واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:

۲۷ شهريور ۱۳۹۴ (۱۸:۲ب.ظ)
فرمانده نيروي زميني ارتش : تمام حرکات دشمن را در منطقه رصد مي کنيم/جاي نگراني از تهديد داعش در شرق و غرب ايران نيست موج - فرمانده نيروي زميني ارتش جمهوري اسلامي ايران گفت: تمام حرکات دشمن را در منطقه و بيرون از مرز رصد مي کنيم.
به گزارش خبرگزاري موج، امير سرتيپ احمد رضا پوردستان افزود: اين حرکات توسط کارشناسان تحليل و بررسي مي شوند.
وي اظهارکرد: ملت ايران مطمئن باشند و هيچ گونه نگراني نداشته باشند چراکه قبل از نزديک شدن هر دشمني که قصد تجاوز به کشور را داشته باشد توسط فرزندان جان برکف شما در ارتش، سپاه، نيروي انتظامي و بسيج نابود خواهد شد.
فرمانده نيروي زميني ارتش جمهوري اسلامي ايران با اشاره به حديثي از حضرت علي(ع) که مي فرمايد؛" از دشمن پرهيز کن بويژه دشمني که با تو از در صلح و دوستي وارد شده است" خاطرنشان کرد: آمريکا مصداق اين نوع دشمني است و اين کشور تا ديروز با توطئه هاي مختلف مي خواست به کشور ما ضربه بزند اما امروز دور ميز مذاکره نشسته و مي خواهد خود را به کشور ما نزديک کند.
پوردستان تصريح کرد: بايد در چنين شرايطي هوشيار و آگاه باشيم و خوش بيني و گمانه زني را کنار بگذاريم.
وي ادامه داد: آمريکا در دنيا خود را بعنوان ابر قدرت معرفي کرد و متاسفانه برخي ها اين را زود باور کردند اما طبق بررسي هاي يکي از موسسات آمريکايي مطرح شد که قدرتهاي جديدي از جمله اروپا، چين، روسيه و جهان اسلام در حال شکل گيري هستند که اگر آمريکا از اين قدرت ها به آساني بگذرد براي اين کشور خطرناک خواهد بود.
فرمانده نيروي زميني ارتش جمهوري اسلامي ايران عنوان کرد: بهانه آمريکا براي حضور در منطقه غرب آسيا مقابله تروريسم و تسلط بر منابع و انرژي هسته اي است و در جهان اسلام هدفش جلوگيري از بيداري اسلامي بود.
پوردستان بيان کرد: هدف اصلي آمريکا در منطقه مقابله با جمهوري اسلامي ايران بود اما مولفه هاي قدرتمندي همچون رهبر معظم انقلاب، ولايتمداري مردم و وجود نيروهاي مسلح آماده ارتش، بسيج، سپاه و نيروي انتظامي باعث جلوگيري از اين مساله شد.
وي افزود: گروهک تروريستي، تکفيري و صهيونيستي داعش به نيابت از آمريکا در منطقه جنگ، خونريزي و جنايت راه اندازي کرده و تنها هدفش تخريب چهره اسلام است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]