واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: بررسي برجام در مجلس شائبه توافق تحميلي را از بين ميبرد
نبايد در موضوع تصويب برجام دچار تنگنظري شد، اينكه برخي بگويند مصوبه شوراي امنيت كافي است درست نيست، مجلس هم حق دارد كه در اين مورد نظر بدهد، اگر مجلس برجام را مورد بررسي قرار ندهد، ممكن است برخي بگويند كه اين يك توافقنامه تحميلي بوده است.
نبايد در موضوع تصويب برجام دچار تنگنظري شد، اينكه برخي بگويند مصوبه شوراي امنيت كافي است درست نيست، مجلس هم حق دارد كه در اين مورد نظر بدهد، اگر مجلس برجام را مورد بررسي قرار ندهد، ممكن است برخي بگويند كه اين يك توافقنامه تحميلي بوده است.
محسن رضايي روز پنجشنبه در حاشيه ديدار با آيتالله علويگرگاني در قم، در جمع خبرنگاران گفت: دولت و تيم مذاكرهكننده در موضوع هستهاي زحمات زيادي كشيدهاند و همه مهارتها را به كار گرفتند و در عرصه بينالملل خوب ظاهر شدند. شش كشور جهان تجربه طولاني در ديپلماسي داشتهاند و از سوي ديگر همه نيروي خود را در مذاكرات به كار بستند در حالي كه يك كشور جهان سومي براي نخستين بار توانسته بعد از 12 سال تلاشهاي خود را انجام داده و موفق به مذاكره شده، از همين رو بايد از تيم مذاكرهكننده قدرداني كرد. دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام يادآور شد: اگر دولت و مجلس برجام را بلافاصله پس از مذاكرات تصويب ميكرد و امريكا بعد از چند ماه برجام را تصويب ميكرد به طور قطع برخي ميگفتند ايران دست و پاي خود را گم كرده است. رضايي در ادامه تصريح كرد: بايد ديد مشكلات اقتصادي كشور به وسيله مذاكرات حل خواهد شد يا نه، نكته مهم اين است كه برجام به ايران يك فرصتهايي داده است و تحريمها را كاهش داده اما بايد ديد ميتوان شرايطي را مهيا كرد كه مشكلات اقتصادي و مشكلات فضاي كسب و كار كشور حل شود يا خير. دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام با اشاره به اينكه سرمايهگذاران از محيط كسب و كار ناراضي هستند، گفت: فعالان اقتصادي از سيستم بانكي كشور ناراضي هستند، همين امر سبب ميشود تا سرمايهگذار خارجي در ايران سرمايهگذاري نكند.
مدعيان حقوق بشر عامل آوارگي مردم شدهاند
رضايي در ادامه با اشاره به وضعيت آوارگان كشورهاي سوريه، يمن و عراق، اظهار كرد: در حال حاضر در سوريه بيش از 10 ميليون نفر، در عراق بيش از 4 ميليون نفر و در يمن بيش از 5 ميليون نفر آواره شدهاند. وي افزود: امروز آوارگان در شرايط خاصي قرار دارند، برخي از آوارگان مجبور به ترك محل زندگي خود شده و در بيابانها زندگي ميكنند و برخي ديگر به ناچار به كشورهاي ديگر مهاجرت كردهاند كه در اين ميان برخي از مهاجراني كه راه دريا را براي مهاجرت انتخاب كردهاند در درياي مديترانه غرق ميشوند.
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام با اشاره به اينكه كشورهاي مدعي حقوق بشر هيچ كمكي به اين آوارگان ندارند، گفت: كشورهاي مدعي حقوق بشر خود از يك سو عامل آوارگي مردم شده و از سوي ديگر به مردم ظلم كردهاند. رضايي تصريح كرد: كشورهاي امريكا و اسرائيل مسبب اصلي آوارگي مردم يمن، سوريه و عراق هستند و مسئوليتي در مقابل اين آوارگان قبول نميكنند و تنها به اسم مدعي حقوق بشر هستند و هيچ دفاعي از مردم آواره ندارند.
جهان اسلام مجروح يك فتنه بزرگ است
وي با اشاره به اينكه امروز جهان اسلام مجروح است گفت: كشورهاي اسلامي مجروح يك فتنه بزرگ شدهاند، تا ديروز اين كشورها با ايران و اسلام وارد جنگ ميشدند و ناوهاي جنگي خود را به ايران ميفرستادند و كشور را بمباران ميكردند، امروز يك فتنه به نام اسلام امريكايي را در تركيه و يك اسلام جاهليت را در عربستان به وجود آوردهاند.
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام خاطرنشان كرد: دشمنان امروز دو اسلام ناب و اسلام دروغين را در برابر يكديگر قرار دادهاند و از سوي ديگر در حال حاضر در حال سربازگيري از درون اسلام هستند، آنها امروز به خود اين جرئت را دادهاند كه وارد حريم اعتقادي مردم بشوند و اعتقادات آنان را به بازي بگيرند كه اين خيانت و ظلم بزرگي محسوب ميشود. رضايي بيان كرد: تكفيريها امروز براي خود مانيفست نوشتهاند، كتاب منتشر كردهاند و آموزشهايي را به جوانان ارائه ميدهند، برداشتهاي عجيبي از اسلام و آيات قرآن كريم دارند و در اين مسير از احساسات جوانان سوءاستفاده ميكنند و جوانان را به جان اسلام مياندازند. دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام با اشاره به اينكه ايران در حال حاضر مسئوليت بزرگي را در برابر مردم آواره جهان بر عهده دارد، گفت: سياست كشور بر اين نيست كه به كشورهاي جهان لشكر بفرستيم ولي حمايت معنوي از محرومان و آوارگان داريم.
منبع : روزنامه جوان
تاریخ انتشار: ۲۰ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۷:۲۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]