تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خير دنيا و آخرت با دانش است و شرّ دنيا و آخرت با نادانى. 
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871038581




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رسایی: برجامی که نه طرح است نه لایحه، برچه اساسی در مجلس بررسی می‌شود؟


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: رسایی: برجامی که نه طرح است نه لایحه، برچه اساسی در مجلس بررسی می‌شود؟
نماینده مردم تهران گفت: آقای ابوترابی شما بگویید برجامی که نه طرح است نه لایحه براساس چه ماده‌ای در مجلس بررسی می‌شود.

رسایی: برجامی که نه طرح است نه لایحه، برچه اساسی در مجلس بررسی می‌شود؟
به گزارش خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ حمید رسایی نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در جلسه علنی امروز یکشنبه 29 شهریور ماه در تذکر شفاهی گفت: اگر مواردی مربوط به جلسات گذشته یا مربوط به دستورات هفتگی باشد نماینده می‌تواند از ابتدای جلسه در رابطه با آن تذکر دهد. وی افزود: موضوع رسیدگی به برجام در حال حاضر مطابق با اصل 77 و 125 قانون اساسی؛ مطابق با ماده 136 و 173 آیین نامه داخلی مجلس و ماده 10 آیین نامه چگونگی تنظیم قراردادها و موافقت‌نامه‌های بین‌المللی در دستور هفتگی کمیسیون‌ها به برجام قرار گرفته است. رسایی تأکید کرد: توافق‌ نامه‌های بین‌المللی اولا باید به صورت لایحه در دولت تصویب شود، دوما باید به صورت لایحه به مجلس ارائه شوند و سوما این لایحه باید به امضای وزیر یا رئیس جمهور برسد. وی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب تأکید کردند که موضوع برجام را مجلس رسیدگی کند، درحال حاضر یک متنی به امضای آقای عراقچی که معاون وزیر است خطاب به رئیس دفتر رئیس مجلس در دست نمایندگان است که هم غلط ترجمه‌ای و هم جاافتادگی دارد. این نماینده مردم تهران خطاب به ابوترابی فرد نایب رئیس مجلس بیان داشت: این موجود ناقص‌الخلقه در حال حاضر به کمیسیون‌ها ارجاع شده است، آقای ابوترابی می‌شود بگویید که براساس کدام بند از آیین نامه کمیسیون‌ها چیزی را بررسی می‌کنند که نه طرح است ونه لایحه؛ حتی کمیسیون برجام چیزی را رسیدگی می‌کند که نه طرح است و نه لایحه؛ دولت صراحتا بیان می‌کند که لایحه نمی‌دهم حتی بعد از اینکه مقام معظم رهبری تأکید کردند مجلس این را در مسیر قانونی برای تصویب رسیدگی کند. رسایی با بیان اینکه دولت به نوعی از قانون سرپیچی می‌کند گفت: هیئت رئیسه مجلس باید بگوید که برجام در کمیسیون‌ها براساس طرح یا لایحه است که قرار است بررسی شود، نام این موجود ناقص‌الخلقه چیست؟


حجت‌الاسلام و المسلمین محمدحسن ابوترابی فرد نایب رئیس در پاسخ به حمیدرسایی گفت: بنابر آیین نامه داخلی مجلس تذکراتی که نمایندگان دارند فقط ناظر است به مواردی که هیئت رئیسه درآن جلسه یا جلسه قبل تخلفی را کرده باشد لذا خواهشمندم که نمایندگان در چارچوب آیین نامه تذکرات خود را مطرح کنند آقای رسایی ناظر به این آیین نامه نبود.
وی افزود: رهبر معظم انقلاب فرمودند من راجع به مسائل حقوقی وارد نمی‌شوم و حقوقدانان در آن باره نظر دهند اما نظر من این است که مجلس کنار گذاشته نشود، بنابراین مجلس با توجه به اهمیت موضوع علاوه بر کمیسیون امنیت ملی کمیسیون ویژه‌ای هم جهت بررسی برجام تشکیل داد. ابوترابی فرد تصریح کرد: متن برجام در دست ماست و این متن را در اختیار کمیسیون ویژه و کمیسیون‌های تخصصی زیربط قرار دادیم تا در مورد این متن نظرشان را اعلام کنند. نایب رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: کمیسیون ویژه هم براساس ماده 44 که می‌گویند مجلس در مسائل مهم و استراتژیک برای کشور به وجود می آید، تشکیل کمیسیون ویژه‌ای برای رسیدگی و تهیه گزارش به تعداد 15 نفر تشکیل دهد لذا کمیسیون ویژه براساس این نگاه تشکیل شد و این مسئله مهم را مورد بررسی قرار داده و گزارش آن را ارائه خواهد کرد.


ابوترابی فرد در پایان خاطرنشان کرد: امیدواریم در راستای مصالح و منافع ملی کشور بتوانیم به نتایج درستی برسیم.


انتهای پیام/



اشتراک گذاری




مطالب مرتبط

آنچه باید آقای مدیرکل پاسخ دهد
آمانو با روحانی دیدار کرد
رسایی: برجامی که نه طرح است نه لایحه، برچه اساسی در مجلس بررسی می‌شود؟
احتمال دیدار "لاریجانی" با "آمانو" در جلسه امروز کمیسیون "برجام"
آیا آمانو نمایندگان مجلس را برای پذیرش برجام متقاعد می‌کند؟
ظریف: توافق پیروزی دیپلماتیک است نه معامله/کوئنداس: خواستار سیاست چند جانبه و مشارکت هستیم
حضور مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی امروز بعداز ظهر در کمیسیون برجام +تصاویر حضور آمانو در تهران





۲۹ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن