واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۰ شهريور ۱۳۹۴ (۶:۱۰ق.ظ)
افزايش 41 درصدي کشفيات قاچاق کالا و ارز در آذربايجان شرقي موج - دبير کميسيون قاچاق کالا و ارز استان آذربايجان شرقي با اعلام اينکه کشفيات پنج ماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته 41 درصد افزايش دارد، گفت: تنها در خصوص دخانيات کاهش کشفيات داريم.
به گزارش خبرگزاري موج، اسماعيل چمني در نشست کميسيون قاچاق کالا و ارز استان آذربايجان شرقي با بيان اين مطلب افزود: طي اين مدت کشفيات در حوزه سوخت 89 درصد و تجهيزات ماهواره اي 91 درصد و کشف مشروبات الکلي 472 درصد افزايش يافته که زنگ خطري براي سلامت جامعه است.
در اين نشست اسماعيل جبارزاده، استاندار آذربايجان شرقي، نيز بر تبيين مشکلات و آسيب کالاهاي قاچاق از طريق رسانهها تاکيد و اظهار کرد: با توجه به موقعيت جغرافيايي استان بايد با جديت بيشتري در مسير مبازره با قاچاق کالا و ارز تلاش شود.
جبارزاده با تاکيد بر فعال شدن کارگروههاي کميسيون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان و ضمن قدرداني از دستگاههاي نظارتي، نظامي و انتظامي اظهار اميدواري کرد که آذربايجان شرقي مانند سال 93 استان برتر در امر مبارزه با قاچاق کالا معرفي شود.
وي با اشاره به اينکه مصمم به راه اندازي مراکز ايست بازرسي در آزاد راه پيامبر اعظم (ص) هستيم تا از ورود کالاي غيرمجاز به استان جلوگيري شود، گفت: با وجود کمبود نيروي انساني و امکانات نظارتي سعي ميشود براي شهرستانهايي که در خط مقدم ورود کالاي قاچاق قرار دارند، تجهيزات لازم فراهم شود.
استاندار آذربايجان شرقي از سفر فرمانده نيروي انتظامي به اين استان نيز خبر داد و گفت: کمبودها در خصوص مبارزه با قاچاق کالا در اين سفر مطرح خواهد شد.
وي با بيان اينکه هم اينک منطقه آزاد ارس با همکاري و هماهنگي سازمان و گمرکات کمترين مشکل را دارد، اظهار اميدواري کرد تا نيمه مهر «گيتهاي ويژه» در گمرک اين منطقه نصب شود.
معاون بازرسي و نظارت سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربايجان شرقي هم با بيان تدابير اتخاذ شده براي مبارزه با کالاهاي وارداتي غيرمجاز و قاچاق اعلام کرد: اتحاديههاي پوشاک مکلف به اخذ کد جي اس وان براي شناسنامه دار کردن پوشاک هستند و تا پايان شش ماه، عرضه پوشاک بدون اين کد قاچاق منظور خواهد شد.
اسماعيل عطاپور با بيان اينکه يکي از وظايف ما مبارزه با قاچاق در بخش عرضه است، گفت: در مراکز آلوده به قاچاق مبارزه مشکل بوده و واحدهاي صنفي مقاومت و ممانعت ميکنند.
وي همچنين گفت: بعد از استانهاي قم و تهران، برگزاري دورههاي فقه بازار و آشنايي با احکام شرعي در تجارت با حضور آيت الله مجتهد شبستري در استان کليد خورده است.
موسي خليل اللهي دادستان تبريز هم برخورد قاطع براي مبارزه با متخلفان را نيازمند فراهم بودن زمينه و ابزار دانست و گفت: در اين بخش نبايد فضاي سوء استفاده براي متخلفان فراهم شود.
ميراحد يوزباشي، مدير کل تعزيرات حکومتي استان آذربايجان شرقي، نيز با بيان اينکه هدف اصلي درمبارزه با قاچاق، جمع آوري کالاهايي است که به صورت غيرمجاز وارد ميشود، گفت: اگر نتوايم کالاهاي قاچاق را توقيف کنيم، اين بخش همچنان در اقتصاد بازار تاثيرگذار خواهد بود.
در اين نشست معاون غذا و داروي دانشگاه علوم پزشکي تبريز گزارشي در خصوص نظارت بر عرضه کالاهاي وارداتي سلامت محور ارائه کرد.
فرمانداران چاراويماق و بناب هم گزارشي از وضعيت مبارزه با قاچاق در شهرستانهاي ياد شده بيان کردند.
در اين نشست تشکيل کميته حقوقي قضايي، کميته فرعي سوخت، کميته مبارزه با کالاهاي دخاني و کميته مبارزه با کالاهاي آسيب رسان به سلامت تصويب شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]