تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):داناترين مردم كسى است كه دانش ديگران را به دانش خود بيفزايد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868799230




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بازتاب جهانی بیانات اخیر رهبر معظم انقلاب


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
بازتاب جهانی بیانات اخیر رهبر معظم انقلاب




بیانات روز چهارشنبه مقام معظم رهبری درباره‌ی مذاکره آمریکا با ایران، و واکنش به اظهار نظر مقامات رژیم صهیونیستی درباره‌ی توافق هسته‌ای ایران بازتاب وسیعی در رسانه‌های خارجی داشت.





خبرگزاری ایسنا: آسوشیتدپرس، رویترز، شینهووا، شبکه خبری فاکس نیوز، ای.بی.سی، پایگاه‌های خبری صهیونیستی هاآرتص و اورشلیم پست و چندین شبکه خبری دیگر به انتشار بیانات امروز چهارشنبه مقام معظم رهبری پرداختند.

خبرگزاری رویترز در این باره نوشت: رهبر معظم ایران اعلام کرد در هیچ زمینه‌ای با ایالات متحده مذاکره نخواهیم کرد.

آیت‌الله خامنه‌ای گفت: برای دلایلی خاص با ایالات متحده درباره‌ی قضیه هسته‌ای مذاکره کردیم. ما در زمینه‌های دیگر مذاکره با آمریکایی‌ها را اجازه نداده و نخواهیم داد.

روزنامه صهیونیستی اورشلیم پست نیز با انتخاب عنوان حیات رژیم صهیونیستی تا 25 سال آینده متوقف خواهد شد به انتشار بیانات رهبر انقلاب پرداخت و نقل از ایشان نوشت: پس از مذاکرات آن‌ها در رژیم صهیونیستی گفتند که درباره‌ی ایران به مدت 25 سال نگرانی نخواهند داشت، اولا شما 25 سال آینده را نخواهید دید. ان‌شاءالله چیزی از رژیم صهیونیستی تا 25 سال آینده نخواهد ماند. ثانیا تا آن زمان هم روحیه مبارز و حماسی و جهادی یک لحظه صهیونیست‌ها را راحت نخواهد گذاشت.

پایگاه خبری صهیونیستی هاآرتص نیز با عنوان اسراییل تا 25 سال آینده وجود نخواهد داشت به انتشار بیانات رهبر معظم انقلاب درباره‌ی مذاکره با آمریکا و رژیم صهیونیستی پرداخت.

خبرگزاری آسوشیتدپرس نیز نوشت: رهبر معظم ایران، آیت‌الله علی خامنه‌ای روز چهارشنبه اعلام کرد کشور وارد هیچ‌گونه مذاکره با ایالات متحده خارج از توافق نامه هسته‌ای با قدرت‌های جهانی نخواهد شد و واشنگتن نمی‌تواند از مذاکرات برای نفوذ در جمهوری اسلامی استفاده کند.

این خبرگزاری افزود: آیت‌الله خامنه‌ای در دیدار با مردم تهران تاکید کرد که آمریکا "شیطان بزرگ" باقی می‌ماند.

حضرت آیت‌الله خانه‌ای امروز چهارشنبه در دیدار هزاران نفر از اقشار مختلف مردم یاد آور شدند: بعد از مذاکرات هسته‌ای، در رژیم صهیونیستی گفتند تا 25 سال از دغدغه‌ی ایران آسوده‌ایم، به شما می‌گویم، اولا شما 25 سال آینده را نخواهید دید و ان شاء الله تا 25 سال آینده چیزی به نام رژیم صهیونیستی وجود نخواهد داشت. ثانیا در این مدت هم روحیه مبارز و حماسی و جهادی، یک لحظه صهیونیست‌ها را راحت نخواهد گذاشت.

رهبر انقلاب در بخشی از بیانات‌شان خاطرنشان کردند: آمریکا دشمنی خود را پنهان نمی‌کند، یکی لبخند می‌زند، یکی مصوبه علیه ایران تهیه می‌کند.

رهبر انقلاب اسلامی تاکید کردند: در عرصه‌های دیگر اجازه مذاکره با آمریکا را نداریم و با آن‌ها مذاکره نمی‌کنیم.






تاریخ انتشار: ۱۸ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۶:۰۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن