واضح آرشیو وب فارسی:فارس: گزارش فارس از نخستین گردهمایی راهنمایان گردشگری هرمزگان/
کتابخانه تخصصی گردشگری باید در هرمزگان راهاندازی شود / ایجاد پایگاههای گردشگری در اماکن عمومی
در نخستین گردهمایی اعضای انجمن صنفی راهنمایان گردشگری هرمزگان بر لزوم راهاندازی کتابخانه تخصصی گردشگری و ایجاد پایگاههای گردشگری در اماکن عمومی در این استان تأکید شد.
به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، همزمان با هفته گردشگری، نخستین گردهمایی اعضای انجمن صنفی راهنمایان گردشگری هرمزگان در محل موزه مردمشناسی خلیج فارس بندرعباس برگزار شد. در ابتدای این گردهمایی که پیش از ظهر امروز با حضور بیش از 30 نفر از راهنمایان فرهنگی، طبیعتگردی و «بلدهای محلی» برگزار شد، ریما رستمی رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی راهنمایان گردشگری هرمزگان ضمن عرض خیر مقدم به حاضران، موضوعات محوری این نشست را ارائه گزارش عملکرد هیئت مدیره، تبیین اهداف انجمن، آشنایی با کمیتههای مختلف، مزایای عضویت در انجمن و موضوع مربوط به هفدهمین کنوانسیون بینالمللی راهنمایان گردشگری عنوان کرد. وی با تشریح مباحث مطرح شده گفت: هیئت مدیره انجمن صنفی راهنمایان گردشگری هرمزگان ضمن برنامهریزی و اطلاعرسانی جهت تشکیل این گردهمایی، طی زمان کوتاه دو ماهه از زمان آغاز به کار رسمی این انجمن صنفی، لوگو، آرم، سربرگ و مهر را طراحی و وبلاگ و ایمیل رسمی تشکل را نیز راهاندازی کرده است. به گفته رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی راهنمایان گردشگری هرمزگان، حضور پررنگ در نشستهای کانون سراسری راهنمایان گردشگری ایران در اصفهان، کارگروه گردشگری استانداری، دیدار با مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، رئیس اتحادیه مجتمعهای خدمات بین راهی و مسئول کمیته گردشگری شهرداری بندرعباس از دیگر اقداماتی بوده که به انجام رسید و در این دیدارها و نشستها قول مساعد جهت همکاری با انجمن راهنمایان داده شد. وی افزود: گرفتن وعده ارائه بلیط نیمبها استخر شیلات و مجموعه ورزشی خلیج فارس بندرعباس به اعضای انجمن راهنمایان گردشگری و برگزاری چندین نشست با مدیران ارشد ادارهکل میراث فرهنگی و گردشگری استان از دیگر اقدامات هیئت مدیره طی مدت یادشده بوده است. رستمی خاطرنشان کرد: آمادهسازی یک مکان مناسب در موزه مردمشناسی استان به عنوان دفتر کار، صدور مجوز قانونی برای تسهیل حضور راهنمایان در مناطق نمونه و حفاظت شده، همکاری و تعامل مناسب آژانسهای گردشگری، اعطای تسهیلات بانکی، ایجاد امکانات برای تبلیغات و آموزش راهنمایان گردشگری، تهیه بروشور و کاتالوگهای معرفی جاذبههای گردشگری، ایجاد پایگاههای گردشگری در فرودگاه، راهآهن و مرکز شهر برای هدایت مسافران، افتتاح حساب در بانک گردشگری، احقاق حقوق راهنمایان تور و تأسیس شرکت تعاونی راهنمایان و ... از جمله خواستهها و پیشنهادات این انجمن صنفی برای پویاتر شدن فضای موجود است. وی در خصوص کنوانسیون جهانی گردشگری نیز گفت: بیش از 70 کشور عضو فدراسیون جهانی گردشگری هر دو سال یکبار مهمان یکی از کشورهای عضو میشوند که سال 2017 با قطعی شدن میزبانی ایران، فرصتی برای عرضه توانمندیهای راهنمایان گردشگری هرمزگان در عرصه بینالمللی فراهم میشود. محمود مرسلپور عضو هیئت مدیره و خزانهدار انجمن نیز از برنامهریزیهای صورت گرفته به منظور تشکیل بیش از 10 کمیته داخلی این انجمن سخن به میان آورد و خواستار نامزد شدن اعضا برای تصدی مسئولیت و مشارکت در برنامههای این کمیتهها شد. وی حق عضویت ورودی راهنمایان گردشگری دارای کارت یا لوح در این انجمن را به ازاء هر نفر 150 هزار تومان اعلام کرد. مهدی شیرخانی بازرس اصلی انجمن مذکور، نیز از لزوم راهاندازی کتابخانه تخصصی گردشگری، ارائه آموزشهای کوتاه مدت و الکترونیک، تقدیر از فعالان این حوزه و برگزاری مسابقه بین راهنمایان تور در هفته گردشگری سال 94 سخن گفت و ابراز امیدواری کرد تا با حمایت و مشارکت مراجع مربوطه، مراسمی در خور شأن فعالان صنعت گردشگری استان هرمزگان برگزار شود.
لازم به ذکر است، پذیرایی و معرفی مفصل راهنمایان گردشگری حاضر در این گردهمایی، ارائه راهکارها، بیان نظرات، پیشنهادات و تجربیات ارزشمند، عکس یادگاری و راهاندازی بانک اطلاعات اعضای انجمن نیز از دیگر بخشهای جذاب این نشست بود. یادآور میشود، مجمع عمومی موسس «انجمن صنفی راهنمایان گردشگری استان هرمزگان»، روز 22 تیرماه امسال با حضور راهنمایان گردشگری این استان برگزار شد. در این نشست، نمایندگان ادارات کل کار و امور اجتماعی و میراث فرهنگی و گردشگری استان و همچنین نماینده کانون سراسری انجمنهای صنفی راهنمایان گردشگری کشور نیز حضور داشتند. در این مراسم از جمع 63 نفر عضو انجمن راهنمای گردشگری استان هرمزگان، 47 نفر در جلسه مجمع حاضر بودند و 9 نفر نیز از طریق وکالتنامه کتبی در رأیگیری شرکت کردند که در مجموع 56 نفر رأی خود را درون صندوقها انداختند. از مهمترین مفاد تصویب شده در اساسنامه انجمن صنفی راهنمایان گردشگری هرمزگان انتخاب اعضاء هیئت مدیره برای مدت سه سال و بازرسان به مدت یکسال، توسط مجمع عمومی بود. همچنین اعضاء هیئت مدیره از طریق وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی پیگیر مسایل اعضا انجمن خواهند بود. در پایان انتخابات پس از شمارش آرای اخذ شده، افراد ذیل به عنوان اعضای هیئت مدیره و بازرسان معرفی شدند: ریما رستمی با 31 رأی (رئیس هیئت مدیره)، مهدی دهدار با 31 رأی (نایب رئیس هیات مدیره)، منیژه حامدی با 29 رأی (عضو اصلی هیئت مدیره)، کشور احمدیان با 25 رأی (عضو اصلی هیئت مدیره و دبیر)، محمود مرسلپور با 16 رأی (عضو هیئت مدیره و خزانهدار)، پریسا ناظری با 15 رأی (عضو علیالبدل هیئت مدیره)، سمیه بهرامی با 13 رأی (عضو علیالبدل هیئت مدیره)، مهدی شیرخانی با 18 رأی (بازرس اصلی)، محمد احمدیزاده با 12 رأی (بازرس اصلی) و بیژن سعیدینژاد با با 11 رأی (بازرس علی البدل). انتهای پیام/880001/ت40
94/07/05 - 13:47
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 83]