تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):عقل راهنمايى مى  كند و نجات مى  دهد و نادانى گمراه مى  كند و نابود مى  گرداند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

خرید یخچال خارجی

ویترین طلا

کاشت پای مصنوعی

مورگیج

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802444058




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دولت مصیبت بکشد اما یارانه ثروتمندان را حذف نکند! / هدف از حضور گسترده اروپایی‌ها در ایران


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
دولت مصیبت بکشد اما یارانه ثروتمندان را حذف نکند! / هدف از حضور گسترده اروپایی‌ها در ایران
بررسی محتوایی روزنامه های پنج شنبه؛
دولت مصیبت بکشد اما یارانه ثروتمندان را حذف نکند! / هدف از حضور گسترده اروپایی‌ها در ایران روزنامه های صبح پنج شنبه به موضوعاتی همچون بیانات رهبر معظم انقلاب در جمع فرماندهان سپاه، ارتحال آیت الله خزعلی و آخرین مهلت کنگره برای رد برجام پرداخته است.


به گزارش گروه سیاسی فرهنگ نیوز، تیتر اول اکثر روزنامه های امروز به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی که روز گذشته در دیدار با فرماندهان سپاه پاسداران مطرح شد اختصاص یافته است. همچنین اکثر روزنامه ها با پرداختن به خبر ارتحال آیت الله خزعلی عضو مجلس خبرگان رهبری یاد این یار راستین امام را گرامی داشتند. اما حواشی برجام هنوز هم ادامه دارد؛ از بررسی در تهران تا بررسی در واشنگتن. امروز آخرین مهلت کنگره آمریکا برای اعلام رای درباره تائید یا رد برجام است.سپاه با كمال قدرت جلوي نفوذ امنيتي را مي‌گيرد
روزنامه جوان در نیم صفحه اول خود به پوشش خبر بیانات رهبر معظم انقلاب در روز  گشذته پرداخته است: حضرت آيت‌الله خامنه‌اي، رهبر انقلاب اسلامي صبح چهارشنبه در ديدار هزاران نفر از فرماندهان سپاه پاسداران انقلاب اسلامي، سپاه را نعمت بزرگ الهي و پاسدار آگاه و بيناي انقلاب اسلامي در مسائل داخلي و خارجي خواندند و با تبيين الزامات و ابعاد پاسداري از انقلاب اسلامي افزودند: دشمن به اميد واهي پايان يافتن انقلاب، در فكر نفوذ به‌خصوص نفوذ سياسي – فرهنگي است كه شناخت توطئه‌هاي دشمن، تقويت و استحكام روحيه انقلابي و حركت مستمر به‌سمت تحقق آرمان‌ها اين هدف را ناكام خواهد گذاشت.
ايشان كلمه «سپاه» را به‌معناي داشتن سازمان و تشكيلات و نظم و انضباط دانستند و خاطرنشان كردند: براي هيچ سازمان و نهادي همچون سپاه وظيفه سازماني براي پاسداري از انقلاب اسلامي به‌عنوان عزيزترين حادثه تاريخي و جاري كشور، تعريف نشده است. 
حضرت آيت‌الله خامنه‌اي با تأكيد بر اينكه يكي از وظايف اصلي سپاه، رصد دائمِ مسائل داخلي، منطقه‌اي و بين‌المللي به‌منظور شناخت تهديدها است، گفتند: سپاه پاسداران انقلاب اسلامي يك سازمان سربه‌زير و سرگرم كارهاي اداري خود نيست بلكه يك ناظرِ آگاه و بينا و متوجه مسائل داخلي و خارجي است.  ايشان اهميت مجموعه اطلاعات سپاه را در اين بخش يادآور شدند و افزودند: مجموعه اطلاعات سپاه بايد به‌طور دائم مسائل را رصد و تهديدها را شناسايي كند. 
رهبر انقلاب اسلامي يكي ديگر از ابعاد كلمه «پاسداري از انقلاب» را «هوشياري و بيداري دائم» دانستند و تأكيد كردند: ما هيچ‌گاه شروع‌كننده جنگ نبوده و نخواهيم بود اما چون انقلاب اسلامي همواره در معرض تهديد معارضين و مزاحمين است، هوشياري و بيداري هميشگي سپاه و آمادگي‌هاي متناسب با تهديدها كاملاً ضروري است. 
ايشان افزودند: لازمه پاسداري از انقلاب، شناخت نقاط ضعف معرفتي و عملي دشمن و توجيه افرادي است كه هنوز شناخت صحيح از دشمن ندارند. 
 
ايشان انقلاب را حقيقتي، ماندگار و دائم و «صيرورت و تحولي عميق و پايان‌ناپذير» خواندند و افزودند: برخلاف تصورات و القائات اتاق‌فكرهاي بيگانه كه در داخل هم عده‌اي آنها را تكرار مي‌كنند، انقلاب تمام‌شدني نيست و تبديل آن به «جمهوري اسلامي» به معنايي كه آنها فكر مي‌كنند، امكان‌پذير نخواهد بود. 
رهبر انقلاب ايدئولوژي‌زدايي از ديپلماسي و سياست داخلي را از ديگر محورهاي تبليغات كنوني غرب خواندند و خاطرنشان كردند: مي‌خواهند ما اصول خود را در سياست خارجي دخالت ندهيم اما فكر و عقيده و ايدئولوژي در همه زمينه‌ها «راهنمايي تعيين‌كننده» به‌شمار مي‌رود.
 
ايشان گفتند دشمنان از يك طرف مي‌گويند جمهوري اسلامي در منطقه داراي قدرت و نفوذ و تأثيرگذاري است و از طرف ديگر مي‌گويند روحيه و تفكر انقلابي را كنار بگذاريد تا جذب جامعه جهاني شويد. 
رهبر انقلاب افزودند: اين دو گزاره با هم متناقضند زيرا قدرت و نفوذ ما به علت روحيه و عملكرد انقلابي است و طبعاً اگر آن را كنار بگذاريم ضعيف مي‌شويم.  ايشان افزودند: هدف اصلي دشمنان اين است كه ملت ايران تفكر انقلابي را كنار بگذارد تا قدرت خود را از دست بدهد و در نقشه‌هاي چند كشور زورگو كه خود را جامعه جهاني مي‌نامند هضم و محو شود.
ايشان با انتقاد از حرف‌ها و نوشته‌هايي كه دانسته يا ندانسته تضعيف سپاه را دنبال مي‌كند، افزودند: سپاه پاسداران، نعمت بزرگ الهي است و همه بايد قدردان اين نعمت باشند. 



حضرت آيت‌الله خامنه‌اي، قدرشناسي از سپاه را در درجه اول متوجه خود اين نهاد دانستند و افزودند: با استحكام روزافزون بافت معنوي و فكري و عملي خود، پرهيز شديد از بهانه دادن به دست ديگران، دوري مطلق از مسائلي كه به كرامت سپاه لطمه مي‌زند، و حركت در خط مستقيم انقلاب در زمينه‌هاي اقتصادي، مالي و سياسي، شأن و شخصيت سپاه پاسداران را قدرداني و مراقبت كنيد. 
رهبر انقلاب همچنين با تأكيد بر ضرورت توجه كامل سپاه پاسداران به همه تهديدها افزودند: تلاش دشمن براي نفوذ، از جمله تهديدات بزرگ است. ايشان افزودند: نفوذ اقتصادي و امنيتي البته خطرناك است و پيامدهاي سنگيني دارد اما نفوذ سياسي و فرهنگي دشمن، خطر بسيار بالاتري است كه همه بايد مراقب آن باشند. 
حضرت آيت‌الله خامنه‌اي تأكيد كردند: بايد پايه‌هاي تفكر و روحيه انقلابي را چنان در كشور مستحكم كنيم كه هيچ چيز در ادامه اين مسير درخشان خللي ايجاد نكند كه اين وظيفه اساسي همه نخبگان است. 
 
دعوت از رئيس‌جمهور براي تشكيل نشست با اعضاي كميسيون برجام
جوان نوشت: رئيس كميسيون ويژه برجام طي نامه‌اي به رؤساي قواي سه‌گانه، خواستار برگزاري جلسه مشترك اين كميسيون با سران سه قوه براي بررسي توافق هسته‌اي شد.
زاکانی در این نامه عنوان کرده است: به استحضار مي‌رساند از آنجا كه بررسي برجام يك مسئله ملي و مورد توجه نخبگان و آحاد مردم عزيزمان است و در مقطع حساس كنوني دوستداران و دشمنان نظام اسلامي منتظر شنيدن گزارش نهايي كميسيون ويژه مجلس در اين باره هستند، اعضاي اين كميسيون بهره‌مندي از نظرات كلان و راهبردي رؤساي محترم سه قوه را- كه مي‌تواند در تصميم‌سازي براي ساير نمايندگان مجلس شوراي اسلامي مؤثر باشد- براي خود مغتنم مي‌دانند،  لذا خواهشمند است با عنايت به محدوديت زماني پيش روي كميسيون براي تدوين گزارش نهايي و ارائه آن به صحن علني مجلس شوراي اسلامي، دستور فرماييد در اولين فرصت ممكن مقدمات برگزاري جلسه اعضاي كميسيون ويژه بررسي برجام با حضرتعالي فراهم شود.
 
همچنین عليرضا زاكاني رئيس كميسيون ويژه برجام مجلس شوراي اسلامي طي نامه‌اي خطاب به محمدجواد ظريف وزير امور خارجه خواستار دعوت رسمي اين وزارتخانه از يوكيو آمانو مديركل آژانس بين‌المللي انرژي اتمي براي حضور در كميسيون متبوعش شد. 
زاكاني طي اين نامه با اشاره به حضور مديركل آژانس بين‌المللي انرژي اتمي در كنگره امريكا خواستار حضور وي در نشست كميسيون متبوعش و همچنين پاسخ به سؤالات نمايندگان شده است. 
 

سایه «برجام» بر انتخابات آمریکا
روزنامه اصلاح طلب شرق نوشت: سایه «برجام» بر انتخابات آمریکا موفقیت حزب دموکرات آمریکا در جلوگیری از رأی‌گیری طرح برجام در سنا به علت دسترسی‌نداشتن به حد نصاب آرا، هرچند برای اوباما یک توفیق است و ظاهرا فرصتی برای جمهوری‌خواهان باقی نمی‌ماند تا مانع اجرائی‌شدن برجام توسط اوباما شوند، اما این یک روی سکه است. شکست جمهوری‌خواهان در واقع پایان عصر نظامی‌گری آمریکا در عرصه جهانی است و آغازی بر حاکمیت گفتمان سیاسی و مذاکره با دیگر قدرت‌ها. اوباما، هوادار حل‌وفصل مسائل کلان داخلی و خارجی پشت میز مذاکره است و این ایده به دیگر اعضای حزب دموکرات هم سرایت کرده است. 
در انتخابات گذشته آمریکا هم اوباما برای خود این امتیاز را قائل بود که در حمله به عراق رأی نداده است و همین وضع او را در موقعیت برتر قرار داد. حزب دموکرات در رأی‌گیری برجام اتحاد و اتفاقی از خود نشان داد که قابل تصور نبود.از طرفی «آیپک» یا لابی صهیونیست‌ها هم که هواداران پروپا قرص اسرائیل هستند با همه تبلیغات خود نتوانستند بین دموکرات‌ها شکاف بیندازند.
 
انتخابات سال ٢٠١٦ آمریکا، اما حکایتی دیگر است. سنگینی برجام و سایه پرابهت آن بر فعالیت‌های انتخاباتی حتی بیشتر از قضیه گروگان‌ها در کارزار انتخاباتی ریگان و کارتر خواهد شد. حزب دموکرات تا این زمان، کاندیدای مطرحی غیر از هیلاری کلینتون ندارد. 
احتمالا هیلاری، اولین زنی خواهد بود که به رقابت با کاندیدای حزب جمهوری‌خواه خواهد پرداخت. مهم نیست که با کدام کاندیدای جمهوری‌خواه وارد ماراتن انتخابات خواهد شد؛ جب بوش نیمه‌معتدل در بین جمهوری‌خواهان یا فردی رادیکال‌تر از جب بوش. به یقین از هم‌اکنون مشاوران هیلاری یا هر نماینده دیگری از حزب دموکرات می‌دانند که باید پاسخ‌گوی برجام باشند. انتخابات سال ٢٠١٦ آمریکا یک‌بار دیگر زیر سایه نام ایران برگزار خواهد شد. جمهوری‌خواهان از هم‌اکنون موتور انتقادات خود را روشن کرده‌اند. اگر کاندیدایی از حزب جمهوری‌خواه وارد کاخ سفید شود به یقین در ایام فعالیت انتخاباتی با توجه به جبهه واحد دموکرات‌ها، قول و وعده‌هایی خواهد داد که از همه توان خود استفاده کند تا توافق وین را بی‌اثر کند. عدم طرح توافق وین در مجلس سنا به لحاظ اتحاد دموکرات‌ها در آمریکا، پایان راه نیست. دوره فعالیت انتخاباتی درون‌حزبی کاندیداهای جمهوری‌خواه و نیز هماوردی کاندیدای این حزب با نماینده دموکرات‌ها، همه پیرامون توافق هسته‌ای و راه برون‌رفت از تعهدات این توافق‌نامه خواهد بود.
 
وقتی سرنوشت توافق‌نامه وین در آمریکا روشن خواهد شد که انتخابات سال ٢٠١٦ آمریکا تمام شده باشد. مسئله این است؛ چه کسی وارد کاخ سفید خواهد شد؛ نماینده دموکرات‌ها یا جمهوری‌خواهان؟



٥٠٠ پرونده زمین‌خواری در گردنه حیران
پالیز دار در گفت‌و‌گو با «شرق» خبر داد: مردم حق دارند که از وضعیت فساد در کشور مطلع باشند. اینکه می‌گویم از یک‌سری از پرونده‌های موجود در ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی مطلع نیستید، به این خاطر است که ما قصد رسانه‌ای‌شدن آنها را نداشتیم. 
 
متأسفانه گستره زمین‌خواری خیلی زیاد شده است؛ چند وقتِ پیش در شیراز هم زمین‌خواری اتفاق افتاده بود. هم‌اکنون تجاوز به عرصه و اراضی ملی با استفاده از تغییر کاربری رشد زیادی پیدا کرده است و تغییر کاربری اراضی هم نوعی زمین‌خواری محسوب می‌شود. ضمن اینکه متأسفانه در شرایط فعلی، تعدد و تکثرِ تصرفِ عدوانی در حوزه اراضی ملی و منابع طبیعی نیز دامنه گسترده‌ای پیدا کرده و زیاد شده است.  
ما زمین‌خواری در شیراز داریم که ٢٠٠ هکتار از اراضی کشاورزان را خریداری کرده اما در کنار این ٢٠٠ هکتار حدود یک هزار هکتار از اراضی ملی را هم تصرف کرده است. اینکه مقامات محلی در این رابطه کوتاهی و تخلف کردند، در جای خود درست است اما همان‌طور که مقام معظم رهبری هم فرمودند؛ هیچ فسادی شکل نمی‌گیرد مگر آنکه یک‌سری افراد از درون تشکیلات و سازمان‌ها در آن فساد همکاری داشته باشند. بنابراین مفسدین با استفاده از ابزارهای قانونی در مسیر فساد حرکت می‌کنند.
 
مبارزه با فساد نباید ابزار مناقشات سیاسی و اختلافات قومی و منطقه‌ای قرار بگیرد. ما این اجازه را به کسی نمی‌دهیم که از اهرم مبارزه با مفاسد، برای مقاصد سیاسی خود استفاده کنند. تقسیمات کشوری مشخص کرده که منطقه حیران متعلق به کجاست و هیچ قصد و غرضی برای جابه‌جایی این منطقه وجود ندارد و این دولت هم در تقسیمات کشوری دخالت نخواهد کرد. اما موضوع گردنه حیران در شرایطی اتفاق افتاده که هیچ‌گونه نظارتی نبوده و صرفا بر مبناي قرار داد نانوشته‌ای بین مقامات منطقه مبنی بر ساخت‌وساز‌های بی‌رویه و تغییر کاربری‌های متعدد صورت گرفته است.
 
پرونده‌های تخلف در زمین‌خواری گردنه حیران حول‌وحوش ٥٠٠ پرونده است، اما در تعداد محدودی از پرونده‌ها، مقامات دولت قبل نقش داشتند. مقاماتی هم که در ماجرای این زمین‌خواری از آنها نام برده می‌شود، کمتر از ١٠ نفر هستند. پس با عَلَم‌کردن اسم مقامات و سیاسی‌کردن جریانات، موضوعات به حاشیه می‌رود و نه‌تنها به پرونده تخلف مقامات رسیدگی نمی‌شود، بلکه مابقی پرونده‌ها هم در کنار آنها ماست‌مالی می‌شود. پس سیاسی‌کردن موضوعات آفت‌هایی دارد.
 
هدف از حضور گسترده اروپایی‌ها در ایران
روزنامه اصولگرای وطن امروز به سخنان سردار سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه در جمع فرماندهان سپاه در رابطه با اهداف حضور غربی ها در ایران پرداخته است: یکی از دلایل ورود، حضور و ظهور گسترده اروپایی‌ها در کشور ما که با هماهنگی آمریکایی‌ها صورت می‌گیرد ایجاد دو قطبی در درون جامعه، بالا بردن مطالبات در افکار عمومی و زدودن بحث درگیری طولانی آمریکا و غرب با ایران است.
 
شرق آسیا و اروپا به عنوان کشورهای رقیب آمریکا محسوب می‌شوند؛ آمریکای لاتین و آمریکای جنوبی نیز حیاط خلوت آمریکا هستند اینها منشأ ابرقدرتی آمریکا را فراهم نمی‌کنند، جغرافیای مهمی که آمریکا در آن دچار آسیب جدی و اساسی شده غرب آسیاست. فرمانده نیروی قدس سپاه اظهار داشت: جغرافیای شمال آفریقا و خاورمیانه است که تاثیر بسیار اساسی در برپایی قدرت آمریکا و بعد از شکل‌گیری انقلاب اسلامی در فروپاشی این قدرت دارد. وی اتحادسازی برای حوادث علیه دشمن را اولین مشخصه ابرقدرتی برشمرد و گفت: توان فیصله دادن به حوادث در چارچوب منافع و قدرت مهار رقیب نیز از دیگر عوامل تعیین‌کننده جایگاه ابرقدرت‌هاست.
سردار سلیمانی افزود: آمریکا با اتحادسازی‌ای که انجام داد تلاش کرد حزب‌الله را از عرصه لبنان حذف کند اما نه قدرت مهار حزب‌الله را داشت نه اتحاد‌سازی‌هایی که انجام داد هیچ یک منجر به نتیجه نشد و حزب‌الله قدرتمندتر شد به نحوی که امروز رهبر ارزشمند آن به شکل علنی توانمندی و قدرت خود را اعلام می‌کند.
 
فرمانده نیروی قدس سپاه با تاکید بر اینکه شناخت سیاست‌های آمریکا در مقطع کنونی بسیار مهم است، گفت: آمریکایی‌ها معتقدند کلید بازسازی قدرت آنها باید از نقطه‌ای انجام شود که در آن نقطه فروپاشی صورت گرفته باشد و آن منطقه خاورمیانه به عنوان نقطه فروپاشی قدرت آمریکا و نقطه نفوذ، توسعه و تاثیر انقلاب اسلامی است.
وی با بیان اینکه سیاست امروز آمریکا با گذشته متفاوت است، اظهار داشت: آمریکا امروز در کشورها به دنبال استفاده از ابزارهای مختلف و روش‌های نو و جدید است. وی افزود: یکی از دلایل ورود، حضور و ظهور گسترده اروپایی‌ها در کشور ما که با هماهنگی آمریکایی‌ها صورت می‌گیرد ایجاد دوقطبی در درون جامعه، بالا بردن مطالبات در افکار عمومی و زدودن بحث درگیری طولانی آمریکا و غرب با ایران است.
 
وی حفظ درگیری در جهان اسلام برای بالا بردن نیازهای کشورهای منطقه به آمریکا را از دیگر راهبرد آمریکا در منطقه دانست و اظهار داشت: سیاست آمریکا در موضوع داعش و گروه‌های تکفیری، اداره آنها و نه انهدام است و این موضوعات تفاوت جدی و اساسی با یکدیگر دارد؛ سیاست آمریکا این است که این نوع گروه‌ها باقی بمانند تا آنها احتیاج کشورها به آمریکا را بالا ببرند.





انقلابی تا آخرین نفس
 امت حزب‌الله عزادار شد و این بار نعمت حضور یک روحانی پاک، انقلابی و بصیر از مردم ایران گرفته شد. مردی راسخ که «دوستدار خمینی» بود و عمار آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای.  آیت‌الله خزعلی یار دیرین امام خمینی(ره) و حضرت آیت‌الله خامنه‌ای مدظله العالی، خطیب مشهور، انقلابی و مجاهد خستگی‌ناپذیر انقلاب اسلامی دار فانی را وداع گفت و به دیدار معبود شتافت. آیت‌الله ابوالقاسم خزعلی نماینده استان خراسان در مجلس خبرگان رهبری روز گذشته پس از یک دوره طولانی‌مدت بیماری، دار فانی را وداع گفت. به گفته رئیس دفتر آیت‌الله خزعلی پس از آنکه به دستور پزشکان آیت‌‌الله خزعلی به منزل منتقل شد، ایشان روز گذشته در منزل شخصی خود دعوت حق را لبیک گفتند.
برخی‌ مسؤولیت‌های‌ ایشان‌ پس‌ از انقلاب‌ اسلامی‌ به‌ شرح‌ زیر است‌:
ـ عضویت‌ در مجلس‌ خبرگان‌ قانون‌ اساسی‌
ـ عضویت‌ در مجلس‌ خبرگان‌ رهبری‌ در 3 دوره‌ متوالی‌ به‌ نمایندگی‌ از مردم‌ استان‌ خراسان‌
ـ عضویت‌ در شورای‌ نگهبان‌ قانون‌ اساسی‌
آیت‌الله خزعلی به عنوان یکی از یاران صدیق امام و رهبری همواره بر تبعیت از ولایت مطلقه فقیه تاکید داشت، به طوری که در فتنه 88 مواضع شفاف و قاطعی علیه فتنه‌گران داشت و از فرزند خود که در جریان فتنه نقش‌آفرین بود، بارها اعلام برائت کرد.مجلس به سلیقه زنانروزنامه اصلاح طلب ابتکار درباره حضوز زنان در مجلس نوشت: تنها 7 ماه تا انتخابات مجلس دهم باقی است و جناح‌های مختلف سیاسی در حال برنامه‌ریزی برای کسب کرسی‌های هر چه بیشتر بهارستان در این دوره هستند. سی و پنج سال از تشکیل اولین مجلس شورای اسلامی در خرداد 59 می‌گذرد و با وجود تلاش‌های فراوان بانوان، فعالان سیاسی و حتی نمایندگان مجلس برای افزایش حضور زنان در بهارستان در کل 9 دوره تشکیل مجلس شورای اسلامی تعداد کل زنان در این فضا به 80 نفر هم نرسیده است. دراین میان با طرح مسئله سهم ٣٠ ‌درصدی زنان در فهرست‌های انتخاباتی بر لزوم حضور تعداد مشخصی نماینده زن تاکید شده که امید زنان برای کسب موفقیت در این عرصه را بالاتر می برد. دراین میان زنان اصلاح طلب تاکید بیشتری روی این مسئله دارند و تلاش می کنند تا در فهرست نهایی تعداد قابل توجهی از زنان حضور داشته باشند.
 
تکاپوی هر دو جناح اصلاح‌طلب و اصولگرا برای حضور زنان در این انتخابات دوره دهم مجلس قابل توجه است. برگزاری نشست‌ها، همایش‌ها، سخنرانی‌ها و گفت‌و‌گو‌های سیاستمداران در این مدت نشان از تلاش بی‌وقفه برای راهیابی زنان برای تصمیم‌گیری‌های بزرگ کشور است.
 
چندی پیش آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در سخنرانی خود از زنان خواست تا در انتخابات به کاندیداهای زن رای بدهند. همچنین در دیداری با مولاوردی، معاون رئیس‌جمهور و معاونین و چند تن از زنان مسئول در وزارتخانه‌ها با تاکید بر نقش زنان در عرصه‌های سیاسی کشور بویژه مقطع انتخابات، گفت: زنان به عنوان نیمی از جمعیت هر جامعه‌ای می‌توانند در هر انتخاباتی به نامزدهای خود رای دهند و اینکه زنان نامزد در انتخابات، رای کافی را نمی‌آورند، به جماعت آنان در جامعه بستگی دارد. در ادامه سخنان پدر، فائزه و فاطمه هاشمی طرح «رای زنان به زنان» را پیشنهاد کردند. فاطمه هاشمی رئیس بنیاد امور بیماری‌های خاص، عنوان کرد: اینکه سهمیه‌بندی در گروه‌ها داشته باشیم، مسئله بدی نیست. به هر روشی می‌توان تعداد کاندیداهای زنان را افزایش داد اما مهم این است که چه کسی به این خانم‌ها رای می‌دهد. نیمی از جمعیت کشور ما زنان هستند اما آیا همه زنان به زنان رای می‌دهند؟ معلوم است نمی‌دهند، حتی اگر در فهرستی ۵۰ درصد، خانم‌ها باشند باز این اتفاق نمی‌افتد.
 
اهمیت حضور زنان در عرصه‌های سیاسی به قدری است که دولت برای آن برنامه‌ریزی ویژه داشته و در جهت توانمند‌سازی سیاسی زنان برای حضور در این اتمسفر برنامه‌های آموزش تدارک دیده است. در این خصوص شهیندخت مولاوردی معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: معاونت امور زنان و خانواده برای حضور بانوان در انتخابات آتی مجلس برنامه‌های آموزشی جهت توانمندسازی سیاسی آنان خواهد داشت.




روحانی: گزینه‌های روی میز باعث ایجاد فردو در زیر کوه
رئیس‌جمهوری دیروز در نخستین گردهمایی شرکت‌های دانش بنیان حوزه سلامت حضور یافت. حجت‌الاسلام حسن روحانی در سخنان خود در این همایش با اشاره به تاکید 1+5 برای بستن فردو به دلیل این که زیر کوه است، تصریح کرد که گزینه‌های رو میز طرف مذاکره هسته‌ای و تهدیدهای آن‌ها باعث شد که فردو زیر کوه تاسیس شود. وی در سخنان خود همچنین به برخی از دیگر دستاوردهای برجام اشاره کرد.
 
روحانی با اشاره به اینکه در مذاکرات می‌گفتند فردو را کامل ببندید چون زیر کوه است، تصریح کرد: ما در پاسخ به آنها گفتیم فردو زیر کوه است به خاطر آن چیزهایی که شما روی میز داشتید تا زمانی که مواردی که شما روی میز دارید بی‌تاثیر شود. یعنی شما ما را تهدید کردید و ما زیر کوه سایتی برای غنی‌سازی ساختیم. اما در نهایت پذیرفتند نیمی از فردو فعال بماند . روحانی با بیان اینکه تلاش در مذاکرات تنها برای نگه داشتن دستاوردهای گذشته نیست، اظهار کرد: در این توافق‌ها زمینه برای حرکت و رشد سریع‌تر در مسیر تحقیق و توسعه و دانش جدید در زمینه هسته‌ای صلح‌آمیز به دست آوردیم. وی با تاکید بر اینکه در مذاکرات قطعنامه‌های غلط گذشته را ملغی کردیم و همزمان تحریم‌ها را برخواهیم داشت، افزود: فضای کشور را برای علم و دانش، تجارت و صادرات باز خواهیم کرد. رئیس دولت یازدهم گفت: امروز باید در فضای پساتحریم جهان را ببینیم و برای آن برنامه‌ریزی کنیم.
 

واشنگتن پست: توافق هسته‌ای با ایران راهبردی‌ترین پیروزی اوباماست
روزنامه کیهان به گزارش های مختلف خارجی پیرامون توافق هسته ای پرداخته است: واشنگتن‌پست در گزارشی نوشت: توافق هسته‌ای با ایران راهبردی‌ترین پیروزی دوران ریاست جمهوری اوباماست.
در ادامه گزارش آمده است: این توافق از سوی بسیاری از استراتژیست‌های برجسته آمریکایی و خارجی مورد تأیید قرار گرفته است.
این روزنامه آمریکایی می‌افزاید: حتی در اسرائیل، شاهد ابراز حمایت از سوی نهادهای امنیتی آن هستیم، کسانی که این توافق را نسبت به هرگونه جایگزین واقع‌گرایانه‌ای ترجیح می‌دهند.
 
«باب کورکر» رئیس کمیته روابط خارجی مجلس سنا گفت: سنا از ۶۷ رأی لازم برای ابطال وتوی اوباما در زمینه تحریم‌های ایران برخوردار است.
کورکر افزود: مجادله پیرامون این قانون، از مباحثات پیرامون رأی به طرح رد توافق هسته‌ای ایران در کنگره جدا است.
وی در ادامه گفت: سنا این اختیار را دارد که مفاد «قانون تحریم ایران» را تمدید کند.
«قانون تحریم‌ ایران» یا «داماتو» در سال ۱۹۹۶ تصویب شد و بسیاری از قوانین تحریمی آمریکا از آن زمان به این قانون اضافه شده‌اند. این قانون، سال ۲۰۱۶ منقضی می‌شود و «رابرت منندز» و «مارک کرک» با ارائه طرحی خواستار تمدید آن برای ۱۰ سال دیگر، تا سال ۲۰۲۶ شده‌اند.
 
سناتورهای دموکرات آمریکایی بامداد چهارشنبه، دومین بار از رأی‌گیری درباره طرحی که خواستار رد توافق هسته‌ای ایران در کنگره آمریکا است جلوگیری کردند.
42 سناتور دموکرات در این جلسه به «ختم بررسی» طرح «رد توافق هسته‌ای ایران» رأی مخالف دادند؛ 56 نماینده جمهوری‌خواه با آن موافقت کردند و «لیندسی گراهام» و «ران پاول»، دو نماینده جمهوری‌خواه از اعلام نظر درباره آن خودداری کردند.
سناتور «میچ مک‌کانل»، رهبر جمهوری‌خواهان سنا پنجشنبه گذشته پس از ناکامی در کسب 60 رأی لازم برای ختم بررسی «برجام» دستور رأی‌گیری مجدد درباره آن را صادر کرده بود.
 
«میچ مک‌کانل» رهبر جمهوری‌خواهان مجلس سنا گفت: در حال تدوین متمم قانونی هستیم که رئیس‌جمهور را از رفع تحریم‌ها تا زمان اقدام ایران در زمینه دو موضوع منع می‌کند: ایران بایستی حق موجودیت اسرائیل را به رسمیت بشناسد و شهروندان آمریکایی بازداشت شده در ایران را آزاد کند.
در همین حال، «دانیل سرور» مشاور پیشین وزارت امور خارجه آمریکا گفت: اولین خواسته آمریکا پایان اسرائیل‌‌ستیزی ایران است.
 
خبرگزاری ریانووستی روسیه در گزارشی نوشت: آمانو در سفر به ایران از پارچین بازدید می‌کند.
«علی اکبر صالحی»  رئیس سازمان انرژی اتمی نیز در جمع خبرنگاران در وین گفت: امید دارم که روسیه برای ساخت دو نیروگاه جدید هسته‌ای در بوشهر به ایران کمک کند.
صالحی افزود: مذاکرات هسته‌ای ایران و فرانسه با موضوع همکاری‌های دو جانبه و پروژه بین‌المللی ITER برگزار شد.
در همین حال وال‌استریت‌ژورنال مدعی شد: آژانس برای رایزنی دربارهPMD  تیم کارشناسی به ایران اعزام کرده است.
مطابق مفاد «برجام» دوره حساس یک ماهه برای تحقیقات آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره «جنبه‌های نظامی احتمالی» (PMD) از روز ۱۵ سپتامبر آغاز می‌شود.



مرعشی: دولت مصیبت بکشد اما یارانه ثروتمندان را حذف نکند!
کیهان در اخبار ویژه خود نوشت: در حالی که برخی مقامات دولتی پرداخت یارانه را مصیبت عظما و شب عزای دولت می‌خوانند، عضو مرکزیت کارگزاران گفت صلاح نیست دولت یارانه‌ها را حذف کند.
حسین مرعشی در مصاحبه با خبر آن‌لاین با بیان اینکه برای حل مشکل یارانه‌ها نیاز به یک دوره حداقل پنج ساله است، گفت: برای  حل مسئله یارانه‌ها نیاز است که حداقل یک دوره پنج ساله سپری شود که قدرمطلق آن ثابت بماند تا به تدریج ارزش این پول در طول زمان کاسته شود و به نقطه‌ای برسد که پرداخت یا عدم پرداخت آن سختی برای دولت یا مردم نداشته باشد.
وی افزود: قبلا توصیه این بود که فقط به اقشار ضعیف جامعه یارانه‌ پرداخت شود و با قاطعیت سایر بخش‌ها حذف شوند، اما این تصمیمی بود که دولت یازدهم  می‌بایست در ماههای اول تشکیل اجرایی می‌کرد اما دولت در تصمیم‌گیری برای این موضوع تعلل کرد.
مرعشی تصریح کرد: واقعیت این است که همه این پرداخت‌ها خلاف قانون است، زیرا اصلا برای این پرداخت‌ها منابعی وجود ندارد و با کاستن از منابع پروژه‌های توسعه‌ای و پرداخت به افرادی که نیازمند نیستند کشور متضرر می‌شود.
او با بیان اینکه پیشنهاد حذف پرداخت یارانه مربوط به دو سال پیش است، مدعی شد: الان در شرایطی قرار گرفته‌ایم که توصیه نمی‌شود دولت دست به یک جراحی تلخ بزند.
 
یادآور می‌شود دولت کسری بودجه خود از جمله در زمینه پرداخت یارانه را از طریق چند بار گران کردن آب و برق و حامل‌های انرژی یا گران کردن دلار و... تأمین می‌کند و این نسخه‌ای است که برخی لیبرال‌های وطنی با اسم‌های بزک شده و پرطمطراقی نظیر «تعدیل اقتصادی» می‌پیچند. این در حالی است که بنابر اعلام کارشناسان با حذف 10 میلیون نفر ثروتمند از مجموع 75 میلیون یارانه‌بگیر، می‌توان مشکل کسری بودجه یارانه را تأمین کرد اما دولت و برخی مشاوران لیبرال مسلک‌ آن ترجیح می‌دهند به جای رنجاندن طبقه مرفه، هزینه 45 هزار تومانی یارانه را از طریق فشار بر توده‌های پایین جامعه تامین کنند. برخی تحلیل‌ها حاکی است که دولت نگران بازخورد سیاسی و انتخاباتی حذف یارانه‌هاست در حالی که منطق‌ گران کردن و تعدیل، نارضایتی بیشتری را دامن می‌زند.
یادآور می‌شود حزب‌کارگزاران به واسطه حضور در دولت سازندگی و اجرای سیاست‌های تعدیل اقتصادی رکورد تورم 49/4 درصدی را برجای گذاشت و موجب اعتراضات شدید مردمی شد.

 




94/6/26 - 10:54 - 2015-9-17 11:54:34





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 62]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن