تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 10 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام حسن مجتبی (ع):كسى كه در دلش هوايى جز خشنودى خدا خطور نكند، من ضمانت مى كنم كه خداوند دعايش را ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1862721660




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

انتقاد جلال پور از عملکرد مديريت در بخش معدن


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۶ شهريور ۱۳۹۴ (۱۲:۱ب.ظ)
انتقاد جلال پور از عملکرد مديريت در بخش معدن موج-رئيس اتاق بازرگاني صنايع و معادن و کشاورزي ايران با تاکيد بر اين‌که تاثير‌گذاري هر بخش اقتصادي به حضور بيشتر بخش خصوصي واقعي آن بستگي دارد، گفت: در مديريت بخش معدن بسيار بد عمل کرده‌ايم.
به گزارش خبرگزاري موج، محسن جلال‌پور در سومين اجلاس معدن و صنايع معدني کشور با اشاره به اين‌که در شرايط خاصي به سر مي‌بريم و تاکنون فرصت تغيير رويه‌هاي غلط در اقتصاد کشور مانند امروز مهيا نشده بود، اظهار کرد: دوران هيجاني آمد و شد هيات‌هاي تجاري تمام مي‌شود و بايد با توجه به شرايط سرمايه‌گذاري به استقبال دوران واقعي برويم.
جلال‌پور با تاکيد بر اين‌که در شرايط سخت تحريم‌ها، اقتصاد وابسته به منابع زيرزميني شکننده مي‌شود، تصريح کرد: اقتصاد وابسته به منابع زيرزميني الگوي درستي براي اقتصاد ما که کشوري آرمانگرا هستيم نيست و بايد راه ديگري را براي ارتقاي سطح اقتصادي پيدا کنيم.
رئيس اتاق بازرگاني صنايع و معادن و کشاورزي ايران با تاکيد بر اين‌که اصل 44 نيز در کشور به درستي اجرا نشده و کمتر شاهد خصوصي‌سازي واقعي بوديم، گفت: با توجه به فرمايشات مقام معظم رهبري در صورت همت تمامي دست‌اندرکاران مي‌توانيم شاهد اعطاي قابل توجهي در کشور باشيم و در اين بين بخش خصوصي بايد نقش خود را به خوبي ايفا کند.
جلال‌پور با تاکيد بر اين‌که بدهي‌هاي جدي دولت بر دوش اقتصاد کشور سنگيني مي‌کند، يادآور شد: عدم توان دولت در تأمين بدهي‌ها در کنار ادامه تزريق منابع مالي حاصل از خام‌فروشي به بودجه عمراني کشور شرايطي را فراهم کرده که نيازمند تغيير است. در طي سال‌هاي گذشته سرمايه‌هايي را به غلط در بودجه برديم که مي‌توانيم با همت رويه‌هاي غلط را اصلاح کنيم. بايد از توان بخش خصوصي در بخش معدن براي تغيير شرايط بهره‌ ببريم. تاکنون در بخش معدن کمترين منابع را استحصال کرديم در صورتي که ظرفيت‌هاي بسياري براي توجه بيشتر وجود دارد.
وي با تاکيد بر اين‌که بخش انرژي کشور و صنايعي چون خودرو برنامه‌هاي بسياري براي جذب سرمايه‌هاي جديد دارد، گفت: چنين برنامه‌هايي در بخش معدن ديده نمي‌شود بايد بهبود فضاي کسب وکار در اولويت اقدامات اصلاحي دولت قرار گيرد، چرا که از نظر شاخص‌هاي فضاي کسب‌وکار در رتبه 130 از 132 کشور جهان قرار داريم.
رئيس اتاق بازرگاني صنايع و معادن و کشاورزي ايران با تاکيد بر لزوم ايجاد امنيت اقتصادي و کيفيت دادرسي در کشور گفت: در بخش دادگاه‌هاي اقتصادي خلأهاي جدي حس مي‌شود. همچنين شرايط برگزاري مناقصات نيز مناسب نيست. عملاً مشاهده مي‌شود که حضور بخش خصوصي واقعي در اين فضا کمرنگ است، لذا در اين زمينه بايد از روش‌هاي جديد و بهره‌ورانه استفاده کرد.
جلال‌پور با تاکيد بر اين‌که وجود دستاوردهاي دولت يازدهم تاکنون براي بهبود فضاي کسب‌وکار و خروج از رکود مراحل لازم طي نشده و راهي طولاني در پيش است که بايد با رفع موانع لازم جذب سرمايه را افزايش و تکنولوژي را ارتقاء دهيم.
وي با تاکيد بر اين‌که باز شدن فضا براي بخش خصوصي در حوزه معدن نياز اصلي امروز ما است، اظهار کرد: با انتقال تکنولوژي و افزايش سرمايه مي‌توان خلأ‌هاي موجود را پر کرد، امروزه متاسفانه نيروهاي کارآمد به استخدام دولت در نمي‌آيند و اين مساله در بخش معدن چرايي خاص خودش را دارد. براي ورود بخش معدن به اقتصاد کشور نيازمند سرمايه‌گذاري‌هاي جديد است تا سهم معدن افزايش يابد.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن