تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):غذا خوردن نزد مصيبت‏زدگان و با خرج آنان، از رفتارهاى جاهليت است و سنّت پيامبر صلى...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871351947




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رئیس سازمان مدیریت یزد خبر داد؛ تشکیل کارگروه‌های تدوین برنامه ششم در یزد


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:


رئیس سازمان مدیریت یزد خبر داد؛ تشکیل کارگروه‌های تدوین برنامه ششم در یزد استان‌ها > یزد - رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان یزد از تشکیل ۳۰ شورای برنامه ریزی بخش و فرابخش برای تدوین برنامه ششم توسعه در سطح کشور خبر داد و گفت: جمع بندی این شورا‌ها در ستاد تلفیق ارائه خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از یزد، حمید رضا نصیری‌زاده صبح امروز در نشست آموزشی تبیین مراحل تهیه، تدوین و تصویب برنامه ششم توسعه کشور که باحضور مدیران و مسئولان دستگاه‌های اجرایی در محل سازمان مدیریت برگزار شد، با اشاره به ابلاغ سیاست‌های کلی برنامه ششم توسعه در سالجاری گفت: این انتظار در تدوین برنامه ششم وجود دارد تا همه آحاد جامعه از تصمیم دولت در این برنامه اطلاع یابند تا پیشرفت برنامه ششم در جامعه محسوس باشد.
وی افزود: سرمایه کشور، نیروی انسانی با کیفیت و خلاق است و امیداست در تدوین برنامه ششم از نظرات نخبگان و صاحبنظران و دست اندرکاران بهره لازم گرفته شود. نصیری‌زاده در این رابطه اضافه کرد که کارگروه‌های تخصصی برای ارائه پیشنهادات جهت تدوین در برنامه ششم استان تشکیل خواهد شد و سازمان مدیریت رویکردی مشارکت جویانه در تدوین پیشنهادات پیش خواهد گرفت.
این عضو ستاد تدوین برنامه ششم توسعه اضافه کرد که سازمان مدیریت ۳۰ شورای برنامه ریزی در سطوح عالی برای تدوین برنامه ششم تشکیل داده که نتایج بررسی‌های کار‌شناسانه آنان به ستاد تلفیق برنامه ششم ارائه می‌شود.
وی با اشاره به ابلاغ سند چشم انداز ۱۴۰۴ در سال ۱۳۸۴ بیان داشت: اکنون در نیمه راه سند هستیم و باید بررسی شود وضعیت کشور نسبت به سال آغاز حرکت به سمت چشم انداز، چه روندی را طی کرده است.
حمید رضا نصیری‌زاده گفت: کشورهای منطقه در مدت ۱۰ سال گذشته برنامه‌های توسعه‌ای خود را بطور منظم پیش برده‌اند و رقابت با آنان برای دستیابی به اهداف ۱۴۰۴ به همت ملی نیاز دارد.
رئیس سازمان سپس با بررسی شرایط سال‌های گذشته کشور، گفت: تلاش دولت بر این است تا همزمان با تحولات مثبت در حوزه خارجی و سیاست‌های اقتصادی مناسب، وضعیت اقتصادی کشور را از رکود خارج نماید.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به توافق هسته‌ای انجام شده میان ایران و ۵+۱ تاکید کرد که امیدواری مردم نسبت به بهبود شرایط، آرامش بازار را رقم زده است.
عضو شورای برنامه ریزی نظام تامین منابع مالی ستاد تدوین برنامه ششم، بهره وری را یکی از مسائل مهم کشور عنوان کرد که در همه برنامه‌ها باید مورد توجه قرار گیرد چراکه ارتقای این شاخص عامل مهمی در بهبود شرایط جامعه است.
وی در این رابطه گفت که بهره وری کل عوامل تولید طی سال‌های ۸۸ تا ۹۲ از ۳+ درصد به ۱۰- درصد تقلیل یافته و از سال ۹۲ روند افزایشی پیش گرفته است.
این نشست به مدت ۴ ساعت ادامه داشت و مدیران دستگاه‌های اجرایی به بیان نقطه نظرات خود درخصوص دستور جلسه پرداختند.

کلید واژه ها: استان یزد - سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی -




دوشنبه 23 شهریور 1394 - 16:14:09





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن