تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 19 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):دعاى شخص روزه‏دار هنگام افطار مستجاب مى‏شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827600159




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مهم ترین عامل مرگ و میر بیماران بستری در آی سی یو


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: مهم ترین عامل مرگ و میر بیماران بستری در آی سی یو
دبیر اجرایی دوازدهمین کنگره بین المللی بیهوشی، مراقبت های ویژه و درد گفت: متأسفانه در اکثر آی سی یوهای کشورهای دنیا و ایران بیشترین علت مرگ بیماران بستری در این بخش ها عفونت هاست نه تروما.
به گزارش نامه نیوز به نقل از روابط عمومی انجمن بیهوشی ومراقبتهای ویژه ایران ،دکتر اتابک نجفی در حاشیه این کنگره ضمن بیان این مطلب اظهارکرد: معیار "آپاچی" در بدو ورود بیماران به بخش آی سی یو مشخص می کند که میزان مرگ و میر بیماران چقدر است.البته این امر به نوع آی سی یوها وکیفیت آنها نیز بستگی دارد. چراکه در آی سی یوهایی که برای بیماری های داخلی از بخش خون بیمار می گیرد بدلیل اینکه اکثر این بیماران این بخش سرطان های پیشرفته خونی دارند و درمان نمی شوند بنابراین میران مرگ و میرشان هم خیلی بالاست.
وی ادامه داد: اگر آی سی یو مربوط به "تروما" باشد که بیشترین بیماران آن هم جوانان هستند میزان مرگ و میرشان کمتر از بخش مراقبت های ویژه ای است که بیماران مُسن و مبتلا به سرطان های دیگر را پذیرش می کنند. نجفی گفت: آی سی یوهای بخش های مامائی نیزمی تواند با مرگ و میر متوسط تا بالا همراه باشد. در آی سی یوهای جراحی مغز و اعصاب نیزمرگ و میر بیماران بالاست اما در افرادی که عمل های تروما انجام می دهند میزان مرگ و میرشان پائین تر است. او گفت: بنابراین نمی توانیم بگوییم که مرگ ومیر عام بیماران بستری در این بخش چقدر است؛ اما می توان گفت: به طور متوسط میزان مرگ و میر بیماران تروما، سرطان و جراحی به طور میانگین بین 20 تا 30درصد است. متأسفانه به 30 درصد بیماران بستری در آی سی یوهم نمی توانیم کمک کنیم و آنها جان خود را از دست می دهند؛اما حدود 70 تا 80درصد بیماران بستری درآی سی یوها سالم مرخص می شوند. به گفته وی در حقیقت آی سی یو به این معنا نیست که بیمار در حال مرگ را در آنجا نگهداری کنیم .بلکه بیماری که امکان انجام کاری برایش وجود دارد باید در این بخش بستری شود.ضمن اینکه علم می گوید از ذخایر مملکت برای بیماری که امید به زندگی مجدد آن هست باید نهایت استفاده را کرد. مدیرگروه بیهوشی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیان کرد: انتخاب بیمارانی که می شود به آنها کمک کرد ؛ روش های درمانی، روش های کنترل عفونت، استفاده منطقی از آنتی بیوتیک ها نیز در کاهش میزان مرگ و میر افراد بستری در بخش آی سی یو تاثیرگذار است. وی در ادامه تاکید کرد:ازآنجا که پرسنل آی سی یو جزء افرادی هستند که در معرض ابتلای بالای آلودگی عفونت قرار دارند بی تردید شستشوی دست ها توسط پرسنل از انتقال عفونت به شدت جلوگیری می کند. استفاده از دستکش و ماسک هم کمک می کند که پرسنل در برابر بیماری ها نیز ایمن شوند. نجفی افزود: بیشترین مرگ و میر در آی سی یوها ناشی از عفونت هاست نه تروما. متأسفانه عفونت در آی سی یوهای اکثر کشورهای دنیا و حتی ایران عامل اصلی مرگ و میر است؛ زیرا باکتری ها به تدریج در حال مقاوم و مقاوم تر شدن هستند و این امر کار متخصصین بیهوشی را در درمان سخت تر می کند. او گفت: بدون شک گام اول پیشگیری از عفونت های بیمارستانی وکاهش مرگ ومیرها از شستشوی دست های پرسنل شروع میشود. بعداز پیشگیری از عفونت ها، شستشوی کامل وسایل آی سی یو و ضدعفونی کردن موثرآنها و رعایت مسائل ضدعفونی توسط پرسنل نیز در گام های مهم بعدی قرار دارند.




۰۲ مهر ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 69]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن