تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):من ادب آموخته خدا هستم و على، ادب آموخته من است . پروردگارم مرا به سخاوت و نيكى...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870032565




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بررسی طرح ممنوعیت به کار گیری بازنشستگان به پایان رسید


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: بررسی طرح ممنوعیت به کار گیری بازنشستگان به پایان رسید خبرگزاری پانا: بررسی طرح دوفوریتی اصلاح ماده 95 قانون مدیریت خدمات کشوری که مربوط به ممنوعیت به کارگیری بازنشستگان است پس از بررسی پیشنهادهای نمایندگان در مجلس شورای اسلامی پایان یافت.
۱۳۹۴ يکشنبه ۲۹ شهريور ساعت 11:07

خبرگزاری پانا+

به گزارش سرویس سیاسی پانا، نمایندگان مجلس شورای اسلامی کلیات طرح ممنوعیت به کارگیری بازنشستگان در دستگاه های اجرایی را 28 مردادماه با 171 رای موافق، 26 رای مخالف و 5 رای ممتنع از 228 نماینده حاضر تصویب کردند. جزییات این طرح نیز از اول شهریورماه در مجلس شورای اسلامی آغاز شد و در جلسات متمادی مواد این طرح بررسی و تصویب شد.
مجلسی ها در جلسه امروز به بررسی پیشنهادهای نمایندگان برای الحاق بندهایی به این طرح پرداختند اما هیچکدام به تصویب نرسید.
علی لاریجانی رییس مجلس در پایان بررسی این طرح از زحمات کمیسیون اجتماعی برای تهیه آن تشکر کرد.
پس از اتمام بررسی این طرح دوفوریتی برای تایید آن به شورای نگهبان ارسال می شود.
مجلسی ها در این طرح تصویب کرده اند که پس از تایید شورای نگهبان بازنشستگان شاغل در دستگاه های اجرایی به غیر از ایثارگران حداکثر 60 روز فرصت دارند که مسوولیت خود را در آن دستگاه اجرایی یا در دستگاه اجرایی به کار گرفته ترک کنند.
نمایندگان مجلس در جلسات گذشته همچنین تصویب کردند که ماده 95 قانون مدیریت خدمات کشوری مصوب هشتم مهر 1386 و سه تبصره آن با مصوبه امروز مجلس به این شرح اصلاح شود:
ماده 95 ـ هرگونه به کارگیری افرادی که در اجرای قوانین و مقررات بازخرید یا بازنشسته شده یا می شوند از تاریخ لازم الاجرا شدن این قانون به استثنای مقامات موضوع ماده 71 قانون مدیریت خدمات کشوری، ایثارگران، فرزندان شهدا و فرزندان جانبازان 70 درصد و بالاتر در دستگاه های اجرایی موضوع ماده 5 قانون مدیریت خدمات کشوری یا هر دستگاهی که به نحوی از آنها از بودجه کل کشور استفاده می کند، ممنوع و همچنین هرگونه پرداخت از هر محل و تحت هر عنوان به آن ها ممنوع است.
تبصره 1 - افرادی که برخلاف مفاد این قانون به کارگیری شده اند، ظرف مدت 60 روز از تاریخ تصویب این قانون، باید سمت و پست خود را ترک کرده وهرگونه پرداخت تحت هر عنوان به آنان در حکم تصرف غیرقانونی در اموال دولتی است.
تبصره 2- کارکنان و اعضای هیات مدیره مناطق آزاد تجاری و صنعتی نیز مشمول این قانون می باشند.
تبصره 3- کلیه قوانین ومقررات عام مغایر این حکم و ماده 41 قانون الحاق موادی به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت مصوب 15 آبان ماه 84 و ماده 91 قانون استخدام کشوری مصوب 31 خرداد 1345 و بند ب ماده 65 قانون برنامه پنج ساله پنجم توسعه جمهوری اسلامی ایران مصوب 15 دی ماه 89 در خصوص دستگاه های اجرایی نسخ می شود.
گفتنی است ماده 71 قانون مدیریت خدمات کشوری شامل روسای سه قوه، معاون اول رییس جمهور، نواب رییس مجلس و اعضای شورای نگهبان، وزرا، نمایندگان مجلس و معاونین رییس جمهور، استانداران و سفرا، معاونین وزرا، همچنین نخست وزیران دوران انقلاب و سایر پست های هم طراز می باشد.
علاوه بر حقوق موضوع ماده فوق و امتیاز ویژگی های شاغل که حقوق ثابت تلقی می گردد فوق العاده های این قانون نیز حسب مورد به مقامات تعلق خواهد گرفت.
همچنین مقامات مذکور در این ماده که حداقل دو سال در پست مدیریت های سیاسی انجام وظیفه کرده یا کنند پس از تصدی مقام در صورتی که به سمت پایین ترین منصوب شوند چنانچه حقوق ثابت و فوق العاده مستمری آنها در مسوولیت جدید از 80 درصد حقوق ثابت و فوق العاده مستمری وی در پست قبلی کمتر باشد به میزان مابه التفاوت تا 80 درصد را تفاوت تطبیق دریافت خواهند کرد.
همچنین دولت مجاز است با پیشنهاد سازمان برخی از امتیازات قانونی مقامات موضوعی این قانون را به مشاغل خاص ویژه مدیریت حرفه ای یا سمت های خاص و ویژه قضایی تسری دهد.
به گزارش ایرنا ، طرح ممنوعیت بکارگیری بازنشستگان به امضای 137 نفر از نمایندگان مجلس رسیده بود که در مقدمه این طرح بیان شده بکارگیری بازنشستگان در صورتی که تخصص و مسوولیت مربوطه توسط جوانان و یا نیروهای استخدامی موجود امکان پذیر باشد هیچ توجیه منطقی و قابل قبولی ندارد و در واقع این افراد در دو مرحله از مزایای دولتی و بودجه عمومی برخوردار می شوند.
در ادامه مقدمه این طرح طراحان تاکید کردند: حتی در یکی از مصوبات هیات دولت اشاره شده که در صورت اعاده به خدمت بازنشستگان به ازای مدت اشتغال مجدد نیز افراد مشمول پاداش پایان خدمت بوده و حقوق بازنشستگی آنان براساس وضع اخیر، تعیین و برقرار می شود.
در این طرح طراحان یادآور شدند به علت عدم امکان نظارت نهادهای نظارتی بر عملکرد بازنشستگان که به جهت نبود رابطه استخدامی عنوان می شود ممکن است نتوان مجازات های تعیین شده برای کارمنمدلان را در صورت تخلف بر این افراد وضع کرد که باعث می شود نظم اداری مختل شود .
از سوی دیگر بسیاری از رده های مدیریتی و حتی کارشناسی که در حال حاضر متاسفانه توسط بسیاری از بازنشستگان اشتغال شده نیاز به چابکی و چالاکی جوانانی داشته که قطعا از عده بازنشسنگان خارج خواهد بود. 













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن