واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۱ شهريور ۱۳۹۴ (۱۵:۲۷ب.ظ)
عضو کميسيون برنامهوبودجه مجلس عنوان کرد: حمايت از مراکز رشد قرآني؛ خواسته مجلس از دولت/ واردات کالاهاي مذهبي ممنوع شود موج - رشت-عضو کميسيون برنامهوبودجه مجلس گفت: در زمينه حمايت از مراکز رشدي که به نظريهپردازي درباره توليد محصولات قرآني ميپردازند، دولت بايد به صورت لايحه اقدام کند و ما هم قطعا دولت را مجبور ميکنيم که از اين مراکز رشد حمايت کند.
به گزارش خبرگزاري موج از رشت، غلامعلي جعفرزاده ايمنآبادي، عضو کميسيون برنامهوبودجه مجلس شوراي اسلامي، امروز در جمع خبرنگاران به بيان ديدگاههاي خود درباره راهکارهاي حمايت از توليد محصولات ديني و قرآني در کشور پرداخت و اظهار کرد: متأسفانه موضوع تحريم به بهانهاي براي راحتطلبي برخي از آقايان تبديل شد تا به سمت واردات حرکت کنند و ما به کشوري واردکننده تبديل شديم.
*کمکاري محصولات فرهنگي در حمايت از توليدات قرآني
وي ادامه داد: البته در برخي موارد داراي تکنولوژي نبوديم و مجبور شديم اين کالاها يا مواد اوليه آن را وارد کنيم اما موضوعي که منظر بدي را براي کشوري که با آرم پرچم «الله»، داراي نظامي اسلامي و مردمي دينمدار است، ايجاد کرده اين است که محصولات فرهنگي هم وارد ميشود.
جعفرزاده افزود: گاه مردم به مزاح ميگويند مهر نمازي که بايد از خاک کربلا باشد هم از چين وارد ميشود اما اينکه تسبيح، قبلهنما، چادرنماز و … در آنجا توليد شود موضوعي بسيار وحشتناک و ناشي از بيکفايتي مسئولان فرهنگي ماست.
*لزوم سرمايهگذاري در توليد محصولات ديني و قرآني
عضو کميسيون برنامهوبودجه مجلس تأکيد کرد: اين موارد نشان ميدهد اگر آنان چنين محصولاتي را توليد ميکنند، ما نبايد تحت هيچ عنواني اجازه ورود اين کالاها را بدهيم و سرمايههاي اين کشور را در جايي سرمايهگذاري کنيم که محصولات مذهبي را در داخل توليد کنيم.
وي اظهار کرد: موضوعي که از اول انقلاب انتظار ميرفت محقق شود و به هيچ عنوان تحقق پيدا نکرد و موجبات ناراحتي متدينين را فراهم کرده است موضوع استفاده از چادر مشکي است؛ ما کشوري هستيم که استفاده بانوان از چادر را ترويج مي کنيم اما در سي و چند سال گذشته نتوانستيم چادر ارزان را اختيار مردم قرار دهيم.
*گراني چادر مشکي در کشور
نماينده رشت در خانه ملت ادامه داد: جالب است که بخش عمدهاي از علت استفاده نکردن از چادر را گران بودن آن مطرح ميکنند و شايد چندان هم بيراه نباشد؛ به اين دليل که عمده افراد جامعه که سعي ميکنند قوانين شرعي را رعايت کنند طبقات مياني به پائين هستند و از لحاظ تمکن مالي دچار ضعف هستند.
وي افزود: بسياري از اين افراد، گاهي با وجود دينداري نميتوانند از چادر استفاده کنند، به اين دليل که اين چادر بايد از کشورهاي ديگر وارد شود اما ما هنوز نتوانستهايم اين هويت زن ايراني را در داخل توليد کنيم.
*واردات کالاهاي مذهبي ممنوع شود
جعفرزاده تأکيد کرد: حتي بنده در جريان هستم که مدتي پرچم کشور جمهوري اسلامي ايران از چين وارد ميشد بنابراين چاره کار اين است که واردات برخي موارد را ممنوع کنيم و براي توليد آن در داخل سرمايهگذاري کرده و به توليدکنندگان يارانه ارائه دهيم.
عضو کميسيون برنامهوبودجه مجلس خاطرنشان کرد: اينکه در کشور چين، مواردي همانند لباس احرام و ساير موارد مذهبي توليد ميشود، نه ناشي از عدم وجود امکانات در داخل بلکه ناشي از کمکاري خود ماست.
*دولت براي حمايت از توليدات ديني و قرآني لايحه ارائه دهد
جعفرزاده در پاسخ به پرسشي درباره برنامه مجلس براي حمايت از مراکز رشدي که به ايدهپردازي در زمينه توليد محصولات قرآني ميپردازند، تأکيد کرد: در اين زمينه بايد دولت به صورت لايحه اقدام کند و ما هم قطعا دولت را مجبور ميکنيم که از اين مراکز رشدي که در حوزه مذهبي و قرآني به ايدهپرداي مشغولند حمايت کند؛ چراکه تا الان به اندازه کافي کوتاهي کردهايم و خسارت ديدهايم اما اکنون شرايط کشور نشان ميدهد که نقاط ضعف ما کجاست و در چه زمينههايي بايد بيشتر تلاش کنيم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]