واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۴ مهر ۱۳۹۴ (۱۶:۵ب.ظ)
پيشنهاد جديد شرکت آلماني براي مشارکت در صنعت نفت ايران موج - مدير عامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ايران از مذاکره و پيشنهاد جديد شرکتهاي آلماني و هلندي براي مشارکت در طرحهاي پيگراني (عيبيابي) هوشمند خطوط لوله در کشور خبر داد.
به گزارش خبرگزاري موج، عباسعلي جعفري نسب، مدير عامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ايران، در نشست خبري با تشريح وضعيت خطوط لوله و مخابرات نفت، اظهار داشت: اينک پيگراني خطوط لوله در شرايطي رقابتي برگزار ميشود و روسها نيز که پيگراني بخشي از خطوط لوله را بر عهدهدارند، عملکرد خوبي داشتهاند.
وي اضافه کرد: شرکت خط لوله و مخابرات نفت وظيفه انتقال نفت خام به پالايشگاهها و همچنين انتقال توليدات و فرآوردهها به مبادي مصرف را عهدهدار است.
مدير عامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ايران افزود: علاوه بر انتقال نفت خام و فرآوردهها، وظيفه ديگر اين شرکت، تعمير و نگاهداري خطوط لوله و جلوگيري از وقوع حوادث ناگوار در مسير اين خطوط لوله است.
جعفري نسب با اشاره به مشکل نقدينگي براي اجراي پروژههاي اين صنعت، گفت: به دليل وجود مشکلات نقدينگي در کشور، با وجود گذشت 6 ماه از سال تنها 15 درصد از اعتبارات مورد نياز اختصاص يافته است.
وي با بيان اين که 80 درصد تجهيزات مورد نياز خطوط لوله در کشور ساخته ميشود، اضافه کرد: بهتازگي در ساخت برخي تجهيزات مربوط به الکتروموتورها و توربينهاي گازي به خودکفايي رسيدهايم.
مدير عامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ايران با بيان اين که ظرفيت انتقال 120 ميليارد ليتر نفت و فرآورده از طريق خطوط لوله در کشور وجود دارد، گفت: در سال 1392 حدود 121 ميليارد ليتر و در سال 93 حدود 119 ميليارد ليتر از طريق خطوط لوله جابجا شد.
جعفري نسب با بيان اين که روزانه به طور ميانگين 330 ميليون ليتر نفت و فرآورده جابه جا ميشود، اضافه کرد: در 6 ماه نخست سال جاري نيز 16 ميليارد تن نفت خام از طريق خطوط لوله به پالايشگاهها حمل شده است.
مدير عامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ايران خاطرنشان کرد: دليل کاهش ميزان حمل فرآوردههاي نفتي در سال گذشته، افزايش گازرساني به نيروگاهها بوده که باعث کاهش نياز به مصرف سوخت مايع در آنها شده است.
جعفري نسب با بيان اين که در سال 94 در مجموع ميزان تحويل سوخت مايع به نيروگاهها 49 درصد کاهش داشته است، اظهار داشت: ميزان حمل گازوييل 41 درصد و ميزان حمل نفت کوره 67 درصد کاهش داشته است.
وي ادامه داد: در 6 ماه ابتدايي سال جاري، ميزان انتقال بنزين يورو 4 حدود 121 درصد و انتقال گازوئيل يورو 4 از طريق خطوط لوله حدود 137 درصد رشد داشته است.
مديرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ايران با اشاره به فعاليت 14 هزار کيلومتر خط لوله نفت و فرآورده در کشور، گفت: مناقصات مربوط به پيگراني هوشمند (توپکراني) 6 هزار و 500 کيلومتر از خطوط لوله به منظور عيبيابي انجام ميشود.
جعفري نسب همچنين با اشاره به رفع تحريمها در ماههاي آينده، گفت: ميانگين عمر خطوط لوله انتقال نفت 32 سال است که بخش عمدهاي از آنها احتياج به تعويض و تعمير دارد و پيش بيني ميشود که با رفع تحريمها، موانع نوسازي آنها رفع شود.
مديرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ايران با بيان اين که سوخت مايع 20 نيروگاه از طريق خطوط لوله تأمين ميشود، افزود: احداث خطوط لوله نيروگاههاي زنجان و عليآباد گرگان در دستور کار قرار دارد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]