تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 26 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هرکس نماز را سبک بشمارد ، بشفاعت ما دست نخواهد یافت.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830128326




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بررسي وضعيت شرکت ملي گاز ايران در پايان برنامه پنجم توسعه


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۱ شهريور ۱۳۹۴ (۱۱:۲۷ق.ظ)
بررسي وضعيت شرکت ملي گاز ايران در پايان برنامه پنجم توسعه موج - شرکت ملي گاز ايران براي توسعه زيرساخت هاي خود تا پايان برنامه ششم توسعه به 30 ميليارد دلار و براي اجراي پروژه هاي تعريف شده در سال هاي بعد به 62 ميليارد دلار سرمايه گذاري نياز دارد.
به گزارش خبرگزاري موج، بر اساس مصوبات مجلس شوراي اسلامي، 17 ميليارد دلار از منابع مالي مورد نياز اين شرکت تا پايان سال 96 از محل بند "ق" تبصره دو قانون بودجه سال 93 و قانون رفع موانع توليد سال 94 و با جايگزيني گاز با سوخت هاي مايع تامين مي شود.( بر اساس بند "ق" قانون بودجه سال 93 به وزارت نفت اجازه داده مي شود از طريق شرکتهاي زيرمجموعه تا سقف 100 ميليارد دلار از محل جايگزيني گاز با سوخت مايع و اجراي طرح هاي بهينه سازي در پروژه هاي داراي اولويت خود سرمايه گذاري کند و در اين مسير قرارداد امضا کند.)
اين شرکت بر اساس برنامه تعريف شده تا دو سال آينده ظرفيت فرآورش، انتقال و توزيع گاز را از 180 ميليارد مترمکعب کنوني به 330 ميليارد مترمکعب در سال افزايش مي دهد.
افزايش شرکتهاي پالايش گاز از ١٣ به ١٩ مورد، افزايش ايستگاههاي تقويت فشار گاز از ٧١ به ٩٠ مورد و افزايش خطوط انتقال گاز از ٣٥ هزار کيلومتر به ٤٠ هزار کيلومتر از جمله ملزومات تحقق اين برنامه است.
اين شرکت با نگاه به بازار جهاني و براي حضور در تجارت جهاني گاز برنامه مشخصي تعريف کرده که براي تحقق آن نياز به سرمايه گذاري بخش خصوصي و شرکت هاي خارجي دارد و علاوه بر اجراي خطوط سراسري بايد طرح توسعه تعدادي از پالايشگاه خود را نيز اجرا کند.
بر اساس گزارش شرکت ملي گاز ايران، تاکنون 18 بسته سرمايه گذاري براي حضور شرکت هاي داخلي و خارجي توانمند تهيه و چندي پيش نيز اين بسته ها در نمايشگاه پاريس و در حاشيه کنفرانس جهاني گاز (WGC) ارائه شد.
علاوه بر اين، تاکنون شرکتهاي بزرگي از کشورهاي اروپايي همچون فرانسه، انگليس، کانادا، استراليا، مالزي، روسيه، کره جنوبي، ژاپن، چين و... براي حضور در صنعت گاز ايران و سرمايه گذاري در پروژه هاي اين شرکت اعلام آمادگي کرده اند که با کمرنگ شدن سايه تحريم ها اين حضور سرعت پيدا مي کند.
چندي پيش، اصغر سهيلي پور مشاور عالي مديرعامل شرکت ملي گاز ايران درباره سرمايه گذاري شرکت هاي خارجي در پروژه هاي اين شرکت گفته بود: مذاکره با شرکتهاي سرمايه گذار بر اساس پروژه هاي اولويت دار صنعت گاز انجام و سوابق شرکت هايي که براي سرمايه گذاري اعلام آمادگي کرده اند، بصورت کامل بررسي مي شود.
سهيلي پور افزوده بود: عملکرد چهار سال گذشته اين شرکتهاي سرمايه گذار بصورت کامل بررسي و پس از بررسي سوابق کاري و پروژه هايي که اين شرکتها انجام داده اند، اطلاعات آنها به کميته سرمايه گذاري وزارت نفت ارسال مي شود.
وي با بيان اينکه پس از تائيد کميته سرمايه گذاري وزارت نفت، اين شرکتها مجددا به شرکت ملي گاز معرفي مي شوند، گفته بود: صورت هاي مالي، منابع ارزي و شرکت هايي که با آنها همکاري دارند نيز بررسي مي شود و پس از پايان اين مراحل، شرکت هاي سرمايه گذار به مجري پروژه معرفي مي شوند و مراحل قانوني امضاي قرارداد طي مي شود.

پروژه هاي اولويت دار شرکت ملي گاز
هم اکنون سه خط لوله سراسري ششم، نهم و يازدهم از جمله پروژه هاي اولويت دار شرکت ملي گاز به شمار مي آيد که براي اجراي اين خطوط به 12 ميليارد دلار سرمايه گذاري نياز است.
بر همين اساس براي احداث قطعه دوم خط ششم سراسري به دو ميليارد دلار، خط نهم سراسري به شش ميليارد دلار و خط يازدهم نيز به چهار ميليارد دلار سرمايه گذاري نياز است.

صادرات گاز به اروپا
خط لوله نهم سراسري به طول يک هزار و ٨٦٣ کيلومتر با ظرفيت ١١٠ ميليون مترمکعب در روز از مسير عسلويه - اهواز- دهگلان- بازرگان (در مرز ترکيه) عبور مي کند و ١٧ ايستگاه تقويت فشار، وظيفه تقويت گاز در جريان اين خط لوله را بر عهده خواهند داشت.
در حال حاضر طراحي اين خط لوله سراسري پايان يافته و با احداث آن علاوه بر تقويت گازرساني به استانهاي غرب کشور، امکان افزايش حجم صادرات نيز فراهم مي شود.
به گفته مشاور عالي مديرعامل شرکت ملي گاز ايران، با توجه به برنامه ريزي هاي شرکت ملي گاز ايران، تامين گاز قراردادهاي جديد صادراتي از مرز بازرگان، از طريق اين خط انجام مي شود و هم اکنون در حال مذاکره با سرمايه گذاراني که از اين بسته استقبال کرده اند هستيم و در اجراي اين پروژه از سرمايه گذاران و پيمانکاران توانمند استفاده مي شود.

احداث خط لوله يازدهم
خط لوله يازدهم سراسري نيز به طول هزار و ١٠٠ کيلومتر، ظرفيت انتقال ١١٠ ميليون مترمکعب گاز را در روز دارد و از عسلويه شروع شده و پس از خروج از استان بوشهر از استانهاي فارس، يزد، اصفهان و سمنان عبور مي کند و در نهايت به خط ٤٨ اينچ مشهد - تهران متصل مي شود.
مديرعامل شرکت مهندسي و توسعه گاز ايران در اين خصوص مي گويد: هم اکنون طراحي خط صادراتي يازدهم سراسري به پايان رسيده و احداث اين خط که از جمله پروژه هاي مهم شرکت ملي گاز ايران بشمار مي رود بر اساس اولويت در حال اجراست.

سرمايه گذاري 160 ميليون دلاري در پالايشگاه ايلام
مشاور عالي مديرعامل شرکت ملي گاز ايران با اشاره به برنامه شرکت ملي گاز ايران براي توسعه شرکت پالايش گاز ايلام گفته بود: اين پالايشگاه از جمله پالايشگاه‌ هاي جوان کشور است که در ٢٥ کيلومتري شمال غرب شهرستان ايلام و ١٢ کيلومتري بخش چوار قرار دارد.
به گفته سهيلي پور، اين پالايشگاه در دو فاز طراحي شده و از ٦ ميليون و ٨٠٠ هزار مترمکعب گاز ترش که روزانه وارد آن مي‌ شود، پنج ميليون و ٨٠٠ هزار مترمکعب آن براي استان هاي ايلام و کرمانشاه شيرين سازي و به خطوط انتقال گاز تزريق مي‌شود.
از سوي ديگر، اتان اين پالايشگاه با ظرفيت توليد روزانه ٣٧٠ هزار متر مکعب، پروپان با توليد روزانه بيش از يک هزار و ٣٠٠ متر مکعب و گوگرد نيز با ظرفيت توليد ٣٤٠ تن در روز، محصولات اين پالايشگاه در فاز نخست است.

خط هفتم سراسري با 2 ميليارد دلار اعتبار
بسته دو ميليارد دلاري سرمايه گذاري خط هفتم سراسري گاز در ادامه بسته هاي سرمايه گذاري شرکت ملي گاز ايران ارائه تدوين شده است.
بر همين اساس، در حال حاضر قسمت عسلويه تا ايرانشهر اين خط لوله اجرا شده و اجراي ادامه اين خط لوله که ٩٠٠ کيلومتر خط ٥٦ اينچ است به دو ميليارد دلار سرمايه نياز دارد.
فاز نخست اين پروژه خط ايرانشهر به زاهدان بوده که حدود ٢٦٠ کيلومتر خط ٣٦ اينچ است و يک انشعاب ٢٠ اينچ نيز به زاهدان احداث مي شود.
به گفته مشاور عالي مديرعامل شرکت ملي گاز ايران، خط لوله زاهدان به زابل که حدود ٢٠٠ کيلومتر است نيز در برنامه هاي اجرايي شرکت ملي گاز ايران قرار دارد.














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن