تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):هر کس اندوه و مشکلى را از مومنى بر طرف نماید خداوند در روز قیامت ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860595283




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بازپرداخت وجوه سپرده گذاران «میزان»


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
بازپرداخت وجوه سپرده گذاران «میزان»




مديرکل دفتر هماهنگي امور اقتصادي استانداري خراسان رضوي وعده داد که بازپرداخت وجوه به سپرده گذاران ميزان به زودي با همکاري بانک صادرات آغاز مي شود.





تابناک: براساس پيگيري اعضاي ستاد تدبير استان خراسان رضوي بازپرداخت سپرده گذاران ميزان با معرفي هيئت تسويه با همکاري بانک صادرات به زودي آغاز مي شود.

مديرکل دفتر هماهنگي امور اقتصادي و بين الملل استانداري خراسان رضوي درباره تعاوني منحله ميزان گفت: با مجموعه تلاش ها و پيگيري هاي صورت گرفته در ستاد ساماندهي بازارهاي پولي، مالي و شرکت هاي سرمايه گذاري استان موانع به وجود آمده در فرآيند تسويه تعاوني اعتباري منحل شده ميزان برطرف و ان شاء ا... بازپرداخت سپرده سپرده گذاران با معرفي هيئت تسويه بر اساس مصوبات انجام شده با همکاري بانک صادرات به زودي آغاز مي شود.

علي رسوليان افزود: تعاوني اعتباري ميزان در 12 خردادماه امسال طي نامه چهارم خرداد امسال اداره کل تعاون و رفاه اجتماعي و به استناد نامه شماره 51859/94 سي ويکم ارديبهشت ماه امسال بانک مرکزي و مصوبه 14بهمن ماه 1393 دبيرخانه

وي ادامه داد: با انحلال تعاوني ميزان مديريت حدود يک ميليون سپرده گذار با 3200 ميليارد تومان سپرده، هزار کارمند، 110 شعبه و مانده مصارف حدود 2800 ميليارد تومان (شامل تسهيلات جاري، معوق، سررسيد گذشته، وجه التزام) و تعدادي املاک که قريب به اتفاق آن ها با شکايت شکات داراي احکام بازداشتي بودند و 100 ميليارد تومان ذخيره تعاوني در بانک مرکزي به مديران تسويه که جمعي از بازنشسته هاي بانکي خوشنام و متدين بودند، محول شد.

ميزان با چند مشکل اساسي مواجه بود

مديرکل دفتر هماهنگي امور اقتصادي و بين الملل استانداري با اشاره به اين که تعاوني ميزان با چند مشکل اساسي مواجه بود، اظهار داشت: نخست آن که 17 شخص حقيقي و حقوقي بيش از هزار و 350 ميليارد تومان بدهي معوق به تعاوني ميزان داشتند که به دلايل مختلف نسبت به بازپرداخت بدهي هاي خود اقدام نکرده و در دعوت و مذاکره اي که با آن ها صورت گرفت اعلام مي کردند نقدينگي نداشته و در قبال بدهي هاي خود مي توانند ملک ارائه کنند.
گاه نيز وثيقه ها معادل قيمت کارشناسي نبود و مديران سابق تعاوني ميزان از آن ها وثيقه هاي سهل البيع و مناسب نگرفته اند؛ از طرفي با رکود در بازار فروش ملک، طبعاً امکان نقدينگي فوري املاک وجود ندارد.

وي افزود: دوم اين که املاک تعاوني ميزان که حدود 700 ميليارد تومان کارشناسي شده بود با شکايت هايي که طلبکاران در محاکم مختلف داشتند قريب به اتفاق حکم بازداشت گرفته و امکان معامله آن ها وجود نداشت.

رسوليان ادامه داد: سومين مشکل ميزان بر هم خوردن سازمان اداري آن بود؛ متأسفانه باوجود همکاري اکثر قريب به اتفاق کارکنان با مديران تسويه، گروهي اندک از کارمندان که با ايجاد اختلال در سازمان اداري تعاوني ميزان و نشر مطالب غير واقع مانع از روند کار تسويه شده و بازگشت اقساط وام گيرندگان را که روزانه دو ميليارد و 200 ميليون تومان بود و مي توانست مشکل بسياري از سپرده گذاران را حل کند، به حداقل رساندند.

وي اضافه کرد: چهارمين مشکل، ايجاد نشدن اجماع ملي در حل مشکل و توافقات اداري لازم با بانک مرکزي، بانک صادرات و ديگر بخش هاي مربوط مسئول در اين حوزه بود.

مديرکل دفتر هماهنگي امور اقتصادي و بين الملل استانداري خاطرنشان کرد: التهاب و نگراني سپرده گذاران و متأسفانه برخي عناصر دلال که با ايجاد تشکيک و اختلال درصدد فريب سپرده گذاران و انجام تهاتر با آن ها و کسب سودهاي هنگفت بودند نيز مسئله تعاوني ميزان را با چالش هاي متعددي مواجه کرده است.

به گفته وي، يک شرکت کارگزاري به نام «اقتصاد ساينا» نيز توسط مديران سابق ميزان ايجاد شده بود که متأسفانه بخشي از اموال ميزان در اين حوزه مورد اتلاف قرار مي گرفت و بعضي اشخاص فعال در اين شرکت سودهاي فراواني مي بردند.

رسوليان اضافه کرد: اين در شرايطي بود که تعداد 71 شعبه از 110 شعبه تعاوني ميزان استيجاري بوده و ماهانه مبالغ هنگفتي براي اجاره و رهن اين شعبات پرداخت مي شود.

وي اظهار کرد: با اين شرايط ستاد ساماندهي و مديران تسويه تلاش فوق العاده اي را براي حل گام به گام مشکلات آغاز کردند که نخستين گام پيگيري هاي حقوقي و قضايي براي رفع توقيف املاک است که در اين مسير گام هاي بلندي برداشته شد. گام دوم نيز تامين منابع نقدينگي براي تداوم پرداخت هاست.

جدول زمان بندي پرداخت سپرده ها در آينده نزديک اعلام مي شود

مديرکل دفتر هماهنگي امور اقتصادي و بين الملل استانداري يادآور شد: ستاد و هيئت تسويه در اين فاصله از محل 100 ميليارد تومان ذخيره و تهاترهايي که انجام شد، 450 هزار شماره حساب را از چرخه مالي ميزان خارج کرد. در تامين نقدينگي، توافقات مناسبي با حمايت بانک مرکزي با بانک صادرات انجام شد و به حول وقوه الهي و با مشارکت و همکاري سپرده گذاران و کارکنان تعاوني ميزان در آينده نزديک جدول زمان بندي پرداخت سپرده ها اعلام مي شود.

وي گفت: از بدهکاران بزرگ ميزان دوباره دعوت و مذاکره با آنان آغاز شده و سازو کار مناسبي براي مفاصاحساب آن ها ديده شده است.

رسوليان افزود: شعب استيجاري که هم اکنون مبالغ هنگفتي براي اجاره آن ها پرداخت مي شود با همکاري کارکنان به شعب ملکي تعاوني ميزان به طور تدريجي منتقل و تجميع مي شود.

براي کارکنان نيز اقداماتي صورت گرفته که نخستين آن اين است که آن دسته از شعب که به بانک هاي خريدار واگذار مي شود با تعدادي از پرسنل شاغل مورد تاييد هيئت تسويه در شعب خواهد بود، در اولويت قرار گرفتن آن ها در استخدام هاي جديد براساس دستور العمل بانک مرکزي و نيز ادامه فعاليت گروهي که مورد نياز هيئت تسويه است و نيز بهره گيري از بيمه بيکاري تا 56 ماه است.

هماهنگي کامل بين مديران استاني و ملي در حل مشکل به وجود آمده است

وي ادامه داد: گام بعدي تحقق اجماع ملي در حل مشکل سپرده گذاران در تمامي سطوح بود که خوشبختانه در عالي ترين سطوح به نتيجه رسيد و امروز هماهنگي کامل بين مديران استاني و ملي در حل مشکل به وجود آمده است.مديرکل دفتر هماهنگي امور اقتصادي و بين الملل استانداري گفت: طبيعي است اين روند نياز به آرامش و همکاري و هماهنگي سپرده گذاران و کارکنان دارد که قطعا با اين هماهنگي و حمايتي که ستاد از هيئت تسويه دارد، با سرعت وشتاب بيشتري حل خواهد شد.

وي افزود: براي تهاتر نيز رويه جديدي در هيئت تسويه در دست تدوين است که به زودي اعلام مي شود.

رسوليان ادامه داد: طبعا قانون با افراد معدودي که در روند باز پرداخت سپرده ها در سازمان اداري ميزان اختلال ايجاد مي کنند، برخورد خواهد کرد و تلاش همه، صيانت از حقوق سپرده گذاران وحل اين مشکل در سه استان خراسان رضوي، شمالي و جنوبي است.

مردم منتظر اطلاعيه هاي هيئت تسويه باشند

وي گفت: مردم منتظر اطلاعيه هاي هيئت تسويه باشند و اجازه ندهند گروه معدودي براي منافع شخصي مانع از فعاليت سازمان اداري هيئت تسويه براي بازپرداخت سپرده ها شوند. ضمناً شماره تلفن و سايت ارتباطي سپرده گذاران براي ارتباط با مديران تسويه ظرف سه روز آينده اعلام خواهد شد.







تاریخ انتشار: ۲۴ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۷:۲۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 190]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن