تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  حضرت زهرا (س):خدا اطاعت و پیروی از ما اهل بیت را سبب برقراری نظم اجتماعی در امت ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867893475




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سکان وزارت خارجه به عراقچی می‌رسد؟


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
سکان وزارت خارجه به عراقچی می‌رسد؟




مصطفی داننده در یادداشتی درباره عراقچی عضو تیم مذاکرات هسته ای نوشت: در دوران دفاع مقدس، خط شکن‌های نقش ویژه‌ای داشتند. کسانی که با نیروی جنگندگی خود مسیر را برای دیگر نیروهای نظامی باز می‌کردند تا آنها بتوانند ماموریت خود را با موفقیت به پایان برسانند. سید عباس عراقچی نیز در دستگاه دیپلماسی ایران، نقش همین خط شکن‌ها را بازی می‌کند.





مصطفی داننده در یادداشتی درباره عباس عراقچی عضو تیم مذاکرات در نامه نیوز نوشت: در دوران دفاع مقدس، خط شکن‌های نقش ویژه‌ای داشتند. کسانی که با نیروی جنگندگی خود مسیر را برای دیگر نیروهای نظامی باز می‌کردند تا آنها بتوانند ماموریت خود را با موفقیت به پایان برسانند.
سید عباس عراقچی نیز در دستگاه دیپلماسی ایران، نقش همین خط شکن‌ها را بازی می‌کند.

بررسی نقش عراقچی در مذاکرات هسته‌ای و حضور او در جلسات کمیسیون امنیت ملی و کمیسیون ویژه برجام حکایت از این معنا دارد.

انتخاب عراقچی از سوی ظریف، یکی از هوشمندانه ترین انتخاب‌های وزیر امور خارجه ایران بود.معمولا دیپلمات‌ها، انسان‌های آرام و ساکتی هستند و ظریف برای برخورد با طرف‌های غربی و همچنین منتقدان داخلی احتیاج به یک دیپلمات جنگجو داشت. کسانی که بتواند در کنار داشتن ظرفیت‌های یک دیپلمات برجسته، «پراگماتیسم» با همان عمل گرا باشد و در مقابل رقیب، محافظه کارانه عمل نکند.

عباس عراقچی به دلیل داشتن روحیه جنگنده، توانست به خوبی نقشی که ظریف از او می‌خواست را اجرا کند. قبل از رفتن ظریف به محل مذاکرات هسته‌ای، عراقچی به این شهرها سفر می‌کرد تا مسیر مذاکرات هسته‌ای را برای ظریف هموار کند. عراقچی چانه‌های اصلی را در مذاکرات هسته‌ای با کشورهای 1+5 می‌زد و آنگاه ظریف، با ظرافت کاری‌های خود مذاکرات را به سرانجام می‌رساند.

همین روزها او بازهم در حال ایفای همین نقش است. حضور پررنگ او در جلسات کمیسیون ویژه برجام و درگیری‌های لفظی او با برخی نمایندگان حکایت از روحیه او دارد. عراقچی در مقابل سخنان آقا محمدی می‌گوید:« اگر توهین کنی من هم توهین می‌کنم». یا در جواب کنایه کوچک زاده که می‌گوید کلاه سرتان رفته است، می‌گوید:« که سوال‌هایت آبکی است»

همین روحیه عراقچی باعث شده است تا او تبدیل به دست راست ظریف شود و وزیرخارجه در کمیسیون برجام بگوید که هرچه عراقچی می‌گوید حرف من است و لاغیر. جایگاه ویژه عراقچی در وزارت خارجه باعث شده است تا همه به این فکر کنند که عراقچی می‌تواند سکان دار بعدی وزارت خارجه ایران باشد.

آنگونه که از شواهد پیداست، ظریف بعد از به سرانجام رسیدن پرونده‌ هسته‌ای و طی شدن روند برجام در ایران و کشورهای 1+5، دیگر دوست نداشته باشد در دولت بعدی احتمالی بعدی روحانی بر کرسی وزارت خارجه تکیه بزند. انگونه که خود ظریف روایت کرده، بنا بر اصرارهای روحانی این پست را قبول کرده است. ظریف می‌گوید:« من چون سابقه همکاری طولانی با آقای روحانی داشتم از ابتدا می‌دانستم که ایشان یک محبت ویژه‌ای نسبت به من دارند. وقتی ایشان این پیشنهاد را مطرح کردند من خیلی تلاش کردم که از ایشان خواهش کنم این مسئولیت را بر عهده من نگذارند ولی هم محبت ایشان زیاد بود و هم دیگر دوستان در این زمینه اصرار کردند.»

به نظر می‌رسد با توجه به روحیه ظریف، او بیشتر دوست دارد به دانشگاه برگردد و کار اجرایی وزارت خارجه را به دستان عراقچی بسپارد. نقش برجسته عراقچی در توافق هسته‌ای، همچنین سابقه درخشان او در وزارت خارجه باعث می‌شود که بسیاری از مردم نگران رفتن ظریف از وزارت خارجه نباشند. عراقچی نه متعلق به جریان اصوگرایان است نه متعلق به جریان اصلاح طلبان و همین ویژگی باعث می‌شود او مورد احترام هر دو جناح اصلی کشور باشد و همه از او با احترام یاد کنند. مسئله‌ای که در این میان قابل توجه است با وجود ظریف و عراقچی تا مدت‌ها نگران وزارت خارجه نباشند.






تاریخ انتشار: ۲۵ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن