واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۸ شهريور ۱۳۹۴ (۱:۰ق.ظ)
سهولت دسترسي شهروندان سبزواري به شبکه ريلي موج- معاون وزير راه و شهرسازي در بازديد از راهآهن سبزوار گفت:در راستاي حفظ حقوق شهروندي و همچنين سهولت دسترسي شهروندان به شبکه ريلي، ايستگاه راهآهن سبزوار در داخل شهر طراحي و ساخته ميشود.
به گزارش خبرگزاري موج به نقل از روابط عمومي شرکت ساخت و توسعه زيربناهاي حمل و نقل، علي نورزاد، معاون وزير راه و شهرسازي در سفر به استان خراسان رضوي از پروژههاي آزادراه حرم تا حرم و راهآهن سبزوار بازديد کرد و دستوراتي براي تسريع در عمليات اجرايي اين پروژهها صادر کرد.
معاون وزير راه و شهرسازي در بازديد از اتصال شهر سبزوار به شبکه ريلي گفت: راهآهن اتصالي سبزوار به شبکه ريلي کشور از ايستگاه سلطانآباد منشعب و به شهر سبزوار متصل ميشود. اين ايستگاه تشکيلاتي بوده و در آينده به منظور اتصال مسير خليلآباد- کاشمر- سبزوار طراحي ميشود.
نورزاد با اشاره به سياستهاي وزارت راه و شهرسازي مبني بر «در تا در» بودن شبکه ريلي تأکيد کرد: در راستاي حفظ حقوق شهروندي و همچنين سهولت دسترسي شهروندان به شبکه ريلي، ايستگاه راهآهن سبزوار در داخل شهر طراحي ميشود که راحتي و آسايش مردم در بهرهبرداري از اين خط آهن را به همراه خواهد داشت.
وي با اشاره به طول ۴۵ کيلومتري اين خط آهن افزود: عمليات زيرسازي اين طرح از سال ۹۰ آغاز شده است که با توجه به محدوديت منابع مالي حدود ۱۵ کيلومتر از زيرسازي اين مسير با پيشرفت فيزيکي ۹۴ درصد انجام شده است و ۱۵ کيلومتر ديگر مسير نيز با پيشرفت فيزيکي ۴۱ درصد در حال احداث است.
نورزاد با اشاره به هزينههاي ارزيابي و آزادسازي مسير و همچنين تهيه مصالح به منظور اجراي تقاطعهاي موجود اظهار داشت: براي اجراي اين طرح تا کنون ۹۷ ميليارد ريال هزينه شده است و پيشبيني ميشود براي پايان آن به يک هزار ميليارد ريال اعتبار نياز است.
معاون وزير راه و شهرسازي همچنين از روند احداث آزادراه حرم تا حرم حدفاصل سبزوار - نيشابور - مشهد که عمليات اجرايي آن خرداد سال جاري آغاز شد بازديد کرد و گفت: اين بخش از آزادراه حرم تا حرم حدفاصل سبزوار تا مشهد به طول ۲۲۳ کيلومتر با هدف اتصال شبکه آزادراهي به مشهد مقدس و تکميل بخش ديگري از کريدور بينالمللي شرق به غرب آغاز شده است.
وي احداث اين آزادراه را گام ديگري در مشارکت دولت و بخش خصوصي دانست و عنوان کرد: اين آزادراه با مشارکت ۳۰ درصدي دولت و ۷۰ درصدي بخش خصوصي احداث ميشود که دوران مشارکت آن ۲۴سال شامل ۴ سال مطالعه و ساخت و ۲۰ سال بهرهبرداري است.
نورزاد ادامه داد: پيشبيني ميشود روزانه ۵ هزار و ۶۰۰ تردد در سال ۱۳۹۸، ۹ هزار و ۲۰۰ تردد در سال ۱۴۰۸ و ۱۵ هزار تردد روزانه در سال ۱۴۱۸ از اين مسير صورت گيرد.
معاون وزير راه و شهرسازي کاهش ۳۰ کيلومتري مسير، ۶۰ دقيقهاي زمان سفر، ۵۰۰ ميليون ليتر صرفهجويي در مصرف بنزين و گازوييل و در مجموع صرفهجويي اقتصادي معادل ۱۸ هزار و ۵۲۰ ميليارد ريال را از مزاياي احداث اين آزادراه برشمرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 85]