واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: برگزاری جلسه مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی با مشاوران دانش آموزی خبرگزاری پانا: جلسه هم اندیشی مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی با مشاوران جوان دانش آموزی در کانون امام خمینی(ره) شهرستان اراک برگزار شد و اعضای شرکت کننده نظرات، پیشنهادات و درخواست های خود را مطرح و گزارشی از عملکرد خود ارائه نمودند.
۱۳۹۴ يکشنبه ۲۲ شهريور ساعت 13:50
به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش پانا، مدیر کل آموزش و پرورش استان مرکزی در جلسه هم اندیشی مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی با مشاوران جوان دانش آموزی گفت: ممکن است شما دانش آموزان گاهی احساس کنید آنچه که در این جلسات مطرح می کنید یا موثر واقع نمی شود یا در قالب یک سخنان غیرواقعی به نحوی که عزمی برای پیگیری آن وجود ندارد به فراموشی سپرده می شود در حالی که در واقع این گونه نیست.
شهریار فولادوند افزود: درست است که ما نهادهایی ایجاد کرده ایم که در اجرای کارکردهای آن صد در صد موفق نبوده ایم اما اگر همین موضوعات را پیگیری کنیم این قابلیت را دارند که به خوبی نهادینه و اجرایی شوند و قطعا در آینده کارکردهای خوبی به دنبال خواهند داشت.
وی ادامه داد: شاید در کوتاه مدت شاهد به ثمر نشستن و گسترش موارد مطرح شده نباشیم اما معتقدیم این جلسات کارکردهای پنهانی نیز دارد که در آینده و سرنوشت شما تاثیرگذاری قابل توجهی به دنبال خواهد داشت.
مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی یکی از این کارکردهای پنهان این جلسات را ارتقا اعتماد به نفس دانست و اظهار داشت: ممکن است در برخی خانواده ها و جوامع اعتماد به نفس افراد تنزل پیدا کرده باشد که یکی از ویژگی هایی حضور در شوراهای دانش آوزی و جلسات هم اندیشی دگرگون شدن آن و افزایش روحیه اعتماد به نفس است.
فولادوند بیان کرد: نهادینه کردن نگرش ها کارکرد دیگر این جلسات است، همانطور که می دانید نگرش افراد در تصمیم گیری ها بسیار امهم و حائز اهمیت است.
وی با بیان اینکه نگرش مدیر و معاونان مدرسه با نگرش ما و شما متفاوت است ابراز داشت: شاید باید چندین گروه از مشاوران و اعضای شورای دانش آموزی در چندین دهه فعالیت داشته باشند تا دیگران این نهادها را به رسمیت بیشتری بشناسند که در نهایت به رکنی اساسی در مدرسه تبدیل شود.
مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی خاطرنشان کرد: در این راستا بالاترین ارزش برای ما و شما این است که مجلس دانش آموزی را برجسته کنید.
فولادوند اضافه کرد: باید جایگاه شما ارزش بیشتری پیدا کند تا فضای رقابت ایجاد شود، در واقع شما در آینده به فردی در اجتماع تبدیل خواهید شد که حرف شما با افرادی که عضو این تشکیلات نیستند بسیار متفاوت خواهد بود چرا که شما از هم اکنون تجارب اجرایی بدست خواهید آورد.
وی گفت: در واقع فلسفه تشکیل این شوراها تربیت اجتماعی و سیاسی آینده سازان این مملکت است به نحوی که تحمل رقیب را بدون تخریب کردن وی را با ایجاد یک رقابت سالم داشته باشند و حرکت به سوی جامعه سیاسی توسعه یافته یعنی فضایی که در آن افراد یکدیگر را تخریب نمی کنند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی افزود: در واقع ثمرات ناملموس این جلسات ایجا فضایی سالم، آرام و برگرفته از فضایل دینی است.
فولادوند با بیان اینکه باید خانواده ها را آگاه کرد تا به توانمندی های فرزندان خود توجه و بعد آنها را به سمت رشته های تحصیلی هدایت نمایند ادامه داد: طبق آمارهای موجود در حال حاضر 62% دانش آموزان به رشته های تجربی، 18% به رشته های فنی و حرفه ای و مابقی به رشته های انسانی و ریاضی هدایت می شوند در حالی که طبق دستورالعمل وزارت متبوع باید 50 % دانش آموزان به رشته های فنی و حرفه گرایش پیدا کنند، این مهم ناشی از عدم شناحت دانش آموزان و خانواده های آنها از استعداد، علایق و توانمندی دانش آموز است.
وی در خصوص دریافت شهریه در مدارس اظهار داشت: مدارس خاص مانند استعدادهای درخشان، نمونه و شاهد هر کدام دستورالعمل های خاص خود را برای دریافت شهریه از دانش آموزان دارند و در مدارس هیات امنایی که اختیارات آن به اعضای هیات امنا که متشکل از اولیای دانش آموزان است واگذار شده است ما هیچ دخالیتی در آن نداریم و فقط برای آن سقف مجاز تعیین کرده ایم.
مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی بیان کرد: اما در مدارس عادی اجرای خدمات فوق العاده و دریافت شهریه پس از تائید در جلسه انجمن اولیا و مربیان و شورای دبیران در نهایت برای اجرایی شدن باید مصوبه شورای آموزش و پرورش را دریافت نماید.
فولادوند ابراز داشت: سال گذشته در استان مرکزی 62 هزار ساعت نیروی حق التدریسی و حدود 2 هزار و 700-600 نفر کمبود نیرو داشتیم که 53 هزار ساعت نیروی حق التدریسی محقق شد و در سال جاری که 1200 نیروی بازنشسته داریم با همان تقاضای 62 هزار ساعت نیروی حق التدریسی فقط 40 هزار ساعت آن محقق شده است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]