تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 11 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):باعلما همنشینی کن تا سعادتمند شوی
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803319657




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

روایت نیویورک تایمز از برخورد سرد ایرانیان با موانع اجرای توافق هسته ای


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: روایت نیویورک تایمز از برخورد سرد ایرانیان با موانع اجرای توافق هسته ای
نیویورک تایمز نوشت: ایرانیان به سردی با خبر مربوط به برداشته شدن موانع موجود بر سر راه توافق هسته ای در واشنگتن برخورد کردند.
به گزارش نامه نیوز، در خطبه های نماز جمعه، هیچ اشاره روشنی به پیشرفت مهمی که در واشنگتن به دست آمد، نشد؛ اگر چه آیت الله محمد علی موحدی کرمانی، یکی از ائمه جمعه، به آمریکا هشدار داد هر تلاشی برای تغییر توافق، اقدام متقابل ایران را در پی خواهد داشت.


وی در دانشگاه تهران گفت: «آمریکا هیچ فرقی با گذشته نکرده است؛ همان است که بود: قدرتی زورگو. آنها می گویند تحریم ها ممکن است برگردانده شود و "حکومت ایران باید تغییر کند"؛ اما آنها باید بدانند ما هرگز زیر بار تحقیر نمی رویم.»

وی افزود: «آنها می گویند تحریم ها برگشت پذیرند؛ ما می گوییم فعالیت های ما نیز برگشت پذیرند.» این سخنان او با شعار "مرگ بر آمریکا" ی جمعیت حاضر همراه شد. اما ایرانی ها، پس از چند دهه تحریم های سخت، منتظر پیامد های توافق هسته ای بودند که دولت رئیس جمهور حسن روحانی و نمایندگان آمریکا و پنج قدرت دیگر جهان برای رسیدن به آن مذاکره کردند؛ اما فرایندی که  روحانی برای مردم تشریح کرد بسیار بیشتر از آن چه انتظار می رفت، طولانی شده است.

گیتی حیدریان، معلم 28 ساله، احساسات بسیاری از مردم ایران را این گونه خلاصه کرد: «فکر نمی کنم بخواهم دیگر به توافق فکر کنم. فقط می خواهم این توافق اجرا شود و تکانی بخورد.»

با این که رئیس جمهور اوباما ممکن است به زودی فرایند برداشته شدن تحریم ها را آغاز کند، هر گونه شور و شوق در اینجا به احتمال به زمانی موکول شده است که ایران فرایند بازنگری خود را که با دقت و تأمل سازماندهی شده است، به پایان برسانند.

شبکه خبری 24 ساعته تلویزیون دولتی ایران صبح جمعه به تصمیمی که در کنگره گرفته شد فقط اشاره کوچکی داشت و ترجیح داد به جای آن، بحث طولانی کمیته مسئول بررسی توافق در مجلس را که سرگرم بررسی توافق بود، نشان دهد. اعضای کمیته از سعید جلیلی، مذاکره کننده پیشین ایران در مذاکرات هسته ای درباره توافق سؤال کردند. آقای جلیلی، تندرویی مانند بیشتر اعضای کمیته، به توافق علاقه ای ندارد.

وی گفت: «اگر فقط یک کشور از ایران شکایت داشته باشد، تحریم ها برگردانده خواهند شد. نظارتی که پذیرفته ایم فراتر از تعهدات مان در توافق است.»

اگر تحریم ها با سرعتی که سران ایران می خواهند، برداشته نشوند، ممکن است نارضایتی در شرف بروز تندرو های این کشور تشدید شود.

یکی از تحلیل گران سیاسی گفت مجلس فقط می خواهد نکاتی را که ممکن است در آینده مشکل آفرین شوند گوشزد کند. حمید رضا ترقی، تحلیل گر مذکور، گفت: «زمانی درباره نقش مجلس بیشتر خواهیم شنید که به مرحله بعدی توافق، یعنی اجرای آن، برسیم.»

یکی از سیاستمداران گفت بررسی [توافق] در مجلس ممکن است با مشروعیت دادن [به آن] به نفع حامیان توافق هسته ای باشد. به گزارش تارنمای محسن رضایی، دبیر "مجمع تشخیص مصلحت [نظام] "، وی گفت: «اگر مجلس این توافق را بررسی نکند، ممکن است برخی بگویند تحمیلی است.» ("مجمع تشخیص مصلحت نظام" هیأتی است که اختلافات میان مجلس و یکی دیگر از شوراهای حکومت را حل و فصل می کند.)




منبع: تیک


۲۴ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۵:۳۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن