تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 24 آبان 1403    احادیث و روایات:   
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829155382




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سیف: از ورود بانک‌های خارجی به ایران استقبال می‌کنیم


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: سیف: از ورود بانک‌های خارجی به ایران استقبال می‌کنیم
رئیس کل بانک مرکزی ایران اوضاع اقتصادی کشور در سایه لغو تحریم های بین المللی را تشریح کرد.


به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ رئیس کل بانک مرکزی ایران در مصاحبه ای اختصاصی که شبکه المیادین با وی انجام داد به تشریح اوضاع اقتصادی کشور در سایه لغو تحریم های بین المللی پرداخت.


این شبکه از سیف درخصوص توافق هسته ای و آزاد سازی دارائی های بلوکه شده ایران پرسید و برنامه ایران در این زمینه ها پرسید.


  سیف در پاسخ گفت: درارتباط با میزان ذخایر ارزی ایران در بانک مرکزی ما چیزی اعلام نکرده ایم. آنچه من در گذشته گفته ام درباره میزان دارائی های بلوکه شده ایران در خارج از ایران که پس از توافق هسته ای آزاد خواهد شد بوده است. من گفته ام که 29 میلیارد دلار از دارائی های ایران آزاد خواهد شد. 23 میلیارد دلار از این پول متعلق به بانک مرکزی و جزء سرمایه این بانک است و شش میلیارد دلار نیز متعلق به دولت است و هنوز به بانک مرکزی تحویل داده نشده است. بنابراین من از 29 میلیارد دلار سخن گفته ام.


وی افزود:  بانک مرکزی منابع دیگری نیز دارد که در صورت ضرورت می تواند از آن نیز استفاده کند. ما برای توسعه برخی طرحهای نفتی از منابع ارزی استفاده کرده ایم. آنچه که اهمیت دارد سوء تفاهم به وجود آمده است و برخی تصور می کنند که کل ذخایر بانک مرکزی و کشور ارزی و 29 میلیارد دلار است. 


رئیس کل بانک مرکزی در پاسخ به پرسش خبرنگار المیادین که آیا ذخایر ارزی بانک مرکزی 107 میلیارد دلار است؟ گفت: ذخایر ارزی بانک مرکزی نزدیک به همین رقم است؛ اما ما رسماً آن را اعلام نکرده ایم. اینجا باید موضوع دیگری را نیز در نظر داشت و آن اینست که برخی شرکت های دولتی و خصوصی نیز دارائی هایی دارند که متعلق به خودشان است و ممکن است به علت آن که به نحوی به دولت وابسته هستند دارائی هایشان بلوکه شده باشند و این دارائی ها نیز آزاد خواهد شد که البته جزء حسابهای ما نیست. 


رئیس کل بانک مرکزی در ادامه در پاسخ به پرسشی درخصوص نحوه بهره برداری دولت ایران از دارائی های آزاد شده و یا سرمایه گذاری های جدید برای رونق بخشی به اقتصاد گفت: در واقع کشور ما خوشبختانه ظرفیت های سرمایه‌گذاری متعددی در اختیار دارد و این ظرفیت ها می توانند سرمایه گذاری‌های بسیاری را جذب کنند و برنامه های اقتصادی تدوین شده صرفاً به سرمایه های خود ما اتکا ندارند، سرمایه گذاران بسیاری در سراسر جهان هستند که تمایل دارند وارد ایران شوند و از ظرفیت های سرمایه گذاری ایران استفاده کنند. افزون بر این، بازاری منطقه ای وجود دارد که ایران می تواند محور آن باشد و می تواند زمینه سودآوری بالائی باشد.


سیف در پاسخ  به سوال خبرنگار المیادین درخصوص سیاست های دولت برای جذب سرمایه گذاری ها گفت: ما قانونی در حمایت از سرمایه گذران خارجی داریم که قانونی پیشرفته است و از سرمایه گذاران در برابر خطراتی که ممکن است در ایران با آن مواجه شود پشتیبانی می کند. 


وی  در ادامه در پاسخ به پرسشی درخصوص کاهش تورم و افزایش رشد اقتصادی و میزان نگرانی از جذب سرمایه گذاری ها در افزایش تورم گفت: ما خوشبختانه در دوسال گذشته، علیرغم تحریمها توانسته ایم اوضاع اقتصادی کشور را تحت کنترل بگیریم و ثبات را به بازارها بازگردانیم. ما پارسال پس از هشت فصل رشد اقتصادی متوالی منفی شاهد چهار فصل رشد اقتصادی مثبت بودیم. 


وی افزود: هدف ما کاهش تورم به زیر ده درصد است. این تورم 15 درصدی برای ما قابل قبول نیست. ما امیدواریم با برنامه هایمان بتوانیم ثبات مطلوبی را در اقتصاد ایجاد کنیم. 


سیف در پاسخ به پرسشی درخصوص مسئله قطع خدمات سوئیفت درایران گفت: هنوز توافقنامه هسته ای به اجرا در نیامدهاست. سوئیفت نیز در واقع شبکه تبادل اطلاعات میان بانک هایی است که با یکدیگر همکاری می کنند. این شبکه سطح امنیتی خوبی دارد. در گذشته از سوئیفت در سیستم بانکی ما استفاده می شده است و طبعاً پس از لغو تحریم ها از سوئیف نیز استفاده خواهیم کرد. 


وی در بخش دیگری در پاسخ به سوالی درخصوص احتمال گشایش شعب بانک های خارجی در ایران گفت: یکی از نکات ضروری درخصوص تحقق رشد سرمایه گذاری و طرح ها در ایران، به وجود اطلاعات و گزارشهای دقیق اقتصادی درخصوص کشور و وجود شاخص های اقتصادی است و این بخشی از برنامه ماست. تا پیش از تحریم های اعمال شده علیه ایران ، بانک های زیادی درایران دفتر نمایندگی داشتند. در زمان تحریم نیز دفاتر برخی از بانکها در ایران باقی ماندند، اما کارشان کم یا متوقف شده بود. 


سیف اضافه کرد: ما اکنون در حال مذاکره در این خصوص هستیم. بانکهای اروپائی بزرگی خواستار حضور در اقتصاد ایران و مبادلات تجاری هستند. ما از بانکهای خارجی برای ورود به ایران استقبال می کنیم. من در این چارچوب به دو حسن این اقدام اشاره می کنم؛ نخست آن که آمدن بانک های بین المللی به ایران روابط تجاری ایران با جهان را تسهیل می کند و دوم آن که حضور بانک‌های پیشرفته به علت ایجاد رقابت به پیشرفت خوب بانکهای ما کمک می کند.


رئیس بانک مرکزی درخصوص مسئله نظام بانکداری اسلامی گفت: ما اجازه فعالیت بانکداری ربوی در ایران را نمی دهیم؛ لذا فعالیت بانکهای خارجی در ایران باید در چارچوب نظام بانکداری غیرربوی باشد و ما زمینه لازم را برای آن فراهم می کنیم.


سیف درباره کاهش ارزش ریال در مقابل دلار گفت: براساس قانون، بهای ارز در ایران شناور و تک نرخی است؛ اما در زمان تحریم برای کنترل و نظارت بر بازار ارز و حفظ ثبات آن بانک مرکزی اقدام به ارائه ارز به بازار با بهای مشخصی کرد. در کنار این اقدام ارز آزاد نیز راه خود را به بازار باز کرد و تفاوت این دو نرخ در مواردی بسیار بالا بود اما اکنون این تفاوت کم شده و حدود 12 درصد است. 


وی گفت: یکی از اولویت‌های برنامه های ما قطعاً یکسان سازی نرخ ارز است و در اولین فرصت این کار را خواهیم کرد. 


سیف در پاسخ به سوالی درخصوص بازار کار در ایران گفت: اوضاع در دوسال گذشته بهبود یافته است. اما اکنون جایگاه تا  130 رشد بهبود یافته است. پیش بینی های ما این است که در رتبه بندی جدیدی که بانک جهانی ارائه خواهد کرد جایگاه ایران بین 100 تا 110 باشد و این امر به معنای آن است که اقتصاد ما به دقت درحال بازیابی است.


رئیس کل بانک مرکزی درباره همکاری ایران با نهادهای بین المللی و موضوع اقتصاد مقاومتی گفت: نکته محوری اقتصاد مقاومتی اتکا به توانمندی های داخلی به نحوی است که امکان صادرات نیز داشته باشد این امر به اشتغالزائی و تقویت فعالیت های اقتصادی کمک می کند. این سیاست در همه حوزه ها دنبال خواهد شد و حضور ایران در هر نهاد بین المللی در این چارچوب و برای تحقق این هدف است. 






انتهای پیام/



اشتراک گذاری




مطالب مرتبط

لوبلاگ: توافقی بهتر از برجام وجود ندارد
نماینده جمهوری خواه: اوباما در توافق هسته ای گفته است به ایران اعتماد کنید تا راستی آزمایی انجام دهید
سناتور آمریکایی: ایران باید بداند صبر آمریکا بی حد و مرز نیست
ابراز امیدواری شرکت روس اتم روسیه برای ادامه همکاری‌ها با ایران





۲۲ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن