تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خوشبخت كسى است كه سراى باقى را كه نعمتش پايدار است بر سراى فانى كه عذابش بى‏پاي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871922935




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

واکنش دو نماینده به گزارش جلیلی: روسیه از آمریکا و انگلیس بدتر است/ چقدر نشست‌ها با جلیلی صمیمانه اس


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: واکنش دو نماینده به گزارش جلیلی: روسیه از آمریکا و انگلیس بدتر است/ چقدر نشست‌ها با جلیلی صمیمانه اس
سعید جلیلی در نشست کمیسیون ویژه بررسی برجام گفت: اگر یک کشور نسبت به ایران اعتراض کند، تحریم ها باز می گردد.
آفتاب : برخی از محورهای سخنان جلیلی که امروز از شبکه 6 سیما پخش شد، در زیر می آید:


**اکنون ما موردی را فراتر از نظارت هاي پيشين پذیرفته ایم که نظارت بر تعهدات طبق برجام است که دایره وسیع تری را شامل می شود. برای مثال نباید از دوربین های خاصی استفاده کنیم علیرغم آن در گزارش اخیر آژانس گفته شده دسترسی جهت نظارت ها در اختیار آژانس قرار گیرد که بر اساس آن چهار مورد اسناد و اطلاعات، تجهیزات، اماکن و افراد باید در دسترس باشند که خلاف نظارت های متعارف بین المللی است.


**همچنین نظارت های 10، 15، 20 و 25 ساله ای نیز فراتر از پروتکل پذیرفته شده است، از طرفی حضور دائمی آژانس در کشور نیز مورد پذیرش در توافق فعلی قرار گرفته و دست آژانس نیز در راستی آزمایی جهت استفاده از تکنولوژی سانتریفیوژ گازی نیز باز گذاشته شده است.


**برای اقلام دوگانه تاکید شده است مجوزهایی از کشور واردکننده و آژانس گرفته شود و همچنین آمده است که این اقلام مورد راستی‌آزمایی و بازرسی قرار گیرد. آژانس می‌تواند دسترسی‌هایی در این زمینه داشته باشد که در واقع شامل دسترسی نظامی و غیرنظامی می‌شود و از آنجایی که این نظارت عام خواهد بود، مغایر با خطوط قرمز است.


**در تمام اختلاف‌نظرها در مواردی که به نفع ما بوده است، تصمیم‌گیری با اجماع اعضا در نظر گرفته شده است، اما در موضوع نظارت نظامی رأی‌گیری 5 از 8 در قطع‌نامه دیده شده است که به نظر می‌رسد غرب به هر دلیلی موفق به دریافت رأی برای بازرسی از سایت‌های ما را به دست خواهد آورد.


**{در پاسخ به گفته های علاالدین بروجردی در مورد نقاط قوت برجام} این که ده هزار کیلو مواد ما بشود 300 کیلو 19 هزارتای ما بشود 5 هزارتا، آب سنگین اینطوری بشود، اینها کدامشان نگران کننده است؟ اینکه سانتریفیوژ شما بعد از 40 سال بتواند نیاز امروزتان را تامین کند، اینکه نظارت های این فرمی که فراتر از پرتکل است انجام بشود، اینکه آنها دسترسی هایی که می خواهند به اسناد ، افراد ، مراکز ، تجهیزات فراهم شود اینها کدام می تواند قوت باشد؟


** استثنایی بر ما تحمیل شده است و شما حتما تایید نمی کنید و نمی پذیرید و یا حداقل به عنوان یک چیز مطلوب بیان نمی کنید. *این که ما هم در حقوق و هم در تکالیف و هم در نظارت سازوکارها و هم در دسترسی ها در همه این چیزها به این شکل استثنا قرار بگیریم اینها آن چیزی است که بقیه نگرانند که امتیازی به ما داده شده است.


**ما که در این فضا نمی خواهیم خودمان را گول بزنیم خود دوستان می گفتند که روس ها این را مطرح کردند که اگر بخواهد مبنا شود فردا برای بقیه این را ما نمی پذیریم که به بقیه هم این چیزها تحمیل شود و دنبال شود .


**پرونده ایران متاسفانه تا حداقل 10 سال ذیل ماده 41 باقی ماند.


*حاشیه ها


- علی باقری {عضو تيم هسته اي پيشين هسته اي} در بخشی از اظهاراتش گفت: قطعنامه اخیر باهمکاری ایران توسط نظام سلطه علیه ما صادر شده است.


-  مسعود پزشکیان در واکنش به سخنان علی باقری گفت: روسیه از آمریکا و انگلیس هم بدتر است.


- عباسعلی منصوری آرانی به کنایه گفت: برخلاف جلسات دیگر، نشست با آقای جلیلی همراه با صمیمیت بسیاری برگزار می شود.


- فریدون عباسی، رئیس سابق سازمان انرژی اتمی گفت: بعد از انتخاب دکتر روحانی، احمدی نژاد به من دستور داد و گفت تا زمان انتقال رسمی دولت جدید که مذاکراتی وجود ندارد، شما تمام سانتریفیوژها را راه اندازی کنید تا دست دولت بعدی برای مذاکرات بالا باشد.


منبع: انتخاب




تاریخ انتشار: ۱۹ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۷:۴۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن