تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):من مأمورم كه صدقه (و زكات) را از ثروتمندانتان بگيرم و به فقرايتان بدهم.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870958271




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

گزارش فارس از تحصیل در مدارس خوفناک ریگان مدارس خشت‌وگلی یا تونل وحشت!


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: گزارش فارس از تحصیل در مدارس خوفناک ریگان
مدارس خشت‌وگلی یا تونل وحشت!
دانش‌آموزان ریگانی هیچ اشتیاقی به درس خواندن در مدارس غیر‌استاندار ندارند و رفتن به مکانی را که همه بچه‌ها آرزوی آن را دارند، این روزها در شهرستان ریگان به مکان وحشت برای دانش‌آموزان تبدیل شده است.

خبرگزاری فارس: مدارس خشت‌وگلی یا تونل وحشت!



به گزارش خبرگزاری فارس از ریگان، با آغاز فصل بازگشایی مدارس دانش‌آموزان شوق و اشتیاق خاصی برای حضور در مدرسه دارند، اما دانش‌آموزانی هم در ریگان هستند که هیچ اشتیاقی به درس خواندن در مدارس غیر‌استاندار ندارند. رفتن به مکانی را که همه بچه‌ها آرزوی آن را دارند، این روزها در شهرستان ریگان به مکان وحشت برای دانش‌آموزان تبدیل شده است. والدین ریگانی فرزندان خود را تا مدرسه بدرقه می‌کنند و نگرانی و دلهره اینکه هر لحظه سقف و دیوار کلاس درس تخریب می‌شود را می‌توان در چشمان آنها و دانش‌آموزان به وضوح مشاهده کرد. تا پایان کلاس درس و به صدا در آمدن زنگ تعطیلی مدرسه والدین دانش‌آمزوان بیرون از مدرسه منتظر می‌مانند.  

تحصیل دانش‌آموزان ریگانی در 76 مدرسه غیراستاندارد عمر مدارس خشت و گلی شهرستان ریگان به بیش از 15 تا 20 سال می‌رسد و در هر کدام ‌50 دانش‌آموز مشغول به درس خواندن هستند، اما جان این دانش‌آموزان در خطر جدی قرار دارد. تعدادی از مدارس ریگان که در سال 59 احداث شده‌اند، غیراستاندارد و از نوع آجری با خاک هستند و کوچک‌ترین لرزه بر اندام این ساختمان‌ها، پیکر چند‌ دانش‌آموز را در خود مدفون می‌کند. در شهرستان ریگان بیش از 76 مدرسه غیر‌استاندار وجود دارد که نیازمند مقاوم‌سازی هستند و باید نسبت به احداث واحدهای جدید نیز اقدام شود. تحصیل با دلهره و اضطراب در مدارس خشت و گلی ریگان سعید ابورز دانش‌آموز یکی از این مدارس غیراستاندارد در گفت‌وگو با خبرنگار فارس گفت: من امسال دیگر در این مدرسه درس نمی‌خوانم از این مدرسه خشت و گلی وحشت دارم، مدرسه ما مقاوم نیست و نمی‌توانیم با فکر راحت درس بخوانیم. محمود دستادست دانش‌آموز دیگری که اشک در چشمانش حلقه زده بود، می‌گوید: تفاوت ما با دیگر دانش‌آموزان در چیست، چرا مدرسه‌ ما باید خشت و گلی و غیر‌استاندار باشد که هر لحظه جانمان را تهدید می‌کند. وی تصریح کرد: آن قدر دلهره و ترس داریم که نمی‌توانیم در این مدارس درس بخوانیم.

تهدید جان 4100 دانش‌آموز ریگانی حسن طایفه رشیدی یکی از والدین دانش‌آموزان می‌گوید: فرزندم در یک مدرسه غیر‌استاندارد و خشت و گلی درس می‌خواند، چند‌ مرتبه به ادارات، نهادها و مسئولان مراجعه کردیم، اما کسی تا‌کنون پیگیر این موضوع نشده است. وی عنوان کرد: والدین دانش‌آموزان باید بیرون از مدرسه منتظر بمانند تا کلاس تمام شود و هر لحظه نگران جان فرزندانمان هستیم. فرماندار و رئیس شورای آموزش و پرورش شهرستان ریگان در این ارتباط به خبرنگار فارس گفت: در شهرستان ریگان 76 واحد آموزشی غیر‌استاندارد وجود دارد که جان بیش از 4 هزار و 100 دانش‌آموز را تهدید می‌کند. مناطق عشایری ریگان فاقد مدارس استاندارد هستند امین باقری اظهار داشت: این مدارس شامل 50 مدرسه غیر‌استاندارد عشایری خشت و گلی، چادری و کپری است که بیش از یک هزار و 500 دانش‌آموز در این مدارس مشغول به تحصیل هستند. وی افزود: در مدارس عادی از 96 واحد آموزشی 26 مدرسه غیر‌استاندار است که بیش از 2 هزار و 600 دانش‌آموز در این مدارس مشغول به تحصیل هستند. فرماندار ریگان تصریح کرد: این مدارس شامل کانکسی آجری غیراستاندارد هستند در سال 59 احداث شدند و مدارس خشت و گلی عمر بالای 35 سال دارند.  

بروز مشکلات تنفسی برای دانش‌آموزان ریگانی باقری از مسئولان استان و کشور خواستار ساخت واحدهای آموزشی مقاوم در شهرستان ریگان شد و گفت: مدارس غیر‌استاندارد در شهرستان ریگان سبب نگرانی والدین شده است. وی تصریح کرد: محوطه تعدادی از مدارس شهرستان ریگان خاکی است و مشکلات تنفسی برای دانش‌آموزان ایجاد کرده و کار محوطه‌سازی تعدادی از مدارس آغاز شده و مابقی نیز با کمک مسئولان در دستور کار قرار می‌گیرند. به گزارش فارس در شهرستان ریگان بیش از 12 هزار دانش‌آموز در مقاطع مختلف مشغول به تحصیل هستند. گزارش و عکس از: موسی ملائیان انتهای پیام/80014/ع40

94/07/05 - 14:27





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن