واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱ مهر ۱۳۹۴ (۲۰:۴۰ب.ظ)
کسبوکارهاي خرد و کوچک ابزاري براي توسعه اشتغال محلي است موج - معاون وزير کار با بيان اين که کسبوکارهاي خرد و کوچک ابزاري براي توسعه اشتغال محلي است، گفت: امروزه بيکاري در هر جامعهاي به صورت يک مساله چند وجهي نمايان شده که علاوه بر مشکلات اقتصادي در سطوح فردي و اجتماعي، مسائل اجتماعي را نيز به وجود ميآورد.
به گزارش خبرگزاري موج، حسن طايي، معاون وزير کار، با بيان اين که کسبوکارهاي خرد و کوچک ابزاري براي توسعه اشتغال محلي است، گفت: امروزه بيکاري در هر جامعهاي به صورت يک مساله چند وجهي نمايان شده که علاوه بر مشکلات اقتصادي در سطوح فردي و اجتماعي، مسائل اجتماعي را نيز به وجود ميآورد و به بيان ديگر، بيکاري بيان شرايطي است که در آن از تمامي عوامل و ظرفيت توليد کالاها و خدمات استفاده نميشود.
معاون وزير کار افزود: از اينرو با توجه به اين که بازار کار، مهمترين عامل تعيين کننده رشد اقتصادي بالفعل و بالقوه است، اشتغال نيروي انساني هم اساسيترين هدف برنامهريزي اقتصادي، اجتماعي يک جامعه را تشکيل ميدهد.
وي تصريح کرد: در چنين شرايطي اگر بخواهيم يک برنامهريزي جامع و منطقهاي براي تسهيل شرايط ورود به بازار کار را تدوين کنيم نياز به شناسايي وضعيت موجود در مناطق کشور و استخراج مزيتها و چالشهاي هر منطقه داريم که متناسب با نقاط قوت و ضعف هر منطقه بتوان فرصتهاي پنهان اشتغالزايي آن منطقه را با مشارکت و حمايتهاي مالي نهادهاي مردمي کشف کرده و فرصتهاي موجود را توسعه داده و پايدار کرد.
طايي خاطرنشان کرد: در اين مسير کسبوکارهاي خرد و کوچک به دليل فراواني و گستره ملي و سهم ممتاز در اشتغال کشور به عنوان ابزاري جهت توسعه اشتغال محلي مورد توجه قرار گرفته است. بر همين اساس با توجه به اهميت اين نوع از کسبوکارها در امر اشتغال و ايجاد ارزش افزوده و درآمد ملي در کشور و همچنين نيازهاي افراد به آن، ضرورت توجه به توزيع مناسب منابع بر اساس پتانسيلها و مزيتهاي منطقهاي و جلب مشارکت و همراهي نهادهاي حمايتي و سازمانهاي مردم نهاد در برنامهريزي و اقدامات لازم بيش از پيش مشهود ميشود.
معاون توسعه اشتغال و کارآفريني وزارت کار بيان داشت: بنابراين طرح همافزايي نهادهاي حامي کسبوکارهاي خرد و کوچک با رويکرد اشتغالزايي با تمرکز بر مزيت کسبوکارهاي خرد و کوچک در اشتغالزايي و مشارکت جمعي نهادها و مؤسسات حمايتي به منظور توانمندسازي بنگاههاي خرد و کوچک و هدايت طرحهاي اجرايي متناسب با مزيتهاي مناطق مختلف کشور تدوين شده و طي برگزاري جلسات متعدد کارشناسي با نمايندگان نهادهاي حامي کسب و کار نسبت به اجماع نقطه نظرات نهادهاي مسوول اقدام شده است.
وي خاطرنشان کرد: در اين جلسه طرح مذکور، با بررسي نظرات و پيشنهادهاي ارزنده نهادهاي ذيربط در خصوص برنامه و دستورالعمل اجرايي، اعتبار و جامعيت لازم به بحث و بررسي گذاشته شد. در همين رابطه نمايندگان نهادهاي حامي کسب و کار ضمن ارائه فعاليتها و اقدامات صورت گرفته در آن نهاد و ظرفيتها و موانع موجود در زمينه فراهمسازي بستر اشتغال، پيشنهادهاي خود را در محورهاي مشارکت ساير دستگاهها و نهادهاي ذيربط در امر اشتغال، اتصال زنجيره کسبوکارهاي خرد و کوچک به بنگاههاي متوسط و بزرگ در فرايند اجراي طرح، ايجاد مشوقهاي انگيزاننده جهت جلب سرمايههاي مردمي در فعاليتهاي اشتغالزايي، تخصيص تسهيلات ارزان قيمت به نهادهاي حامي کسب و کار جهت اشتغالزايي، فعاليتهاي اشتغالزايي نهادهاي حامي کسبوکارهاي خرد و کوچک طي يک فرايند زنجيرهاي ارزش محصول (از توليد تا فروش) ارائه کردند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 14]