تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):دانش روشنى بخش انديشه است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860946024




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پژمانفر: عربستان کفایت ندارد


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
پژمانفر: عربستان کفایت ندارد




نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به فاجعه روز پنجشنبه در مراسم حج که باعث کشته شدن تعداد زیادی از زائران خانه خدا شد، گفت:‌این مسأله هیچ توجیهی به جز بی‌کفایتی عربستان ندارد.





خبرگزاری ایسنا: نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به فاجعه روز پنجشنبه در مراسم حج که باعث کشته شدن تعداد زیادی از زائران خانه خدا شد، گفت:‌این مسأله هیچ توجیهی به جز بی‌کفایتی عربستان ندارد.

نصرالله پژمانفر اظهار کرد: آن چیزی که در ارتباط با این مسأله شاهد هستیم بی‌کفایتی اجرایی عربستان سعودی است که علی‌رغم این‌که هر سال تعداد زیادی زائر از کشورهای مختلف با همه محدودیت‌ها به حج می‌روند روز به روز از کیفیت خدمات کاسته می‌شود.

وی ادامه داد: این مسأله نشان‌دهنده این است که این‌ها افراد ناتوانی هستند و کشورهای اسلامی باید اجلاسیه‌ای را برگزار کنند و در مورد مدیریت حرمین شریفین حتی در باقیمانده حج امسال تصمیم جدی بگیرند. عربستان توانایی اداره این موضوع را ندارد؛ کشوری که دستش به خون مسلمانان دنیا آغشته است و شاید بر اساس تحلیلی که بعضی‌ها دارند، عربستان دارد انتقام شکست‌های خود را در یمن ، عراق و جاهای دیگر از مسلمانانی که برای مراسم حج حاضر می‌شوند با سوءمدیریت خود می‌گیرد.

وی خاطرنشان کرد: مراسم حج به دلیل سوءمدیریت عربستان نه تنها موجب وحدت جامعه اسلامی و مسلمانان نیست، بلکه زمینه برای تفرقه و شکاف بین مسلمانان بر اساس همین سوءمدیریت ایجاد می‌شود.

این عضو کمیسیون فرهنگی در مورد اثرات بین‌المللی این حادثه نیز گفت: این‌که مسلمانان قدرت اجرای یک مراسم را ندارند در جوامع بین‌المللی واقعا بد است. در شهر مشهد در ایام شهادت حضرت رضا(ع) بیش از این جمعیت در داخل مشهد حاضر است، اما علی‌رغم این‌که مشکلاتی ایجاد و ستاد بحران تشکیل می‌شود، هیچ موقع چنین حوادثی نداشتیم و خدمات رسانی از پیش برنامه‌ریزی می‌شود و خدمات به زائران به بهترین وجه انجام می‌شود. این در حالی است که عربستانی که در دنیای ثروت خوابیده و به بهانه‌های مختلف بالاترین پول‌ها را می‌گیرد کمترین خدمت را ارائه می‌کند.

وی پیشنهاد داد که رئیس‌جمهور در سفر به نیویوک اجلاسی با کشورهای اسلامی برگزار و این موضوع را طرح کند و رئیس مجلس نیز در کنار روسای مجلس سایر کشورهای اسلامی در این زمینه تصمیم جدی بگیرد.

وی تاکید کرد: این تصمیم‌گیری نباید در ارتباط با سال‌های بعد گذشته شود بلکه در ادامه همین مراسم حج و اتفاقاتی که امسال به وجود آمد اقتضا می‌کند که اجلاسی برگزار شود و ادامه کار به صورت شورایی مدیریت شود.







تاریخ انتشار: ۰۲ مهر ۱۳۹۴ - ۲۰:۳۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن