واضح آرشیو وب فارسی:فارس: با حضور مسئولان کشوری و استانی
یادواره شهدای سنگرسازان بیسنگر در همدان برگزار شد
با حضور مسئولان کشوری و استانی، یادواره شهدای سنگرسازان بیسنگر در همدان برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، عصر امروز با حضور مسئولان کشوری و استانی یادواره شهدای سنگرسازان بیسنگر در مسجد عباسیه کوچه مشکی همدان برگزار شد. در این مراسم حاج محمد بختیاری از مداحان برجسته همدان اشعاری در وصف شهدا قرائت کرد و در پایان نوحهسرایی برای سیدالشهدا(ع) برگزار شد. مدیرکل امور ایثارگران وزارت جهاد کشاورزی در این مراسم ضمن گرامیداشت شهدای جهاد در طول جنگ تحمیلی اظهار داشت: در اوایل انقلاب جهاد سازندگی، نهادی بود که وظیفه سازندگی در روستا و شهرهای محروم را بر عهده داشت و اگر کسی از این نهاد به جبهه اعزام میشد بر اساس احساس مسئولیت بود. عنایتالله نواب افزود: در ابتدای انقلاب گروهکهای ضد انقلاب، به دنبال ایجاد تفرقه قومیت در ایران بودند.
وی ادامه داد: دشمنان توانایی دیدن نظام اسلامی را نداشتند به همین دلیل با طراحی کودتای نوژه به دنبال زدن ضربه به ایران بودند که با هم ناکام ماند. مشاور وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه اقداماتی که بنیصدر در اوایل انقلاب و شروع جنگ علیه نظام ضربه بزرگی وارد کرد خاطرنشان کرد: اتفاقات که رئیس جمهور وقت که فرماندهی کل قوای نیروی مسلح بر عهده داشت کارهای زیادی علیه ایران در جنگ انجام داد. وی یادآور شد: ترور شخصیتهای متفکر و تأثیرگذار در انقلاب، دیگر حربه دشمن برای ضربه به نظام بود که هر چند به خیال خود موفق بود اما نتوانست مانع حرکت رو به رشد دولت به رهبری امام (ره) شود. نواب تصریح کرد: صدام با کینه دیرینه خود نسبت به ایران، با پشتیبانی کشورهای عربی و حمایت دول غربی، با حمله به ایران به دنبال کشورگشایی بود. وی گفت: صدام در اوایل جنگ با چهار سپاه و 12 لشگر تا بن دندان مسلح به ایران حمله کرد و توانست 15 هزار کیلومتر از کشورمان را به تصرف خود درآورد.
مدیرکل امور ایثارگران وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه در هشت سال جنگ تحمیلی، ایران تنها با یک کشور به نام عراق جنگ نمیکرد اضافه کرد: در پایان جنگ ایران از 60 کشور دنیا غنایم جنگی گرفت و در بین اسرا، اتباع بیش از 18 کشور دیده میشد. وی افزود: در طول جنگ تحمیلی و دفاع مقدس جهاد سازندگی کار بزرگی انجام داد و توانست در پشت جبهه خدمات زیادی برای پیشبرد عملیاتها انجام دهد. نواب اظهار کرد: سنگرسازی، ایجاد خاکریزها و ایجاد پل در طول جنگ یکی از افتخارات جهاد سازندگی بود که همیشه فرماندهان، از آن به خوبی و نیکی یاد میکنند. وی با بیان اینکه شهدای جهاد سازندگی بسیار مظلومانه به شهادت رسیدند، گفت: آنها در حین انجام مأموریت در ساخت و سازها و بر روی ماشینآلات راهسازی به مقام شامخ شهادت نائل آمدند. انتهای پیام/89020/ذ
94/07/01 - 20:40
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]