تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1835889664
جزئیات تازه از زمینخواری «حیران»
واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:
جزئیات تازه از زمینخواری «حیران»
یک مقام مسئول در سازمان امور اراضی ضمن تشریح جزئیات زمین خواری در «گردنه حیران»، گفت: در دو هفته اخیر موفق شدیم ۳۰ ویلای در حال ساخت را در اراضی خارج از طرح هادی این منطقه قلع و قمع کنیم.
روز نو : یک مقام مسئول در سازمان امور اراضی ضمن تشریح جزئیات زمین خواری در «گردنه حیران»، گفت: در دو هفته اخیر موفق شدیم ۳۰ ویلای در حال ساخت را در اراضی خارج از طرح هادی این منطقه قلع و قمع کنیم.
معاون حفظ کاربری و یکپارچه سازی اراضی کشاورزی سازمان امور اراضی کشور با بیان اینکه مساحت گردنه حیران وسیع است و این جاده جنگلی بین دو استان گیلان و اردبیل قرار دارد، اظهارداشت: حیران از سه روستای حیران سفلی، حیران وسطی و حیران علیا تشکیل شده است که بنیاد مسکن در سالیان گذشته برای آن طرح هادی تهیه میکند و در این راستا، یک محدوده ۲۶۰ هکتاری را مورد مطالعه قرار میدهد، ضمن اینکه نهایتا طرح هادی مجموعه روستایی حیران به مساحت ۱۶۰ هکتار مصوب میشود.
فرید صیدی نژاد ادامه داد: چون این مجموعه روستایی از قدیم شامل سه روستای حیران علیا، وسطی و سفلی با فاصله کمی از هم بوده و روستاییان در یک منطقه متمرکز نبودند، بیش از ۱۳۰ هکتار زمینهای زراعی حدفاصل این روستاها در داخل طرح مصوب، قرار می گیرد و از این میزان فقط حدود ۶ تا ۷ هکتار بافت مسکونی روستا بوده است.
این مقام مسئول با بیان اینکه کل منطقه حیران را بسیار وسیع و حدودا بیش از ۲۲۰۰ هکتار خواند و گفت: زمین خواری در منطقه کوچکی از آنجا اتفاق افتاده است، ضمن اینکه در روستای حیران حدود ۷ هتکار بعنوان کاربری مسکونی طراحی شده بوده و اشخاص میتوانستند مجوز بگیرند و ساخت و ساز انجام دهند.
وی افزود: در این راستا، کسی که ساکن روستای حیران بوده باید به دهیاری مراجعه میکرده و دهیاری یا بخشداری نیز براساس نقشهها و طرح مصوب، پروانه را برای ساخت و ساز در این منطقه صادر میکرده است.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه صلاحیت در این زمینه بیشتر در حوزه دهیاری بوده و بخشداری بیشتر به عنوان ناظر عمل می کرده است، افزود: بنیاد مسکن ناظر پروانهها در مناطق روستایی بوده است.
صیدی نژاد اضافه کرد: اما اتفاق رخ داده، این بوده که دهیار براساس برداشت شخصی خود همه ۱۶۰ هکتار داخل طرحهادی روستایی را مسکونی تلقی و علاوه بر محدوده ۷ هکتاری بافت مسکونی در سایر اراضی داخل طرح نیز پروانه ساخت صادر میکرده است. در این راستا، افراد زمینهای کشاورزان را خریداری میکردند و با استفاده از این مجوزها و در واقع به صورت غیرمجازساخت و ساز انجام میدادند.
وی با بیان اینکه خارج از محدوده ۷ هکتار، روستا حدود ۲۰ هکتار نیز به کاربریهای دیگری از جمله کاربری عمومی، بهداشتی، آموزشی، معابر، شبکه فضای سبز و غیره اختصاص یافته است، اضافه کرد: در مجموع می توان گفت به جز ساخت و سازهای واقع در ۷ هکتار کاربری مسکونی که همه مسئولان نیز آن را تایید کرده اند، سایر ساخت و سازهای داخل و خارج طرح هادی مساله داشته است.
صیدی نژاد با اشاره به اینکه این اتفاق ظرف ۱۵ تا ۲۰ سال شکل گرفته است، ادامه داد: ما عکسهای موجود منطقه را در این چندسال مورد مطالعه، بررسی و مقایسه قرار دادهایم تا مشخص شود رشد تغییر کاربری در این سالها به چه شکل بوده و درچه سنواتی اتفاق افتاده است؟
وی تصریح کرد: واقعیت این است که بخش دیگری از ساخت و ساز های غیر مجاز، خارج از محدوده طرح هادی روستایی انجام شده است.
تخریب ۳۰ ویلا در دو هفته اخیر
معاون حفظ کاربری و یکپارچه سازی اراضی کشاورزی سازمان امور اراضی کشور در پاسخ به این پرسش که چقدر ساخت و ساز در منطقه اتفاق افتاده است؟ با اشاره به اینکه ساختو سازهای زیادی در درون و بیرون محدوده اتفاق افتاده است؛ تصریح کرد: باتوجه به حمایتهای مسئولان و دادستانی، ما در دو هفته اخیر موفق شدیم ۳۰ ویلای در حال ساخت را در اراضی خارج از طرح هادی این منطقه قلع و قمع کنیم.
صیدی نژاد با بیان اینکه اخطارها در این زمینه قبلا داده شده بود و مامورین ما با همکاری نیروی انتظامی و حضور دادستان یا نماینده وی، با ساخت و سازهایی که خارج از طرح بودند و مجوز قانونی نداشتند برخورد کردند، اضافه کرد: براین اساس، قلع و قمع و اجرای احکام قضایی درباره بسیاری از ساخت وسازهای غیرمجاز خارج از طرح هادی، انجام گرفت.
وی با اشاره به اینکه تخریبها همچنان ادامه دارد و هم اکنون تعدادی از پروندهها در دادگاه هستند، اضافه کرد: در این زمینه چون ساخت و سازها کامل شده، ما طبق پروانههای غیرمجاز از آنها به مراجع قضایی شکایت کردهایم و منتظر نهایی شدن رای دادگاه دراین زمینه هستیم تا براساس آن عمل کنیم.
نابود کردن منابع طبیعی برای ۵ روز استراحت
معاون سازمان امور اراضی کشور اضافه کرد: در سالهای اخیر روالی در کشور باب شده که افراد دارای تمکن مالی خوب، به دنبال تامین سکونتگاه دوم هستند تا تعطیلات کوتاه مدت خود را در آنجا بگذرانند. این افراد حاضرند برای ۴ تا ۵ روز استراحت خود پول زیادی خرج و به هر قیمتی اراضی کشاورزی و منابع طبیعی را نیز نابود کنند.
صیدی نژاد همچنین تکالیف سازمان امور اراضی را مورد اشاره قرار داد و گفت: ما در اجرای ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی تکلیف داریم و براساس آن، باید به متخلفانی که بدون اخذ مجوز قانونی از کمیسیون تبصره یک یا سازمان جهاد کشاورزی، اراضی زراعی و باغی را تغییر کاربری می دهند، اخطار دهیم، ضمن اینکه با حضور نماینده سازمان دادستان در آن منطقه حاضر شده و ساخت وسازهای غیر قانونی را قلع و قمع کنیم.
وی در تعریف مصادیق تغییر کاربری افزود: تغییر کاربری عبارت است از اقداماتی مانند احداث بنا، دیوارکشی، بندکشی و قطعه بندی زمینها برای ساخت و ساز غیرمجاز در اراضی زراعی و باغها که باعث توقف فعالیت کشاورزی در این اراضی و خروج آنها از چرخه تولید می شود.
صیدی نژاد تاکید کرد: در سالهای اخیر فعالیتهای سازمان برای حفاظت از اراضی کشاورزی نسبت به سالیان گذشته، رشد بسیار خوبی داشته و این رشد در توقف تغییر کاربریهای جدید، تخریبها و قلع و قمع بناهای غیرمجاز از پیش ساخته شده کاملا مشهود است.
وی با بیان اینکه نقاطی وجود دارند که از پیش ساخته شده هستند و افرادی در آنجا زندگی میکنند، ادامه داد: در این موارد ما به دادگاه شکایت میکنیم و به واسطه رای اخذ شده از دستگاه قضایی برخورد با آن خواهیم کرد، چراکه نمیتوانیم اینگونه بناها را بدون حکم قضایی تخریب کنیم.
این مقام مسئول با اشاره به فعال شدن سامانه ارتباطات مردمی ۱۳۱، گفت: در حال حاضر مردم از طریق این سامانه با سازمان تماس میگیرند و اخبار مرتبط با تغییر کاربریهای غیرمجاز را گزارش میکنند و ما نیز بلافاصله در صحنه حاضر میشویم و با تخلفات برخورد میکنیم.
علت عدم رسیدگی به برخی بناها
صیدی نژاد با بیان اینکه اگر در منطقه حیران به برخی موارد ساخته شده رسیدگی نشده به این دلیل است که در حال حاضر پرونده آن در دادگاه کیفری یا تجدیدنظر در دست رسیدگی وطی کردن مراحل قضایی کار است، ادامه داد: زمانی که رای دادگاه قطعی و حکم به قلع و قمع بنای ساخته شده داده شود، ما حکم را اجرا و بنا را تخریب میکنیم.
وی در پاسخ به این پرسش که چرا در ۱۵ تا ۲۰ سالی که این اقدامات شکل گرفته، کاری برای برخورد با آن انجام نشده است، گفت: عمده ساخت و سازها در حریم و در حوزه نفوذ شهرها شکل گرفته و در سالیان گذشته حریم بسیاری از شهرها از سوی شورای عالی شهرسازی و معماری بسیار وسیع در نظر گرفته شده، ضمن اینکه در خصوص مسئولیت حفاظت از اراضی واقع در حریم شهرها نیز دیدگاههای متفاوتی میان مسئولان و دستگاه قضایی وجود داشته است.
به گفته صیدی نژاد، برخی شهرداریها در حالی که مقابل حریم وظیفه مند شناخته می شدند، در برابر ساخت و ساز و تخریبهای غیرمجاز در آنجا صرفا به اخذ جریمه و عوارض بسنده کرده اند که این نوع نگاه به حریم باعث بروز برخی از این اتفاقات در سالهای گذشته شده است.
دست و پای سازمان امور اراضی را بسته بودند
این مقام مسئول تاکید کرد: آن زمان برای سازمان امور اراضی وظیفهای را در این زمینه نمیشناختند و دستگاههاییهایی که باید کمک و حمایت میکردند تا سازمان قانون حفظ کاربری را با قدرت انجام دهد، در عرصه عمل حمایتی نمیکردند.
وی تصریح کرد: واقعیت این است که در سالهای گذشته دست و پای سازمان را بسته بودند اما امروزه دولت و مجلس به شدت پیگیر این مساله هستند و همگی بر اجرای قانون تاکید دارند، ضمن اینکه رهبر معظم انقلاب نیز در سالهای اخیر بارها در این زمینه هشدار داده، پیگیر موضوعات بوده اند و از برخوردهای ضعیف مسئولان انتقاد داشته اند که این بیانات در هماهنگی دستگاههای اجرایی و قضایی و تشدید برخوردها با این گونه تخلفات بسیار موثر بوده است.
تاریخ انتشار: ۰۳ مهر ۱۳۹۴ - ۱۷:۵۸
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]
صفحات پیشنهادی
جزئیات تازه از زمینخواری «حیران» |اخبار ایران و جهان
جزئیات تازه از زمینخواری حیران کد خبر ۵۳۴۱۹۲ تاریخ انتشار ۰۳ مهر ۱۳۹۴ - ۱۳ ۴۶ - 25 September 2015 مهر نوشت یک مقام مسئول در سازمان امور اراضی ضمن تشریح جزئیات زمین خواری در گردنه حیران گفت در دو هفته اخیر موفق شدیم ۳۰ ویلای در حال ساخت را در اراضی خارج از طرح هادی این مجزئیات تازه از زمینخواری «حیران»/ تخریب ۳۰ ویلا در ۲ هفته
یک مقام مسئول به مهر اعلام کرد جزئیات تازه از زمینخواری حیران تخریب ۳۰ ویلا در ۲ هفته شناسهٔ خبر 2923728 - جمعه ۳ مهر ۱۳۹۴ - ۱۰ ۰۷ اقتصاد > کشاورزی و دامداری یک مقام مسئول در سازمان امور اراضی ضمن تشریح جزئیات زمین خواری در گردنه حیران گفت در دو هفته اخیر موفق شدیم ۳جزئیات تازه از زمینخواری «حیران»/ تخریب ۳۰ ویلا در ۲ هفته
جزئیات تازه از زمینخواری حیران تخریب ۳۰ ویلا در ۲ هفته اقتصاد > مسکن - مهر نوشت یک مقام مسئول در سازمان امور اراضی ضمن تشریح جزئیات زمین خواری در گردنه حیران گفت در دو هفته اخیر موفق شدیم ۳۰ ویلای در حال ساخت را در اراضی خارج از طرح هادی این منطقه قلع و قمعجزئیات تازه از زمین خواری گردنه حیران
هشدارنیوز معاون حفظ کاربری و یکپارچه سازی اراضی کشاورزی سازمان امور اراضی کشور با بیان اینکه مساحت گردنه حیران وسیع است و این جاده جنگلی بین دو استان گیلان و اردبیل قرار دارد اظهارداشت هشدارنیوز حیران از سه روستای حیران سفلی حیران وسطی و حیران علیا تشکیل شده است که بنیاد مسکنجزئیات تازه از زمین خواری «حیران»
مهر نوشت یک مقام مسئول در سازمان امور اراضی ضمن تشریح جزئیات زمین خواری در گردنه حیران گفت در دو هفته اخیر موفق شدیم ۳۰ ویلای در حال ساخت را در اراضی خارج از طرح هادی این منطقه قلع و قمع کنیم معاون حفظ کاربری و یکپارچه سازی اراضی کشاورزی سازمان امور اراضی کشور با بیان اینکه متشريح جزئيات زمينخواري گسترده در گردنه حيران
۳۱ شهريور ۱۳۹۴ ۹ ۵۳ق ظ تشريح جزئيات زمينخواري گسترده در گردنه حيران موج - دبير شوراي عالي شهرسازي و معماري با اشاره به جزئيات زمينخواري گسترده در گردنه حيران گفت از ۱۶۰ هکتار محدوده گردنه حيران تنها ۶ هکتار مسکوني بوده است به گزارش خبرگزاري موج پيروز حناچي دبير شوراي عاليگزارش جدید از زمینخواری گسترده و با پشتوانه در «حیران»
حناچی به مهر اعلام کرد گزارش جدید از زمینخواری گسترده و با پشتوانه در حیران شناسهٔ خبر 2921422 - سهشنبه ۳۱ شهریور ۱۳۹۴ - ۰۷ ۴۸ اقتصاد > راه و مسکن دبیر شورای عالی شهرسازی و معماری با اشاره به جزئیات زمین خواری گسترده در گردنه حیران گفت از ۱۶۰ هکتار محدوده گردنه حیران تتازهترین جزئیات درمان سردار طلایی |اخبار ایران و جهان
تازهترین جزئیات درمان سردار طلایی رئیس بیمارستان شهید چمران جدیدترین جزئیات درمانی مرتضی طلایی نایب رئیس شورای شهر تهران را تشریح کرد کد خبر ۵۳۲۵۷۲ تاریخ انتشار ۲۷ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۴ ۰۰ - 18 September 2015 رئیس بیمارستان شهید چمران جدیدترین جزئیات درمانی مرتضی طلایی نایب رئیستازهترین جزئیات درمان سردار طلایی
تازهترین جزئیات درمان سردار طلاییتاریخ انتشار جمعه ۲۷ شهريور ۱۳۹۴ ساعت ۱۳ ۵۸ رئیس بیمارستان شهید چمران جدیدترین جزئیات درمانی مرتضی طلایی نایب رئیس شورای شهر تهران را تشریح کرد به گزارش تسنیم چند روز قبل مرتضی طلایی نایب رئیس شورای شهر تهران طی حادثه ای دچار سوختگی شده بود کجزییات تازه از زمین خواری حیران
جزییات تازه از زمین خواری حیران دبیر شورای عالی شهرسازی و معماری با اشاره به جزئیات زمین خواری گسترده در گردنه حیران گفت از ۱۶۰ هکتار محدوده گردنه حیران تنها ۶ هکتار مسکونی بوده است پیروز حناچی با اشاره به زمین خواری در منطقه گردنه و روستای حیران گفت گزارشی که از این منطقه ا-
گوناگون
پربازدیدترینها