای تهران و رم گشوده شود/ رنزی: بزرگترین هیات اقتصادی ایتالیا بزودی راهی ای
باید فصل تازه ای در روابط و همکاریهای تهران و رم گشوده شود رنزی بزرگترین هیات اقتصادی ایتالیا بزودی راهی ایران می شود رییس جمهوری گفت باید در دوره جدید عقب ماندگی ها جبران شود و گام هایی عملی برای تقویت همکاریها برداریم به گزارش خبرنگار حوزه دولت گروه سیاسی باشگروحانی: باید فصل تازه ای در روابط و همکاریهای تهران و رم گشوده شود/ رنتزی:بزرگترین هیات اقتصادی و تجاری ایتالی
دیدار رییس جمهوری و نخست وزیر ایتالیا روحانی باید فصل تازه ای در روابط و همکاریهای تهران و رم گشوده شود رنتزی بزرگترین هیات اقتصادی و تجاری ایتالیا بزودی راهی ایران می شود نیویورک - ایرنا- رییس جمهوری با اشاره به این که تحریم های ظالمانه علیه تهران بیش از همه به روابط خوب و گسباید فصل تازهای در روابط تهران و رم گشوده شود/ رنزی: بزرگترین هیات اقتصادی ایتالیا بزودی راهی ایران میشود
باید فصل تازهای در روابط تهران و رم گشوده شود رنزی بزرگترین هیات اقتصادی ایتالیا بزودی راهی ایران میشود رییس جمهوری گفت باید در دوره جدید عقب ماندگیها جبران شود و گامهایی عملی برای تقویت همکاریها برداریم به گزارش خبرنگار حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاراندلیل تغییر موضع آمریکا درباره بشار اسد
دلیل تغییر موضع آمریکا درباره بشار اسدتاریخ انتشار سه شنبه ۳۱ شهريور ۱۳۹۴ ساعت ۱۲ ۵۱ یک روزنامه آمریکایی نوشت تهران و مسکو به منظور دفاع از بشار اسد در سوریه با هماهنگی بیشتری فعالیت میکنند و همین مسئله تهدیدی جدی برای برنامههای اوباما به منظور کنار گذاشتن اسد از قدیدار ظریف با همتایان رومانیایی، نیوزیلندی و مصری/ تأکید بر گسترش روابط بخصوص در حوزه اقتصادی
دیدار ظریف با همتایان رومانیایی نیوزیلندی و مصری تأکید بر گسترش روابط بخصوص در حوزه اقتصادی در دیدار ظریف با همتایان رومانیایی نیوزیلندی و مصری گسترش روابط دو جانبه بخصوص در حوزه اقتصادی مورد تأکید قرار گرفت به گزارش نامه نیوز در دیدار محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمانتوصیه روحانی به مدیران تجاری آمریکا: یکی از راه های کاستن فاصله ایران و آمریکا، همکاری اقتصادی است
توصیه روحانی به مدیران تجاری آمریکا یکی از راه های کاستن فاصله ایران و آمریکا همکاری اقتصادی است سیاست > دولت - رییس جمهور تصریح کرد تهران برای حضور شرکتهای آمریکایی منعی قایل نیست و این شرکتها نیز می توانند در فضایی رقابتی از شرایط پساتحریم برای سرمایه گذاری وآقای روحانی! بهشت برین، ایران است نه آمریکا
آقای روحانی بهشت برین ایران است نه آمریکا این انتظار از آقای رئیس جمهور وجود دارد که در تکاپوی فعالیت های خود اولویت را به داخل و توان داخلی کشور بدهد و بداند که ناجی اقتصاد ایران لغو تحریم و یا ورود جریان سرمایه گذاری خارجی به داخل کشور نیست بلکه اقتصاد مقاومتی است به گزارش-
سیاسی
پربازدیدترینها