واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۸ شهريور ۱۳۹۴ (۱۲:۳۲ب.ظ)
غدير نمودار وحدت جامعه اسلامي است موج - قم - استاندار قم گفت: غدير تنها يک اتفاق مهم تاريخي نيست، بلکه سرشار از پيام هاي الهي براي مديريت جوامع است که بايد سرلوحه تمام مديران با بصيرت در کشور اسلامي ما قرار بگيرد.
به گزارش خبرگزاري موج از قم، استاندار قم در آيين اختتاميه ششمين اجلاس بين المللي دکترين جهاني دهه غدير در شبستان نجمه خاتون حرم مطهر حضرت معصومه (س)، اظهارکرد: پيامبر عظيم الشأن اسلام (ص) در اين اجتماع بزرگ به مسلمانان آموختند که خميرمايه تمامي دستورات اجتماعي اسلام وحدت در تمام ابعاد زندگي است، ايشان ثابت کردند که تنها حضور وحدت در جامعه است که مي تواند آينده درخشان را براي بشريت به ارمغان بياورد.
وي در بخش ديگر سخنان خود، ضمن تبريک دهه غدير ابراز اميدواري کرد که همه ما بتوانيم از معنويت اين دهه مبارک بهره مند شويم.
سيد مهدي صادقي از غدير به عنوان مهم ترين واژه اسلام به ويژه براي شيعيان نام برد و گفت: غدير تنها يک اتفاق مهم تاريخي نيست، بلکه سرشار از پيام هاي الهي براي مديريت جوامع است که بايد سرلوحه تمام مديران با بصيرت در کشور اسلامي ما قرار بگيرد.
استاندار قم افزود: نخستين پيام غدير عنايت مخصوص خدا به وجود امام و رهبر در جامعه است، حضور رهبر درجامعه نه تنها رهنمون ساز است بلکه باعث مي شود خط مشي کلي نظام به درستي حفظ شود و مسوولان بايد به تاسي از ايشان در مسير صحيح گام بردارند همان گونه که در حکومت عدل علوي نمونه بارز جامعه در رابطه با مردم و مسوولان به منصه ظهور رسيد.
وي خاطرنشان کرد: دومين پيام غدير براي مديران ؛ شجاعت در انجام وظيفه بدون ترس از منافقان است که همواره در جوامع بشري حضور دارند.
سيد مهدي صادقي اضافه کرد: سومين پيام غدير نيز در ارتباط با اخلاق و منش مديران است از آنجا که امام علي (ع) مديري است که از جانب خدا برگزيده شده اخلاق و روش ايشان بهترين روش است؛ تا مديران بتوانند به بهترين شيوه در راستاي خدمت رساني به مردم عمل کنند.
استاندار قم تصريح کرد: از فضايل ايشان برخورداري از دانش فراوان و تسلط برمسائل روز جامعه بوده که اين موضوع نشاندهنده اهميت علم در مديريت و خدمت رساني است سيره عملي ايشان نشان از آن دارد که مديران بايد بي وقفه در تکاپوي کسب علم وپيشرفت جامعه باشند.
وي بيان کرد: مديريت اجتماع در سايه سار اين تفکر باعث مي شود تا علاوه بر حفظ وحدت همه در مسير پيشرفت بدون توجه به دولت حاکم بکوشند.
وي افزود: به کارگيري نخبگان و استعدادهاي سرآمد در تمامي ارکان جامعه در اين تفکر بوده است و اين تفکر نيز نشان دهنده اهميت حضور فعال نخبگان در اعتلاي نظام اسلامي است و حضور مديران کارآمد، جامعه را به سمت قله هاي موفقيت سوق مي دهد.
وي خاطرنشان کرد: پيام چهارم غدير نقش مهم مردم را براي مديران سراسر تاريخ بازگو مي کند، در اين رويداد مبارک پيامبرگرامي اسلام (ص) سعي در حضور اکثريت مردم داشتند تا نشان دهند در کنار حضور مردم است که جامعه راه سعادت را طي مي کند.
صادقي خاطرنشان کرد: درس هاي غدير که يکي از نشانه هاي عظمت و بزرگي اسلام و علوي است بايد هرچه بيشتر درجامعه ما شکل عملي به خود بگيرد.
ششمين اجلاس بين المللي دکترين جهاني دهه غدير با عنوان در عرصه تجلي دهکده جهاني، معرفت از ديدگاه و منويات مرجعيت و فقاهت، زعامت و رهبري در زمان غيبت به مدت يک روز در قم برگزار شد.
نهادهايي همچون؛ آستان مقدس حضرت معصومه (س)، مسجد مقدس جمکران، جامعه المصطفي العالميه، مرکز مديريت حوزه هاي علميه، استانداري قم، شهرداري قم در برگزاري اين اجلاس همکاري داشتند.
نخستين اجلاس مذکور در دهه غدير سال 1386 در استان مازندران و در سال هاي بعد در استان هاي خراسان رضوي، تهران و فارس برگزار شد.
واقعه تاريخي غدير خم از بزرگ ترين اعياد در تاريخ تشيع محسوب مي شود و برهمين اساس از اهميت ويژه در بين شيعيان برخوردار است.
از روز عيد قربان تا روز عيد سعيد غدير خم به عنوان دهه غدير نامگذاري شده است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 10]