واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: آماری شگفتانگیز از واردات در دولت احمدینژاد؛ از واردات 6 تُن الاغ تا 14 تن سنگپا و ...
دولتی که روزگاری با شعار مهرورزی و آوردن پول نفت به سر سفرههای مردم به روی کار آمد؛ فساد و فقر را کلید زد. بحث واردات بیرویه کالا در دولت دهم طی 2 سال گذشته همواره مورد بحث بوده است اما نکته جالب این است که چرا درآمدهای حاصل از فروش نفت صرف واردت الاغ و دیگر حیوانات و محصولاتی که واردات آن فاقد توجیه است، شد.
آفتاب : براساس آمار و جدولهایی که برخی رسانههای کشور از واردات در دولت احمدینژاد منتشر کردهاند، به کالاهایی اشاره شده است که در نوع خود بسیار جالب است و معلوم نیست که چرا دولت احمدینژاد در زمانی که مردم و کشور در تامین نیازهای اساسی خود با مشکلات زیادی روبرو بودند، درآمد هنگفت نفت را هزینه خرید و واردات کالاهای بیکیفیت و غیرضروری چینی و ... میکرده است.
به گزارش آفتاب، «ایلنا» با انتشار آمارهایی از واردات در دولت احمدینژاد، نوشته است: گرانی اجناس و نبود ثبات در دوران ریاست جمهوری محمود احمدینژاد به حدی بود که یکی از مسئولان وقت بیان کرد که ما قادر به کنترل بازار نبودیم و همین امر موجب شد تا بهای کالاهای تولیدی و وارداتی به شدت افزایش یابد.
قیمت تمام شدهای که عموم مصرفکنندگان از آن رضایت داشتند و کیفیت محصولات از درجه اهمیت پایینی برای آنان برخوردار بود. میراثی که از محمود احمدینژاد بهجای ماند، "فساد" و "شکاف طبقاتی" بود.
در دولت احمدینژاد مردم ایران روز به روز فقیر و فقیرتر شدند، دیگر کمتر ایرانی قادر به خرید تولیدات درجه یک و 2 بود به طوری که حتی اگر امروز در یک محل، اجناسی با قیمت پایین به فروش برسد عموم مردم مشتری آن کالا خواهند بود و این نتیجه هشت سال تلاش دولت مهرورزی است.
واردات 14 تن سگپا و 10 تن زیپ
براساس اعلام سازمان توسعه تجارت ایران در آن مقطع زمانی اجناس چینی از جمله، لوستر، چراغ و روشنایی، تلویزیون، LCD ، بادام زمینی، سیر، مجسمه، دستگاه ضبط و پخش، مایکروویو، گوشی تلفن همراه، آجر، ماشین رختشویی، پارچه، کیف مدرسه، چمدان، بلندگوی خودرو، ساعت مچی (دیواری،جیبی)، لیوان، کره، لامپ کم مصرف، قاشق و چنگال، پشم حلاجی شده، دستکش جراحی، سشوار، عروسک، میکروفن، باطری، بیل و کلنگ، ریش تراش، شانه، زیپ، بخار برقی، تیغ، میخ، پونز، پیچ، اسباببازی، آهن ربا، زغال، شن و ماسه، عینک و عدسی، پارچه، چادر، روسری، دستمال گردن، ترازو،سیم خاردار، الکل، بازیهای ویدئویی، کاغذ و مقوا، چسب، سبوس، هدفون، آچار، آرد و سویا، دستکش، شیلنگ، جوراب، کاشی، فرش، بلندگو، گاو صندوق، لاستیک و حصیر بوده است.
همچنین بر اساس آماری دیگر حجم برخی اقلام به میزان 830 تن مداد تراش و تیغه، 247 تن مداد پاکن، 780 تن میخ، میخ سر پهن و پونز، 780 کیلو رخت آویز چوبی، 713 تن سیر، 388 تن عدس، 184 تن زرد چوبه، 48 تن نخود فرنگی، 160 تن قرقره و ماسوره، 160 کیلو خمیر بازی، یک تن انواع شمع، 14 تن سنگ پا، 16 تن واکس کفش، 10 تن زیپ و 35 تن سوزن دوزندگی بوده است.
با این همه باید اعلام کرد که اگر قرار بود دلارها صرف واردات شود آیا بهتر نبود اجناسی به کشور وارد شود که تولید آن برایمان صرفه اقتصادی به همراه نداشت. به طور مثال در ابتدای دولت احمدینژاد یکباره تعرفه گوشی تلفن همراه افزایش چشم گیری داشت و دلیل این افزایش از سوی مقامات وقت راه اندازی خط تولید گوشی تلفن همراه در کشور بود که نتیجه آن افزایش قابل توجه گوشی های قاچاق در بازار و همچنین شکست پروژه تولید گوشی تلفن همراه بود.
مناظره کرباسیان با معمار نژاد برگزار شود
حال دفتر رییس دولت های نهم و دهم اعلام کرده است که رقم های اعلام شده صحیح نیست و تناقضات آماری در دولت کنونی وجود دارد. اگر به راستی چنین تناقضاتی وجود دارد چرا رییس گمرک دولت احمدینژاد حاضر به مناظره با کرباسیان رییس کمرگ دولت کنونی نیست. عباس معمارنژاد که به واسطه همکاری و دوستی با حسینی، وزیر اقتصاد دولت دهم بر کرسی ریاست گمرک تکیه زد، بهتر است با حضور در یک رسانه بی طرف یا یکی از دانشگاه ها در برابر دیدگان مردم با کرباسیان مناظره ای داشته باشد.
دولت مهرورزی و تلاش برای اثبات پاکدامنی
مردمی که به لطف دولت گذشته فقیرتر شدهاند حق دارند بدانند که چه در اقتصاد ایران رخ داده است. مردم باید در جریان تمامی اقدامات قرار گیرند همان طور که امروز مسئله هسته ای به طور شفاف به مردم اعلام میشود و دولت روحانی تلاش دارد که مردم بدانند که چه اقداماتی را انجام می دهند.
براساس آمار دولت محمود احمدینژاد بیشترین در آمدی نفتی را در اختیار داشت و دولت وی نمیتواند این مهم را رد کند چرا که نفت بالای یکصد دلار دروغ نیست و جهانیان شاهد این رقم بوده اند. دولت وی که فقر و فساد را در کشور کلید زد باید بگوید این مقدار در آمد نفتی و غیر نفتی در کجا هزینه شده است و چرا طی گذشت 2 سال همچنان سعی دارد خود را به عنوان یک دولت پاک دامن معرفی کند.
قاچاق 20 میلیارد دلاری
براساس آمار دیگری نیز میزان قاچاق کالا در دولت وی از رقم یک میلیارد دلار ابتدا به 6 میلیارد دلار رسید و در انتهای این دولت نیز میزان قاچاق کالا به 20 میلیارد دلار رسید. قاچاق میلیاردی که به طور حتم پشت پرده ها و رازهایی را در دل خود جای داده است چرا که نمی توان تصور کرد یک یا چند قاچاقچی ساده، میلیاردها دلار ارز از کشور خارج و کالاهای قاچاق را به طور برنامه ریزی شده روانه بازار مصرف ایران کنند.
به گزارش آفتاب، براساس این آمار؛ 6 تن الاغ در دولت محمود احمدینژاد به کشور وارد شده بود.
نوع محصولوزن / تنالاغ یا قاطر6گاو شیری مولدنژاد367سایرگاو ها2882حیوانات زنده از نوع گوسفند8839بز زنده2مرغ و خروس45063ماهی زنده268دوغ ، شیرو خامه158عسل طبیعی7روده، شکمبه30درخت و بوته28زیتون3567سیر خشک شده460نخود رسمی44889بادام هندی617نارگیل2291گلابی هندی15648گریپ فروت2023 همچنین 96 تن کلاه گیس و 217 تن کلاه ایمنی در سال 1389 به کشور وارد شده است.
نوع محصولوزن/ تنکلاه گیس کامل از مواد نسجی سنتیک77ریش، ابرو و مژه مصنوعی71موی انسان دسته شده در جهت طبیعی یا کار شده5کلاه گیس ، ریش، ابرو و مژه مصنوعی96کلاه و سایر پوشش های سر342کلاه های ایمنی217چتر و سایه بان باغ265چتر بارانی دارای میله بادسته تلسکوپی134چتر بارانی و چتر آفتابی593عصا، عصای صندلی شو، شلاق، تازیانه تعلیمی و همانند74کفش ضد آب233کفش ورزشی173کفش تخت گائوچو یا پلاستیکی478کفش ورزشی با تخت بیرونی کائوچو یا پلاستیکی327کفش ضد آتش13 در طی سال 1389 در زمانی که باید صنعت نساجی ایران مورد حمایت دولت وقت قرار میگرفت این دولت در زمینه واردات بسیار گسترده عمل کرد و براساس اقدامات غیر منطقی و کارشناسانه آنان صنعت نساجی کشور نفس های آخر خود را کشید. در این زمان ۲۰۲ تن ساپورت و ۴۲۴ تن دستمال گردن وارد کشور شده است.
نوع محصولوزن/تنالیاف کهنه و پس مانده پشم یا موی نرم (کرک)48پشم شانه زده به صورت توده857پارچه های تار و پود کمتر از 85٪89نخ یک لا342پارچه تار و پود باف از پنبه75کنف و سایر الیاف نسجی از پوسته ساقه208ملحفه یکبار مصرف43تور ماهیگیری950شوماک/ فرشها دستباف16کفپوش از الیاف نارگیل75کف پوش منگوله باف356پارچه های مخمل103پارچه های تار و پود باف کم عرض533زیر دامنی یا زیر پیراهنی14زیرپوش چسبان14لباس نوزاد38جوراب زنانه / ساپورت202دستکش زنانه71شال و دستمال گردن424پالتو14بادگیر زنانه6لباس به صورت زنانه و مردانه80پیراهن مردانه61پیراهن و بلوز زنانه14لباس دوخته و مهیا از پارچه مشمول 5602 و560359دستکش تک انگشتی و نیم دستکش133حوله حمام318روتختی352قابدستمال352
واردات ۵۲ تن چوب اره و ۶ تن درب بطری
همچنین تنها در سال ۱۳۸۹، ۴۱ تن کاغذ سیگار و ۵۲ تن چوب اره به کشور وارد شده است.
براساس آمار در سال ۱۳۸۹، ۳ تن خلال کبریت، یک تن خال چوب پنبه، ۴۸ تن رختآویز چوبی بهجز صنایع دستی، ۶ تن درب بطری، ۸۳۹ تن کاغذ سیگار (که در جای دیگر گفته نشده و مشمول شماره دیگر تعرفه نبوده است)، ۴۱ تن کاغذ سیگار به شکل دفترچه یا لوله، ۱۶ تن کارت پستال، ۵۲ تن چوب اره، ۴۹۴ تن دستمال کاغذی، ۵۱ تن کاغذ توالت و ۴۷ تن دفترچه مشق به کشور وارد شده است.
پیشتر نیز، اسحاق جهانگیری، معاون اول دولت روحانی گفته بود: در سالهای گذشته ٧٠٠ میلیارد دلار پول مملکت خرج شد و کسی نمیگوید روزی که این پول وارد کشور شد چند نفر شاغل در کشور وجود داشت و روزی که تمام شد چند نفر شاغل داشتیم، آمار میگوید در هر دو دوره تعداد شاغلان ٢٠ میلیون نفر و مساوی بود؛ یعنی خرج این پول سبب اشتغال جوانان چینی و کشورهای دیگر شد.
تاریخ انتشار: ۱۸ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 90]