تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 27 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):ذكر زبان حمد و ثناء، ذكر نفس سختكوشى و تحمل رنج، ذكر روح بيم و اميد، ذكر دل صدق ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816246223




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

10 سال محدوديت براي كشوري با سابقه 5هزار سال تاريخ كمتر از چشم به هم زدن است!


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: 10 سال محدوديت براي كشوري با سابقه 5هزار سال تاريخ كمتر از چشم به هم زدن است!
معاون امور حقوقي و بين‌الملل وزارت خارجه با تأكيد بر اينكه آيا تنها بايد براي جنگ مذاكره و براي رفع تحريم‌ها نبايد مذاكره مي‌كرديم، گفت: اين موضوع كه شوراي امنيت در قطعنامه‌هاي اعمالي برنامه هسته‌اي ايران را به عنوان تهديدي عليه صلح و امنيت شناسايي كرده بود واقعيتي غير قابل انكار است، كه ايران نخستين كشوري است كه با مذاكرات از ذيل بند 7 خارج شود.
عباس عراقچي در گفت و گو با خبرگزاري خانه ملت با انتقاد از اينكه برخي از دوستان فصل هفتم شوراي امنيت را معادل حمله نظامي قلمداد مي‌كنند، گفت: آيا براي جنگ بايد مذاكره مي‌كرديم و براي رفع تحريم‌ها نبايد مذاكره مي‌كرديم؟ فصل هفتم منشور سازمان ملل به موضوعاتي مي‌پردازد كه از نظر شوراي امنيت تهديد عليه صلح و امنيت شناخته مي‌شود و حمله نظامي ماده‌اي از فصل هفتم منشور شوراي امنيت است به طوري كه اگر شوراي امنيت قائل به اين شود، موضوعي مانند برنامه هسته‌اي ايران براي صلح و امنيت بين‌الملل يك تهديد است اين كشور را ذيل فصل 7 برده و با آن برخورد مي‌كند.
معاون امور حقوقي و بين‌الملل وزارت خارجه با بيان اينكه در فصل 7 مراتب و مدارجي ذكر شده است، افزود: در اين راستا ابتدا ماده 40 اعمال شده و در صورت عدم كفايت ماده 41 كه تحريم‌هاي اقتصادي است به كار گرفته مي‌شود و در صورت عدم كفايت اين ماده، بند 42 كه شامل تهديدهاي نظامي است، انجام مي‌شود. عراقچي با تأكيد بر اينكه اين موضوع كه شوراي امنيت در قطعنامه‌هاي اعمالي برنامه هسته‌اي ايران را به عنوان تهديدي عليه صلح و امنيت شناسايي كرده بود واقعيتي غير قابل انكار است، ادامه داد: در تمام شش قطعنامه گذشته اين تهديد توسط شوراي امنيت مورد شناسايي قرار گرفته بود و در اين قطعنامه‌ها تا ماده 41 و حتي مقداري فراتر از 41 پيش آمده بود. معاون امور حقوقي و بين‌الملل وزارت خارجه با تأكيد بر اينكه لازمه رفع اين تهديد خروج از فصل 7 بود، افزود: در واقع ايران نخستين كشوري است كه توانسته با مذاكره از ذيل فصل هفتم خارج شود، سايه تهديدات امنيتي را دور و تحريم‌ها را ملغي كند و از بين ببرد و اين كاري است كه در مذاكرات صورت گرفته و ان‌شاءالله نتايج آن مشاهده مي‌شود. وي با بيان اينكه روند خروج پرونده ايران از شوراي امنيت در قطعنامه 2231 ذكر شده است، ادامه داد: يكي از ويژگي‌هاي اين قطعنامه جديد كه در قطعنامه‌هاي شوراي امنيت منحصربه فرد است اين نكته است كه اين قطعنامه نقشه راه را تا 10 سال ديگر در خود قطعنامه ترسيم كرده و نهايتا لغو قطعنامه در خود قطعنامه پيش بيني شده است، بنابراين بعد از 10 سال اين قطعنامه لغو مي‌شود و ما با شوراي امنيت ديگر سروكار نخواهيم داشت.
عراقچي با تأكيد بر اينكه اين آخرين قطعنامه صادر شده از سوي شوراي امنيت براي ايران است، تصريح كرد: البته اين در صورتي اتفاق مي‌افتد كه همه چيز خوب پيش رود و با نقض توافق و دعوا مواجه نشويم و در اين صورت موضوع هسته‌اي هم از دستور كار شوراي امنيت خارج مي‌شود. وي با اشاره به انتقاد برخي افراد مبني بر زمان طولاني خروج پرونده ايران از شوراي امنيت اظهار داشت: براي كشوري كه 5 هزار سال تاريخ و تمدن دارد 10 سال از چشم به هم زدن هم كمتر است، اگر با ديدي واقع بينانه در روند توسعه صنعتي و چشم انداز بلند مدت جمهوري اسلامي ايران حركتي آهسته در صنعت هسته‌اي داشته باشيم كه در ازاي آن ديگر صنايع ما از تحريم خارج شده و به رشد و شكوفايي كشور كمك كنند و برنامه هسته‌اي به جاي 10 سال ظرف 15 سال به مرحله صنعتي برسد وقفه خاصي را در روند توسعه كشور ايجاد نمي‌كند. عراقچي با تأكيد بر اينكه از ديد تيم مذاكره كننده موفقيتي كه در مذاكرات حاصل شده نتيجه كار جمعي و يك حركت 12 ساله بوده است، ادامه داد: مذاكرات همانند يك دو امدادي بوده كه هر شخصي دويده و آن چوب را به ديگري واگذار كرده تا به شخص آخر رسيده است كه نتيجه نهايي حاصل شود، همه در كسب اين دستاورد شريك بوده‌اند و تحت مديريت عالي مقام معظم رهبري اين دستاورد و كار سنگين به سرانجام رسيده و حقوق مردم ايران احيا شده است.
معاون امور حقوقي و بين‌الملل وزارت خارجه با بيان اينكه تيم مذاكره كننده به حمايت‌هاي مقام معظم رهبري متكي بوده- كه خودمان را لايق اين حمايت‌ها نمي‌دانسته و شرمنده لطف ايشان شده ايم- تصريح كرد: درايت و رهبري داهيانه ايشان هم به تيم مذاكره كننده جرئت، جسارت و حمايت لازم را داده كه پيش روند، مذاكرات را به سرانجام برسانند و هم زياده خواهي‌هاي دشمنان را كنترل كرده و سبب شده به اين نقطه دست يابيم.





تاریخ انتشار: ۲۸ شهريور ۱۳۹۴ - ۲۱:۲۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن