تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):برترين [مرتبه] ايمان آن است كه بدانى هركجا باشى خدا با تو است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

ویترین طلا

کاشت پای مصنوعی

مورگیج

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802506686




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

صادرات چرم در سال جاري کاهش يافت/ افزايش واردات بعد از امضاي قرارداد تعرفه ترجيحي با ترکيه


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۳۰ شهريور ۱۳۹۴ (۱۰:۳۵ق.ظ)
نايب رئيس اتحاديه چرم و سالامبور در گفتگو با موج: صادرات چرم در سال جاري کاهش يافت/ افزايش واردات بعد از امضاي قرارداد تعرفه ترجيحي با ترکيه موج - تا قبل از تعرفه ترجيحي وادرات چرم نداشتيم و چرم بيشتر به شکل پيله وري و چمداني قاچاق مي شد اما بعد از اين قرارداد با توجه به مزيتي که ترکيه در زمينه چرم دارد واردات شکل رسمي به خود گرفته است.
محمد لاهوتي نايب رئيس اتحاديه چرم و سالامبور در گفتگو با خبرنگار موج با بيان اين که طي يک سال و نيم گذشته صنعت چرم دچار فراز و نشيب هاي فراواني شده است؛ گفت: مزيت صادراتي ما در چرم سبک است که 5/5 درصد از سهم جهاني را به خود اختصاص داده که درصد بالايي در دنياست.اما از آن جا که در 4 دهه گذشته زيرساخت هاي لازم در زمينه توليد محصولات چرمي فراهم نشده و اين صنعت مورد بي توجهي کامل قرار گرفته است؛ در نتيجه صادرات اين بخش به شکل سالامبور و وت بلو انجام مي شود.
لاهوتي ادامه داد: دولت ها نيز به جاي ريشه يابي مشکلات و پيدا کردن راه هايي براي توليد با ارزش افزوده بالاتر، ساده ترين راه را انتخاب کرده اند و آن افزايش تعرفه صادراتي است.
وي با اشاره به عوارض وضع شده براي صادرات چرم و سالامبور اظهار داشت: سال گذشته حدود 150 ميليون دلار صادرات داشتيم اما امسال ميزان صادرات نسبت به سال گذشته کاهش چشمگيري داشته و پيش بيني مي کنيم به 100 ميليون دلار برسد.
نايب رئيس کنفدراسيون صادرات ايران عامل تاثير گذار ديگر درکاهش صادرات را قيمت گذاري در گمرک بر شمرد و گفت:با توجه به اين که قيمت پوست در دنيا نسبت به سال گذشته، به يک سوم تقليل يافته است اما در گمرک قيمت هاي پايه صادراتي سال گذشته اعمال مي شود و با توجه به تعرفه بالاي صادرات قيمت هاي ما بالاتر از سطح جهاني است.
وي افزود:علاوه بر اين وضع تعرفه بر صادرات مواد شيميايي عملا امکان استفاده توليدکننده از مواد مرغوب را مي گيرد.مشکلات حاکم بر صنعت کشور مانند تسهيلات گران قيمت نيز در اين امر تاثيرگذار است و اين موارد باعث شده توليد کنندگان، توانايي رقابت در بازارهاي جهاني را از دست داده و محصولات خود را فقط در بازار داخل عرضه کنند.
همه اين موارد دست به دست هم داد تا شرايط صنعت چرم به مراتب بدتر از سال گذشته شود.از سوي ديگر به دليل اين که کشور ما عضو سازمان تجارت جهاني نيست تعرفه کالاهاي صادراتي ما چندين برابر رقباست؛در نتيجه توليد کننده داخل به دليل مشکلات ساختاري قادر به رقابت در بازارهاي جهاني نيست.
نايب رئيس اتحاديه چرم و سالامبور با اشاره به اين که در زمينه چرم سنگين واحد هاي مجهز خوبي داريم اما مواد اوليه آن در داخل کم است؛ اظهار داشت: در خصوص چرم سبک ميزان مواد اوليه بسيار زياد، اما تعداد واحدهاي توليدي که چرم را به محصول نهايي تبديل مي کنند انگشت شمار است.
لاهوتي با بيان اين که توليد با ارزش افزوده بالا نيازمند سرمايه گذاري دراين صنعت است؛ تصريح کرد:در زمينه ماشين آلات و تکنولوژي هاي نو عقب هستيم و نياز به سرمايه گذاري در اين حوزه احساس مي شود.
وي ادامه داد: در کشور فقط 10 درصد تقاضا براي مصرف چرم وجود دارد و لاجرم 90 درصد آن بايد صادر شود و به دليل مشکلاتي که بر شمردم محصول به شکل نيمه خام صادر مي شود.
وي افزود: تمام اين مشکلات باعث شده تا واحدهاي توليد کننده محصول نهايي چرم به جاي خريد چرم داخل، اقدام به واردات کنند.زماني که با يک کشور توليد کننده محصولات چرمي درجه يک مانند ترکيه تعرفه ترجيحي امضا مي کنيم نتيجه اش افزايش واردات به کشور مي شود.تا قبل از تعرفه ترجيحي وادرات چرم نداشتيم و چرم بيشتر به شکل پيله وري و چمداني قاچاق مي شد اما بعد از اين قرارداد با توجه مزيتي که ترکيه در زمينه چرم دارد واردات شکل رسمي به خود گرفته است.
وي در پاسخ به اين که دليل عدم تمايل مردم ما به استفاده از پوشاک چرمي چيست؛تصريح کرد: يکي از دلايل اين موضوع به شرايط اقليمي و آب وهوايي ما بر مي گردد.علاوه بر اين چرم با مد در ارتباط است وقتي استفاده از چرم در تمام دنيا رو به کاهش است و به همين دليل قيم پوست کاهش داشته است کشور ما هم از اين موضوع تبعيت مي کند که اين مورد بيشتر شامل قشر متوسط رو به بالاي کشور مي شود. اما در مجموع چرم يک کالاي لوکس و گران قيمت محسوب مي شود و مردم ما قدرت خريد محصولات چرمي را ندارند.














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن