واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۵ مهر ۱۳۹۴ (۹:۴۸ق.ظ)
کنسرسيوم DBUII در اختيار پژوهشگاه صنعت نفت قرار مي گيرد موج - نماينده دانشگاه Delft در کنسرسيوم DBUII گفت: اين کنسرسيوم زيرساختهاي موجود براي انجام فعاليتهاي آزمايشگاهي به منظور تأييد صحت و اعتبار نتايج حاصل از مدلسازي مخازن نفت و گاز را در اختيار پژوهشگاه صنعت نفت قرار خواهد داد.
به گزارش خبرگزاري موج، پروفسور کارل هاينز وولف، نماينده دانشگاه Delft در کنسرسيوم DBUII يکي از ميهمانان دومين همايش بينالمللي فرصتهاي فناورانه نفت و گاز با بيان اين که روي موضوعات متنوعي از جمله اکتشاف ميدانهاي نفتي در حوزه اسکانديناوي تا فعاليتهاي مربوط به مهندسي نفت به مدت دو سال فعاليت کرده است، گفت: از سال ۱۹۸۵ به دانشکده مهندسي معدن و نفت دانشگاه Delft پيوسته است.
وي با اشاره به اينکه از سال ۲۰۱۱ تاکنون مديريت بخش علوم زمين و آزمايشگاههاي مهندسي نفت را بر عهده دارد، تصريح کرد: در اين آزمايشگاهها ۱۴ تکنسين فعاليت ميکنند که اين افراد فعاليتهاي تحقيقاتي، کارهاي ميداني و پروژههاي آموزشي را در ژئولوژي، ژئوفيزيک، مهندسي مخازن و مهندسي زمين پشتيباني ميکنند.
استاد دانشگاه با اشاره به اينکه در طول دوران فعاليت حرفهاي خود در پروژههاي مختلف مهندسي مخزن و مکانيک سنگ، با بهرهگيري از روشهاي پتروفيزيکي بهينه شده به تعيين بافت سنگ و کمي سازي آن پرداخته است، افزود: دانشگاه فني Delft قديميترين و بزرگترين دانشگاه فني در هلند است که داراي ۷ دانشکده با ۶۰ رشته دانشگاهي است.
وي تصريح کرد: دانشکده مهندسي عمران و علوم زمين اين دانشگاه شامل دپارتمان مهندسي و علوم زمين است که بيشتر به کنترل مؤثر و بهرهبرداري از منابع پوسته زمين و نگهداري دائم ساختارهاي ژئولوژي ميپردازد که اين دپارتمان داراي ۲۰۰ عضو بوده و به تقريب ۸۵ نفر از آنها داراي مدرک دکتري هستند.
وولف درباره دپارتمان مهندسي و علوم زمين دانشگاه دلفت گفت: اين دپارتمان نقش راهبري تحقيقات مهندسي مخازن بهويژه در موضوعاتي مانند؛ ذخيرهسازي دياکسيد کربن، ازدياد برداشت نفت و گاز بهوسيله اين گاز، مهندسي مخازن ژئو ترمال و فناوريهاي مرتبط با ميدانهاي هوشمند دارد.
وي درباره برنامههاي آتي براي همکاري با همتايان ايراني خود گفت: کنسرسيوم DBUII، زيرساختهاي خود براي انجام فعاليتهاي آزمايشگاهي به منظور تأييد صحت و اعتبار نتايج حاصل از مدلسازي را در اختيار شرکايش از جمله پژوهشگاه صنعت نفت قرار خواهد داد.
گفتني است؛ وولف در سالهاي قبل به عنوان يک کارشناس مستقل براي ارزيابي پتروگرافيک چاههاي نفت ايران خدمات مشاورهاي خود را در اختيار متقاضيان اروپايي قرار دادهاند.
کنسرسيوم DBUII متشکل از دانشگاه TU-Delft هلند، دانشگاه Bergen نروژ، دانشگاه Utrecht هلند، Imperial College London انگلستان و موسسه ملي IMPA برزيل در دومين همايش بينالمللي فرصتهاي فناورانه نفت و گاز حضور دارد و پروفسور Pacelli Zitha به نمايندگي از اين کنسرسيوم درباره توانمنديهاي آن مجموعه در بحث ازدياد برداشت و فناوريهاي روز دنيا به سخنراني خواهد پرداخت.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]