تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1834446177
برجام در مجلس نه تصویب می شود، نه رد
واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: برجام در مجلس نه تصویب می شود، نه رد
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در برنامه «من طهران» شبکه العالم، با بیان این که برجام ظرف حداکثر هفته آینده از سد مجلس عبور میکند، تصریح کرد: آنچه که مجلس باید انجام دهد، نه تصویب برجام و نه رد آن است. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر به نقل از العالم، بروجردی شامگاه یکشنبه در برنامه «من طهران» این شبکه درباره اینکه مجلس شورای اسلامی چگونه نظرش را درباره برجام اعلام می کند، گفت: آنچه که در آمریکا اتفاق افتاد این است که بین دو حزب رقابتی وجود دارد که مبنای آن انتخابات آتی آمریکا است و جمهوری خواهان تمام تلاش شان را کردند تا بتوانند به مرحله رأی گیری برسانند، و با استفاده از مقررات سنا، دموکرات ها علی رغم آن که سه بار رأی گیری شد، اجازه ندادند که این اتفاق بیفتد و عملا از سد مجلس در آمریکا گذشت.
وی افزود: در جمهوری اسلامی ایران، ما در طول سه هفته گذشته با حضور تمام مسئولان و متخصصان حقوقی، نظامی، سیاسی، بین المللی و تیم مذاکره کننده سابق و فعلی ده ها ساعت وقت صرف کردیم و به نقطه جمع بندی رسیدیم و این جلسه در واقع جلسه جمع بندی جلسات سه هفته گذشته است و فکر می کنم که به نقطه تعادلی برسیم و بتوانیم با تأکید خطوط قرمز جمهوری اسلامی ایران برای دولت و ضرورت توجه عملی به این خطوط قرمز شرایطی را فراهم کنیم که برجام بتواند با رعایت خطوط قرمز وارد مرحله عمل شود.
بروجردی تأکید کرد، آنچه که مجلس باید انجام دهد، نه تصویب برجام است و نه رد آن؛ بلکه تصویب خطوط قرمز به عنوان یک ضرورت و اجازه دادن به دولت برای عملی نمودن این توافق صورت گرفته با 1+5 است. البته این اکنون در مرحله سخن است و باید ظرف چند روز آینده وارد مرحله عمل شود و اگر این ایده به این مرحله عمل برسد فکر می کنم که در صحن مجلس نیز بتواند اکثریت رأی را جمع کند.
بروجردی در پاسخ به این سؤال که آیا این موضوع در مجلس به رأی گذاشته خواهد شد و یا مجلس تنها بیانیهای را صادر خواهد کرد، گفت: گرچه چند نظریه وجود دارد و یکی از آنها نیز همین بیانیه است، ولی من فکر می کنم که سمت و سوی حرکت ما به طرف یک مصوبه قانونی برود؛ البته نه برای رد و یا تأیید برجام، بلکه برای اجازه دادن به دولت برای اقدام برای برداشتن گام های عملی در جهت تحقق برجام.
به گزارش این پایگاه، بروجردی درباره گام های بعدی و برنامه زمانی بعد از مرحله کنونی برای اجرای توافق، گفت: فکر می کنم که برجام ظرف حداکثر هفته آینده از سد مجلس عبور می کند، و اگر این پیش بینی محقق شود، طبیعتا نیازمند پر شدن 90 روز درج شده در برجام نیست چون آن سقف زمانی است. بنابراین وقتی اعلام شد، ایران نیز نظرش را اعلام کرده است و شش کشور نیز نظرشان را اعلام کردند، کار می تواند وارد مرحله عمل شود؛ یعنی آنها باید در ساختار قانونی خودشان تحریمها را لغو کنند و در نقطه مقابل، ما با برداشتن گام های عملی برای اجرای تعهدات مان را آغاز کنیم و آژانس بلافاصله بازرسی اش را انجام میدهد. مثلا اعلام میکند، ایران در نطنز به تعهدش در کاهش تعداد سانتریفوژها به 5060 دستگاه عمل کرده است. این نظر آژانس به عنوان تأیید، ملاکی است که آنها هم مراحل عملیاتی شده مصوبه لغو تحریمها را بردارند، و عملا لغو تحریم ها آغاز شود.
بروجردی در پاسخ به این سؤال که چقدر زمان برای این مراحل نیاز است، اظهار داشت: این امر به میزان سرعت عملی شدن اجرا بستگی دارد، و با توجه به این که چند هزار دستگاه سانتریفوژ باز و طبق ضوابط توافق شده انبار شود، این امر زمان بر است ولی فکر نمی کنم حداکثر دو تا سه ماه بیشتر زمان ببرد. البته من متخصص فنی هستهای نیستم ولی تصور من از مجموعه مباحثی که تاکنون صورت گرفته است، حداکثر چنین زمانی را نیاز دارد. علاء الدین بروجردی، درباره دلیل حضور یوکیا آمانو، مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی در جلسه کمیسیون بررسی برجام در مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به این که آمانو در کنگره آمریکا حضور پیدا کرد و ما هم نسبت به مجموعه تحولاتی که در ارتباط با برجام درکشورهای مرتبط یعنی هفت کشور صورت می گیرد، پیگیر و حساس هستیم؛ به همین دلیل کمیسیون تصمیم گرفت تا از آمانو دعوت کند. وی نیز استقبال کرد و به نظرم تصمیمی منطقی بود و نشان داد که به عنوان خانه مرتبط با تمام کشورهای عضو آژانس، نگاهی منطقی و فراگیر دارد و فقط نیست که اگر کنگره آمریکا دعوت کرد، برود.
وی افزود: آمانو در این جلسه حضور یافت و وقت زیادی گذاشت و با روی گشاده اعلام کرد، آماده پاسخگویی به همه سؤالات است.
بروجردی تاکید کرد: همکاران ما، یعنی هم رئیس کمیسیون و هم اعضا خیلی صریح و شفاف و غیر دیپلماتیک که ما نمایندگان ملت هستیم، از بی اعتمادی به آمریکا گرفته تا آژانس و درز اطلاعات از سیستم آژانس به نشریات آمریکا و عملکرد غیرقابل قبول آژانس در زمانی که ما مثلا در مدالیته شش موردی که در دوران البرادعی انجام شد و ما تمام ابهامات آژانس را پاسخ دادیم با وجود این حل نشد. از دید ما، اینها نشانه نفوذ آمریکا در آژانس است.
بروجردی گفت: تمام این مسائل خیلی صریح مطرح شد، و وی نیز طبیعتا توضیح داد و دفاع کرد. وی افزود: به نظر من جلسه خوب و مفیدی بود و هم آمانو با دیدگاههای نمایندگان ملت ایران آشنا شد، و هم ما، نقطه نظرات نمایندگان ملت و در واقع ملت ایران را خیلی صریح و شفاف مطرح کردیم و پاسخ دریافت کردیم.
بروجردی تصریح کرد: سؤالی با صراحت در خصوص رفتار دوگانه آژانس با رژیم صهیونیستی و برخورد نکردن با آن با وجود داشتن بیش از 200 کلاهک هستهای تحت این عنوان که این رژیم اشغالگر عضویت در ان پی تی را ندارد و در مقابل برخورد سخت گیرانه در مورد جمهوری اسلامی ایران و تعداد دیگری از کشورها به صراحت مطرح شد؛ و آمانو گفت، این سؤال، سخت است و پاسخی برای آن ندارد.
بروجردی درباره بازدید آمانو از پارچین، اظهار کرد، پارچین در طول چند ماه گذشته با فضا سازی گسترده رسانههای آمریکایی و غربی مواجه بود، مبنی بر این که ایران در حال ساخت و ساز است؛ مسئولان تصمیم گرفتند که خارج از سیستم بازرسی - با توجه به این که این مدیر کل آژانس نیست که بازرسی انجام می دهد و بازرسان سیستم خاص خود را دارند، برای این که از نزدیک ایشان ملاحظه کند و ببیند که در آنجا همه چیز طبیعی است و آن چیزی که جمهوری اسلامی ایران اعلام می کند واقعیت است، تصمیم گرفته شد که وی از نزدیک ببیند.
بروجردی ادامه داد: مثلا در آن قسمت زمین رانش کرده، که این چیزی طبیعی است زیرا پارچین وسعت زیادی دارد.
بروجردی اضافه کرد: وی از نزدیک دید که اگر آنجا بولدوزر آمده برای این است که زمینی که به طور طبیعی بر اثر حرکت طبیعت دچار رانش شده ترمیم کند .
بروجردی تأکید کرد، به نظر می رسد که بازدید خوبی بود و آمانو بیشتر متوجه شد که مطالبی که جمهوری اسلامی ایران اعلام میکند در اوج صداقت است و ما به هیچ وجه در مورد هیچ مسأله هستهای مخفی کاری نداریم و شاید تنها کشوری هستیم که دارای فعالیت هستهای هستیم و همه سایت های ما باز است و بارها سایت های هستهای ما بر روی نمایندگان کشورها و حتی خبرنگاران گشوده شده است.
بروجردی اظهار کرد: من هیچ وقت فراموش نمی کنم که خبرنگار سی ان ان با دوربین در سایت هستهای ما حضور پیدا کرد.
بروجردی اضافه کرد: بنابراین چنین کشوری مستحق این بدبینی تحمیلی آمریکا نیست که با دروغ پردازی تصویر مبهمی را در ذهن آژانس و دیگر کشورها ایجاد کرد و این گونه بازدیدها کمک می کند که آن تصور غلط تصحیح شود.
به گزارش این پایگاه اینترنتی، بروجردی در پاسخ به این سؤال که آیا در جریان این بازدید نمونه برداری شد، تأکید کرد: اصلا هدف این نبود و عرض کردم که بازدید بازرس ها نبود بلکه بازدید مدیرکل آژانس و هیئت همراه بود که آمدند و دیدند که چگونه است.
وی اضافه کرد: ساز و کار چگونگی کار آژانس همان برنامه نقشه راهی است که ایران با آژانس به توافق رسیده است، یعنی سازمان انرژی هسته ای ما و آژانس بین المللی انرژی اتمی به توافق رسیدند و همان چیزی که دو طرف اعلام می کنند محرمانه است و با همه فشاری که کنگره آمریکا به آمانو وارد کرد که آن را در اختیار کنگره قرار دهد، آمانو نپذیرفت و گفت، نه فقط با ایران، بلکه با هر کشور دیگر، توافقی بدون اعلام و سری بین آژانس و دیگر کشورها است و قابل اعلام نیست و طبیعتا چگونگی آن کار چیزی است که در آنجا درج شده و قابل اعلام نیست.
بروجردی در پاسخ به این سؤال که بعضی از خبرهای درز کرده حاکی است، نمونه برداری با حضور کارشناسان خارجی و مسؤولان ایرانی انجام خواهد شد، گفت، از این گمانه زنی ها رسانههای غربی زیاد انجام داده اند و اگر آنها را کنار هم بگذارید در خود آنها نیز تناقض وجود دارد و نشان می دهد که گمانه زنی است و نه واقعیت.
بروجردی تصریح کرد: واقعیت همان چیزی است که مدیر کل آژانس و جمهوری اسلامی ایران و نیز دولت آمریکا اعلام کرده است که توافق دو جانبه در واقع ساز و کار آژانس است که نمی تواند اعلام شود. آنچه که مهم است آژانس به این نقشه راه راضی است و می تواند نظرات آژانس را تأمین کند و ما به طرف اعلام نظر نهایی آژانس در فرآیندی چندماهه می رویم.
به گزارش این پایگاه اینترنتی، بروجردی در پاسخ به این سؤال که آیا دیدارهایی با دانشمندان هسته ای ایران صورت خواهد گرفت، گفت: خیر، همان چیزی که مقام معظم رهبری اعلام کردند ملاک است، و هیچگونه سخنی با دانشمندان هسته ای ما از سوی آژانس رد و بدل نخواهد شد و آن هم جزو خطوط قرمزی است که بارها اعلام شده و ما نیز در مجلس بر این خط قرمز اصرار داریم.
بروجردی افزود: در این جلسه نیز ما به عنوان نمایندگان صریحا به آقای آمانو اعلام کردیم که در هر صورت همان گونه که تعدادی از اطلاعات طرف ها از سوی آژانس به نشریات غربی راه یافت. آمانو می گفت، آژانس این کار را نکرده ولی در هر صورت این اتفاق افتاده و ممکن است که کشورهای دریافت کننده این کار را کرده باشند.
بروجردی تصریح کرد: ما با پدیده بسیار خطرناک ترور تعدادی از دانشمندان مان مواجه شدیم و ضمن احترام به آژانس طبیعتا حاضر نیستیم دانشمندان را در اختیار آژانس قرار دهیم زیرا موجب خطرات احتمالی آینده می شود و ما هم مجلس و هم دولت بر حفظ جان دانشمندان مان که سرمایه ملی ما هستند، مُصر هستیم.
به گزارش این پایگاه، بروجردی درباره گام های بعدی پس از سفر آمانو گفت: آنچه که در این زمینه مهم است، خود آمانو نیز در جلسه با مجلس و در موضع علنی اعلام کرد، آژانس تا پایان سال نظرش را اعلام می کند، بنابراین طبق نقشه راه و توافق صورت گرفته، طرف ها کارها را به پیش خواهند برد. ما به کار خودمان اعتماد کامل داریم و با توجه به شیطنت هایی که آمریکا تاکنون کرده است مانند آن که اطلاعات غلط می دهد و سعی می کند که کار به نتیجه نرسد؛ ولی بعد از برجام، فرض بر این است که کار هرچه سریع تر به نتیجه برسد.
وی افزود: بنابراین گام های بعدی اجرای نقشه راه توافق شده میان جمهوری اسلامی ایران و آژانس خواهد بود، که بر اساس آن آژانس بتواند نظرش را تا پایان سال اعلام کند.
به گزارش این منبع، بروجردی در پاسخ به این سؤال که آیا پیش بینی می شود که پس از توافق هسته ای و توافق وین تغییری در روش آژانس بین المللی انرژی اتمی در قبال ایران صورت پذیرد، اظهار کرد: فکر می کنم که ما از این به بعد باید منحنی را در یک سمت و سوی مثبت رسم کنیم، زیرا هم آژانس و هم 1+5 از نزدیک هم تنازلات ایران را به دلیل حل مشکل دیدند، و هم صداقت ما را.
بروجردی ادامه داد: این سفر آمانو هم نمونه بارز این صداقت و جدیت جمهوری اسلامی ایران در این تعامل سازنده است. بنابراین فکر میکنم که ما سمت و سوی حرکت مان به طرف اعتماد سازی و گزارش مثبت آژانس خواهد بود. وی اضافه کرد: البته همچنان بدبینی خودمان را نسبت به شیطنت های آمریکا و فشارهای آمریکا به آژانس داریم و امیدواریم که آژانس بتواند استقلال خودش را در این تعامل نشان دهد.
بروجردی گفت: به میزانی که ما شاهد صداقت در طرف مقابل و مشخصا آمریکا باشیم، کار می تواند با شتاب بیشتری عملی شود.
بروجردی در خصوص پروتکل الحاقی افزود: این پروتکل دو مرحله دارد، یکی از آنها اجرای داوطلبانه است که در برجام تثبیت شده و اگر مجلس برجام را تأیید کند آن را که در درون برجام است عملا تایید کرده است و دیگری هم تصویب در مجلس است که مربوط به پنج سال بعد است که ما می بینیم طرف مقابل چه میزان صداقت نشان میدهد و کارش را درست انجام میدهد و به تعهدات اش عمل می کند. بنابراین ما اگر در مرحله عمل ببینیم که مثلا آمریکا به عنوان کشوری که همیشه نسبت به آن بی اعتماد بودیم بخواهد خلاف کند، همانند 10 سال پیش با یک مصوبه در مجلس جلوی آن را خواهیم گرفت.
بروجردی ادامه داد: من صراحتا با توجه به جلسهای که با حضور آمانو برگزار شد گفتم، در هر صورت گزینه استفاده از قدرت مجلس در جلوگیری از اجرای پروتکل الحاقی و یا هر توافق دیگر را در صورتی که نقض کنند، روی میز مجلس قرار دارد و ما حتما با دقت رصد می کنیم و بر اساس مصوبه قانونی مجلس و به هنگام تصمیم گیری می کنیم و این امر به میزان صداقت طرف مقابل و اجرای دقیق تعهدات بستگی دارد.
بروجردی درباره تاریخچه بی اعتمادی ایران و آمریکا و انعکاس آن بر روابط آینده دو طرف و غرب، گفت: باید غرب را از آمریکا تفکیک کرد، ما در تمام سال های بعد از انقلاب با کشورهای غربی ارتباط رسمی داشتهایم و سفیر داریم و به تازگی رئیس جمهور کشوری غربی و وزرای خارجه کشورهای مهم غربی به ایران آمدهاند، از جمله وزیر خارجه هلند که امروز در تهران بود.
بروجردی اضافه کرد: آمریکا کشوری است که با آن رابطه نداریم و دشمن می دانیم، سیاست آمریکا ضد ما خصمانه است و رئیس جمهور آمریکا مرتب اعلام می کند، گزینه نظامی روی میز است، البته این مسأله در جامعه ما در حد یک جوک ارزش دارد ولی این ادبیات خصمانه است. بنابراین قراردادن هر دو مورد در یک سبد، منطقی نیست و ما کشورهای اروپایی را از آمریکا جدا می کنیم.
بروجردی گفت: آمریکا تا زمانی که این باشد، یعنی سیاست های غیرمنطقی ظالمانهای را ضد مردم منطقه اتخاذ می کند، مانند مردم مظلوم یمن که بیرحمانه از سوی عربستان و با حمایت و فشار آمریکا به خاک و خون کشیده میشوند و شورای امنیت مصوبه می گذراند و یمن را تحریم تسلیحاتی میکند و به عربستان جایزه میدهد و یا مثلا استفاده عربستان از سلاح های ممنوعه و این همه کودک و زن را به خاک و خون کشیده و آمریکا نیز حمایت می کند. ما نمی توانیم چنین سیاستی را قبول کنیم؛ حتی در مورد فلسطین و دیگر کشورهای منطقه و حتی فرامنطقه؛ طبیعی است که وضع روابط با چنین آمریکایی تغییر نخواهد کرد.
بروجردی اضافه کرد: البته منظور مردم آمریکا نیست، بلکه نظام ظالمانه حاکم بر آمریکا است.
دوشنبه ۳۰ شهریور ۱۳۹۴ - ۱۷:۴۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]
صفحات پیشنهادی
محبینیا در گفتوگو با فارس: دولت نگران تصویب یا عدم تصویب برجام در مجلس نباشد
محبینیا در گفتوگو با فارس دولت نگران تصویب یا عدم تصویب برجام در مجلس نباشدعضو هیات علمی دانشگاه آزاد با بیان اینکه دولت نگران تصویب یا عدم تصویب برجام در مجلس نباشد گفت تصویب یا عدم تصویب برجام در مجلس هیچ ارزشی از تلاشهای دیپلماتیک تیم هستهای دولت کم نمیکند جهانبخش محبیمجلس برجام را نه رد می کند،نه تصویب/جمع بندی جلسات کمیسیون برجام،فردا
بروجردی عنوان کرد مجلس برجام را نه رد می کند نه تصویب جمع بندی جلسات کمیسیون برجام فردا خبرگزاری پانا رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه برجام ظرف حداکثر یک هفته آینده از سد مجلس عبور میکند تاکید کرد آنچه که مجلس باید انجام دهد نه تصویب برجادهقان: تصویب و یا رد برجام در مجلس به نفع کشور نیست
دهقان تصویب و یا رد برجام در مجلس به نفع کشور نیست نماینده طرقبه و چناران گفت با توجه به تعهداتی که طی 25 سال بر کشورمان تحمیل شده تصویب برجام به نفع کشورمان نیست به گزارش حوزه مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان محمد دهقان عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی امروز بیست شهپیشنهاد رسایی برای رفع نگرانی جدی رهبر انقلاب درباره باقی ماندن تحریمها راهکار قانونی «نه رد و نه تصویب
پیشنهاد رسایی برای رفع نگرانی جدی رهبر انقلاب درباره باقی ماندن تحریمهاراهکار قانونی نه رد و نه تصویب برجام در مجلسمجلس امروز در برابر یک آزمون تاریخی قرار دارد از طرفی خطوط قرمز نظام و امنیت مردم در توافقنامه جمعبندی شده نقض شده است و از طرفی دیگر برخی از تحریمها حداقل تا سنمایندگان فارغ از نگاه جناحی درباره برجام نظر دهند/ برجام باید در صحن مجلس تصویب شود
نمایندگان فارغ از نگاه جناحی درباره برجام نظر دهند برجام باید در صحن مجلس تصویب شود نماینده مردم سمنان در مجلس گفت نمایندگان فارغ از نگاه جناحی درباره توافق هستهای نظر دهند علیرضا خسروی در گفتوگو با خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان پیرامون بررسی برجام در بروجردی: مجلس نه برجام را تصویب میکند و نه رد
بروجردی مجلس نه برجام را تصویب میکند و نه ردتاریخ انتشار دوشنبه ۳۰ شهريور ۱۳۹۴ ساعت ۱۵ ۱۷ رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس خاطرنشان کرد مجلس نه برجام را تصویب می کند و نه رد بلکه خطوط قرمز برای اجرای آن را تصویب میکند "علاء الدین بروجردی " رئیس کمیتصویب برجام در مجلس، قدرت چانهزنی را بیشتر میکند
احمد توکلی تصویب برجام در مجلس قدرت چانهزنی را بیشتر میکند نماینده مردم تهران در مجلس گفت هر قدر حسن و قبح برجام آشکارتر شود قدرت مانور دولت بیشتر میشود و اگر در مجلس تصویب شود قدرت چانهزنی با دشمن بیشتر خواهد شد به گزارش سرویس سیاسی جام نیوز احمد توکلی نماینده مردم تهرامحمدی در گفتوگو با فارس: برجام یک سند تعهدآور برای کشور است/ مجلس باید برجام را با قانون تطبیق دهد/عدهای به
محمدی در گفتوگو با فارس برجام یک سند تعهدآور برای کشور است مجلس باید برجام را با قانون تطبیق دهد عدهای به امریکا قول دادند که برجام در مجلس تصویب نشودکارشناس مسائل هستهای گفت عدهای به امریکا قول داده بودند که برجام در مجلس تصویب نخواهد شد آنها میدانند که لااقل در 4-5 موردزمان ارائه گزارش کمیسیون برجام به مجلس مشخص نیست/احتمال ارائه اسناد محرمانه برجام به کمیسیون ویژه
زاهدی در گفتوگو با ایلنا زمان ارائه گزارش کمیسیون برجام به مجلس مشخص نیست احتمال ارائه اسناد محرمانه برجام به کمیسیون ویژه عضو کمیسیون ویژه برجام در مجلس گفت مردم جریان چالشها و فرصتهایی که در حاشیه برجام ایجاد شده قرار دارند و افزایش مشارکت مردم در روند تصمیمگیریها موجبصباحزنگنه در گفتوگو با فارس: بررسی برجام در مجلس به تقویت مواضع دولت میانجامد/تحریمها باید یکدفعه برداشته
صباحزنگنه در گفتوگو با فارس بررسی برجام در مجلس به تقویت مواضع دولت میانجامد تحریمها باید یکدفعه برداشته شودکارشناس مسائل بینالملل با تأکید بر اینکه دولت نگرانی در بررسی برجام در مجلس نداشته باشد گفت بررسی برجام در مجلس به تقویت مواضع دولت میانجامد صباح زنگنه کارشناس مس-
سیاسی
پربازدیدترینها