تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):تلخى حق را تحمل كن، و مبادا كه فريب شيرينى باطل را بخورى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871385476




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

لیست مفقودان ایرانی حادثه منا در اختیار مقامات عربستانی قرار داده شده است


واضح آرشیو وب فارسی:ایلنا: امیرعبداللهیان: لیست مفقودان ایرانی حادثه منا در اختیار مقامات عربستانی قرار داده شده است
لیست مفقودان ایرانی حادثه منا در اختیار مقامات عربستانی قرار داده شده است

معاون عربی و آفریقای وزارت خارجه با اشاره به دیدار روز گذشته حجت‌الاسلام والمسلمین قاضی عسگر نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت و نماینده ولیعهد عربستان اظهار کرد: در پی این دیدار لیست مفقودان ایرانی به مقامات عربستانی ارائه شده و آنها نیز وعده همکاری جهت شناسایی این مفقودان داده‌اند. به گزارش ایلنا، حسین امیرعبداللهیان با اشاره به احضار مجدد کاردار عربستان به وزارت امور خارجه در روز جمعه تصریح کرد: همکاران ما در بخش کنسولی کاردار سفارت عربستان را احضار کردند و هدف اصلی این بود که به امور جهت تعیین وضعیت مفقودان و انتقال پیکر جان‌باختگان و مجروحان این حادثه به کشور تسریع داده شود. وی با بیان اینکه این مقام سعودی در مورد علل و عوامل برخی از ناهماهنگی‌ها و بی‌تدبیری‌ها از سوی عربستان اطلاع کافی نداشت، ‌ادامه داد: دیداری بین سرپرست حجاج ایرانی (قاضی عسگر) با نماینده ولیعهد عربستان در روز جمعه انجام شد و در پی این دیدار لیستی از مفقودان زائران ایرانی از طریق بعثه و سازمان حج و زیارت در اختیار مقامات سعودی قرار داده شد تا آنها در شناسایی این مفقودان همکاری کنند. معاون عربی و آفریقای وزارت خارجه با بیان اینکه امیدواریم این مفقودان هرچه زودتر شناسایی شوند به سوءمدیریت کارگزاران سعودی حج در این ماجرا اشاره کرد و گفت: در جلسه روز جمعه هیأت دولت اقدامات بخش‌های دولتی، دستگاه دیپلماسی کشور و سایر دستگاه‌ها در ارتباط با حوادث منا مورد بحث و بررسی قرار گرفت و قرار شد با استفاده از تمام ظرفیت‌ها پیگیری سیاسی و کنسولی این موضوع ادامه پیدا کند. معاون وزیر امور خارجه کشورمان که شب گذشته با برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری به صورت تلفنی صحبت می‌کرد با بیان اینکه آقای ظریف در جریان سفر به نیویورک رایزنی‌های فشرده‌ای را با همتایان خود در کشورهایی که مرتبط با این موضوع هستند انجام داده‌اند افزود: با مقامات سازمان ملل و کنفرانس اسلامی گفت‌وگوی فشرده‌ای داشته‌اند و همه تلاش‌ها در این راستاست که همه کشورها که در این موضوع خسارت دیدند اقدامات مشترکی برای حقیقت‌یابی در این راستا انجام دهند. وی همچنین با بیان اینکه با گفت‌وگوهایی که با وزارت امور خارجه عربستان داشته‌ایم ان‌شاءالله حداکثر تا عصر شنبه هیأت ایرانی به ریاست آقای جنتی به این منطقه اعزام شوند و امید داریم که مقامات ذیربط عربستانی حداکثر همکاری را در این ارتباط داشته باشند.

۱۳۹۴/۰۷/۰۴ ۱۰:۱۵:۵۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایلنا]
[مشاهده در: www.ilna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 72]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن