تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دعايى كه با بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم شروع شود، رد نمى‏شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871075712




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تلاش رهبر اکثریت سنا برای به تصویب رساندن قطع‌نامه مخالفت با برجام


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: تلاش رهبر اکثریت سنا برای به تصویب رساندن قطع‌نامه مخالفت با برجام
رهبر اکثریت مجلس سنای آمریکا گفت که سنا یک رای گیری دیگر درباره قطع‌نامه مخالفت با توافق هسته‌ای ایران و گروه 1+5 برگزار خواهد کرد.
به گزارش نامه نیوز، به نقل از پایگاه خبری هیل، میچ مک کانل رهبر اکثریت جمهوری خواه سنا در واکنش به مخالفت سناتورهای دموکرات با طرح جمهوری خواهان برای رد توافق هسته‌ای گفت که سنا روز سه‌شنبه یک رای گیری دیگر در خصوص این قطع‌نامه برگزار خواهد کرد.
 
دموکرات های سنا شب گذشته موفق شدند مانع از پیشبرد قطع‌نامه مخالفت با توافق هسته‌ای شوند و در اولین مرحله رای گیری کنگره درباره توافق هسته‌ای جمهوری خواهان را مغلوب کردند. 58 سناتور موافق و 42 نفر نیز مخالف به رای گذاشتن این قطع‌نامه بودند. این درحالی است که اگر یک مسأله قرار باشد در مجلس سنا به رای گذاشته شود باید 60 سناتور با آن موافق باشند.
 
مک کانل پس از اعلام این خبر ضمن محکوم کردن این اقدام دموکرات ها گفت که آن‌ها حتی مانع از این شدند که مردم آمریکا بتوانند یک رای واقعی درباره آنچه که مهم ترین مسأله سیاست خارجی در این دوره است داشته باشند.
 
وی ادامه داد: اگر رئیس جمهور کاملا از این توافق اطمینان دارد، پس نباید نگران باشد. وی باید به درستی و با غرور از حق وتوی خود استفاده و عقاید خود را برای مردم آمریکا روشن کند.
 
این در حالی است هری رید رهبر اقلیت دموکرات سنا در پاسخ به اظهارات مک کانل در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت که رای گیری دوباره سنا درباره توافق هسته‌ای اتلاف وقت است چون مسأله تمام شده و دوباره همان نتیجه ای به دست خواهد آمد که در رای گیری روز پنج شنبه حاصل شد.
 
رید در پاسخ به این سوال که آیا ممکن است دموکرات ها در رای گیری هفته آینده نظر خود را تحت فشارهای ایالاتشان تغییر دهند گفت: اگر کسی چنین کاری انجام دهد اقدامی احمقانه خواهد بود و من سناتورهای باهوشی را در اختیار دارم.
 
به گزارش هیل ، کنگره آمریکا پس از یک مهلت 60 روزه برای بررسی برنامه جامع اقدام مشترک( برجام) توافقی که در 14 ژوئیه (23 تیرماه) میان ایران و گره 1+5 حاصل شد ، تا 17 سپتامبر زمان دارد رای نهایی خود را درباره این توافق اعلام کند . باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا پیش از این تهدید کرده بود اگر قطع‌نامه مخالفت با توافق هسته‌ای در کنگره تصویب شود آن را وتو خواهد کرد.
 
اکنون با توجه به حمایت گسترده دموکرات ها از این توافق ، احتمالا دیگر اوباما نیازی به استفاده از حق وتوی خود نخواهد داشت.



منبع: ایسنا


۲۰ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن