واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۸ شهريور ۱۳۹۴ (۱۴:۱۹ب.ظ)
اما و اگرهاي زمان تحقق وعده مسوولان براي راه اندازي کشت و صنعت لرستان موج - خرم آباد - مصاحبه هاي زيادي در راه اندازي کشت و صنعت لرستان توسط مسوولان اعلام شده، به طوري که در هر برهه زماني قول هاي مساعدي براي شروع رسمي آن داده شده و سپس با گذشت زمان افتتاح آن به زمان ديگري موکول شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج، مجتمع کشت و صنعت لرستان در سال ۱۳۵۴ در حومه جنوبي شهر خرمآباد با هدف پرورش دام و طيور تاسيس شد. تا پيش از سال ۶۶، محصولات اين مجتمع به کشورهاي حوزه خليج فارس نيز صادر ميشد و با استفاده از ظرفيت تهيه گوشت قرمز و سفيد چند کارخانه کالباس و سوسيس نيز در اين مجتمع احداث شد اما با تعطيلي مجتمع اين کارخانهها نيز از منطقه خارج شدند.
با تمام اين ظرفيتها، مجتمع عظيم کشت و صنعت لرستان در سال ۱۳۸۳ بنا بر تصميم دولتمردان به بخش خصوصي واگذار شد تا فعاليت آن توسعه يابد. عليرغم اين اقدام، کارگران مجتمع اخراج شدند تا پس از واگذاري به بخش خصوصي و راهاندازي دوباره دعوت به کار شوند که به دليل ناکارآمدي مالکان بخش خصوصي اين مجتمع، نه تنها کارگران اخراج شده جذب نشدند بلکه هيچ نيروي کار جديدي نيز در آن استخدام نشد.
در نهايت ماشين آلات و ابزارکار و سولهها و برخي از تجهيزات و موجودي منقول و غيرمنقول هم توسط مالکان فروخته شد.
مجتمع کشت وصنعت لرستان بزودي افتتاح مي شود
افتتاح مجتمع کشت و صنعت لرستان خبري است که بارها و بارها بروي سايت هاي خبرگزاري ها و پايگاه هاي خبري و نشريات سراسري و استاني درج شده اما تاکنون اين امر محقق نشده است و مردم لرستان هنوز چشم انتظار هستند.
مسوولان استان بارها اعلام کرده مجتمع کشت و صنعت لرستان به صورت غيررسمي در حال آماده سازي است و بزودي بصورت رسمي راه اندازي مي شود.
استان لرستان با انواع و اقسام ظرفيت ها و ثروت ها به طرز عجيب و غير منطقي غرق در مشکلات! از هر وجه که به مردم نجيب اين استان نگاه مي کنيم شايسته مردم اين استان نيست.
در استان لرستان پروژههاي ملي و استاني متعددي وجود دارد که برخي از آنها سالهاست به سرانجام نرسيده و گويا برخي از آنها قرار است به عنوان آثار تاريخي در کنار محوطه تاريخي قلعه فلک و افلاک ماندگار و نيمهکاره باقي بمانند.
استاندار لرستان در کارگروه احياي ظرفيتهاي تعطيل شده استان که 11 تير سال 94 در سالن جلسات استانداري لرستان برگزار شد، اعلام کرد: 618 پروژه راکد در استان لرستان وجود دارد از اين تعداد 74 پروژه راکد در تملک بانکها است.
به گفته وي اين پروژه هاي تعطيل، عملا زير خاک قرار دارند و هيچ بهره وري براي ما ندارند.
پروژههايي همچون آزادسازي قلعه فلک و افلاک، هتل صخره اي، دهکده المپيک خرمآباد، مسکن مهر، تعريض خيابان هاي خرم آباد، توسعه حرم امامزاده زيدبن علي (ع) خرمآباد و... نمونه هايي از پروژهايي است که هنوز به بهرهبرداري نرسيدهاند.
اين در حالي است که حتي آن مسوولين محترمي که قبلاً با آب و تاب وعده اين افتتاح را به مردم لرستان داده بودند تا کنون بطور رسمي سخني از علت عدم تحقق وعده هاي خود نگفته اند.
بي پرده بايد گفت که آنهايي که وعده اي به مردم مي دهند و اين وعده در زمان اعلام شده تحقق نمي يابد اولا بايد علت را براي اذهان عمومي تشريح کرده و ثانياً بهتر است از محضر مردم شريف عذر بخواهند.
گزارش: بهاره کردعليوند
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 10]