تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 12 دی 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):عبادت کردن به زیادی روزه و نماز نیست، بلکه (حقیقت) عبادت، زیاد در کار خدا اندیشیدن است
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1848172622




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ملاک دولت در برگزاری انتخابات، قانون است


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:
محمدباقر نوبخت ملاک دولت در برگزاری انتخابات، قانون است

محمدباقر نوبخت؛
ملاک دولت در برگزاری انتخابات، قانون است
نوبخت گفت، نظر شخصیت محترمی مانند آیت الله یزدی محترم است ولی دولت قانون را اجرا می کند. مجری انتخابات دولت است و ناظر انتخابات شورای نگهبان.



به گزارش سرویس سیاسی جام نیوز، محمدباقر نوبخت، سخنگوی دولت و رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور در نشست خبری امروز خود، درباره مسایل حوزه قوه مجریه توضیح داد.   وی در ابتدای سخنانش گفت: در روزی که محضر مقام معظم رهبری شرفیاب شدیم ایشان به عنوان نکات مثبت عملکرد دولت از طرح تحول نظام درمان یاد فرمودند. در مواردی که به عنوان نکات مثبت برآورد شد، تعریضی نیز بر فعالیت بیشتر در تک نرخی کردن تورم، افزایش بیشتر رشد اقتصادی به میزان سالانه 8 درصد یاد فرمودند و به ویژه بر اقتصاد مقاومتی تاکید کردند.

وی با اشاره به سخنان رهبر انقلاب گفت: مقام معظم رهبری برای این دست از فعالیتها انتظارات بیشتری دارند و دولت در 2 سال باقیمانده فعالیتهای خود را بر این محورها متمرکز می کند.
    لغو تحریمها و شرایط پسا تحریم
  سخنگوی دولت در ادامه گفت: 2 سال آینده با یک رخداد اقتصادی، سیاسی و اجتماعی همراه است و آن نیز فراهم شدن زمینه لغو تحریمهاست. در شرایط بعد از تحریم که باید با برنامه ریزی مناسبی از آن استفاده کرد، همزمان با برنامه ششم توسعه یعنی آغاز سال 1395 می شود. برخورداری از شرایط پس از تحریم باید در برنامه ششم گنجانده شود. قبلا از 3 سناریوی دولت برای ادامه وضع موجود، شرایط خوشبینانه و بدبینانه، صحبت می کردیم. الان برنامه ششم را طبق برنامه خوشبینانه که مبتنی بر لغو تحریمها است، دنبال می کنیم. ولی اگر شرایط عوض شود، متناسب با زمان، برنامه را در دستور کار قرار می دهیم.

نوبخت در بخش دیگری از سخنانش گفت: برای دولت مهم است که فضای جدید برای سرمایه گذاری ها حاصل شود. با فرض اینکه چندصد میلیارد دلار منابع آزاد شده داشتیم، باید برنامه توسعه کشور را بر اساس این اعتبارات پایه ریزی می کردیم یا بر اساس سرمایه گذاری داخلی و خارجی این برنامه را دنبال کنیم؟ منطقی است دنبال مشارکت شرکتهای خارجی و ایرانی برای سرمایه گذاری در توسعه کشور باشیم.
  وی گفت: تعدد و تکرر سفر مقامات خارجی به کشور نشان دهنده فرصتی است که فراهم شده است. الان نیز سفرهای خارجی ممکن است با تعقیب منافع ملی کشورهای خارجی دنبال شود ولی ما باید بدانیم منافع ملی خودمان چیست. به همین لحاظ روی سه محور با طرفهای خارجی بحث می کنیم. الان نیز مقامات بلندپایه کشورهای صنعتی اروپایی در عالی ترین سطح در ایران حضور دارند. ما دنبال رشد 8 درصد سالانه اقتصادی هستیم که منابعی را لازم دارد. در این مذاکرات می توانیم از این منابع استفاده کنیم. یکی دریافت مستقیم منابع به صورت فاینانس باشد و دوم به صورت سرمایه گذاری خارجی باشد. ما خاطره خوبی از فاینانس نداریم برای همین از سرمایه گذاری مستقیم خارجی ها استقبال می کنیم. در کنار این، بهره وری از دانش و فناوریهای جدید نیاز است و در این مذاکرات بحث دانش فنی برای توسعه کشور را دنبال می کنیم. کشورها به سه گروه تقسیم شده اند. کشورهایی که رقابت پذیری اقتصادی شان مبتنی بر عوامل تولید است. دسته دوم، کشورهایی که بهره وری بالایی دارند و دسته سوم کشورهایی که نوآوری دارند. ما برای رسیدن به رشد اقتصادی 8 درصدی باید با کشورهای گروه سوم مذاکره کنیم.
  وی افزود: نکته سوم نیز افزایش تولید برای صادرات است. لذا نیاز به بازار در کشورهای دیگر داریم که این کار بسیار دشواری است. بخشی از مذاکرات در ارتباط با کمک کشورهای دیگر برای ایجاد بازار صادرات کالاهای ایرانی است. ما حتی می دانیم در کدام کشور، چه شرکتهایی توانایی دارند لذا درباره نیازهای خود با اولویت بندی با این شرکتها وارد مذاکره می شویم.
    محورهای برنامه ششم

سخنگوی دولت درباره تشریح برنامه ششم توسعه گفت: در برنامه ششم قرار است روی چند موضوع خاص متمرکز شویم. این موضوعات سه گروه هستند. گروه اول مسایل اورژانسی است که می تواند تبدیل به بحران شود. مسئله آب برای کشور این اهمیت را دارد. اگر امروز برنامه ریزی نکنیم، شاید فردا خیلی دیر باشد. از مسایلی نیست که بشود با واردات آن را حل کرد. مسئله محیط زیست، وضعیت دریاچه ارومیه، بختگان، هامون و از این دست مشکلات مانند ریزگردها را نمی شود به صورت عادی نگریست. به همین جهت بخشی از منابع را روی این مسایل سرمایه گذاری کرده ایم. شرکت خارجی که می خواهد سرمایه گذاری کند، باید هدایت شود به سمت منابعی که مورد نیاز ما است. صندوقهای بازنشستگی نیز مورد توجه ماست. الان هم پول شاغلین پرداخت می شود و هم بخش قابل توجهی از پول بازنشستگان از خزانه پرداخت می شود. این صندوقها نیز مورد توجه ما هستند.
    او توضیح داد: بخش هایی به عنوان پیشران برای ما عمل می کند. مسئله فناوری، گردشگری، میادین مشترک نفتی، حمل و نقل به ویژه ریلی، معادن و تعدادی از این مسایل را احصا کرده ایم و در صورت آمدن طرف خارجی، ضمن شناسایی کامل طرف مقابل، این طرحها را پیشنهاد می کنیم. در مواجهه با هیات های خارجی، هدفمند و با چشم باز پیش می رویم.
    رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور گفت: برنامه ششم بهترین فرصت است که سخنان معقول و منطقی همه تشکلها و اصناف و گروه ها و طبقات ایرانیان را بشنویم. معتقدیم بهتر است فرهنگیان به جای گفتن سخنان خود در وضعیت سافل، در مقابل مجلس، و احیانا احکام قضایی که برای برخی از اینها صادر شود، شرایطی به وجود بیاید که به این مسایل کشیده نشود. اگر فرهنگی عزیزی مسسئله ای را مطرح می کند و بعضا پیگیری های قضایی صورت می گیرد، این ما هستیم که باید حرفشان را بشنویم. ما از اینکه یک فرهنگی ما در حبس باشد، متالّم هستیم و وظیفه ماست که همه این مباحث را مدیریت و برنامه ریزی کنیم. لذا از همه نخبگان کشور برای تدوین این برنامه استفاده می کنیم. به همین جهت در ساختار سازمان مدیریت و برنامه ریزی، بخشی پیش بینی شده که سخنان انجمن های صنفی را بشنود. باید به توقع ملت بزرگوار از خادمین خود در دولت تدبیر و امید به شایستگی پاسخ داده شود.
    نوبخت گفت: توجه خاص ما در برنامه ششم به سواحل مکران است. سواحلی که به سادگی به آبهای بین المللی دسترسی دارد ولی عزیزان هموطن ما در این استانها با محرومیت روبرو هستند. در دیداری از عزیزان استان سیستان و بلوچستان مشاهده کردیم که گرد و غبار زیادی در آسمان است و زندگی این مردم شریف تحت تاثیر این مسئله قرار دارد.
    وی با اشاره به اینکه اقتصاد مقاومتی در 2 جمله خلاصه می شود گفت:  اول استفاده از ظرفیتهای تولید برای صادرات و دوم استفاده از دانش برای حل مشکلات تولید است. ما باور داریم اینها در رشد اقتصادی موثرند. برای همه دستگاه ها بر این اساس برنامه های کوتاه و میان مدت طراحی شده تا به این اهداف برسیم. مقام معظم رهبری تاکید کردند باید به مسایل اقتصادی بیشتر توجه شود و ایشان فرمودند باید فردی در دولت این مسایل را مدیریت کند. به همین جهت جناب آقای رئیس جمهور، این ماموریت را به آقای دکتر جهانگیری معاون اول سپرد و ستادی در این باره تشکیل شده که اقدامات دولت را با انتظارات مقام معظم رهبری متناسب کند.
    جرئیات برنامه ششم

سخنگوی دولت با اشاره به اینکه برنامه ششم توسعه یا باید با اعتنا به سیاستهای کلی ابلاغی مقام معظم رهبری تهیه می شد یا بر اساس الگوی اسلامی-ایرانی پیشرفت که دولت موظف به طراحی آن بود، تهیه می شد، گفت: مقام معظم رهبری این سیاستها را ابلاغ فرمودند. از تجارب برنامه های گذشته نیز استفاده کردیم. همه احکام قانونی برنامه های قبل برای توسعه و نحوه اجرای آنها را مطالعه کردیم. 60 ماده تهیه شده و به صورت پیش نویس لایحه اول برنامه ششم از سازمان مدیریت به هیات وزیران تقدیم شده است. امیدواریم تا پایان شهریور ماه این را به مجلس ببریم. بودجه سال 1395 را نیز طبق قانون در 15 آذرماه تقدیم می کنیم. بنابراین مجلس تا 15 آذرماه وقت بررسی برنامه ششم را دارد و پس از آن بودجه تقدیمی را بررسی می کند. سپس انتخابات شورانگیز مجلس را داریم. بعد هم بخش دوم برنامه تقدیم مجلس می شود که اساس برنامه در آن است که ممکن است 10 یا 15 جلد باشد. فقط بخشی که نیاز به مجوز دارد را برای تصویب به مجلس می دهیم.    10 هزار میلیارد تومان بودجه عمرانی کشور تا نیمسال ابتدایی امسال
  او در ادامه بیان داشت: تا تاریخ 12 شهریورماه بر اساس گزارش رسمی خزانه 6800 میلیارد تومان برای طرحهای عمرانی پرداخت کرده ایم و 2100 میلیارد تومان نیز برای مهار آبهای مرزی هزینه شده که مجموعا 8900 میلیارد تومان تا امروز بوده است. 1000 میلیارد تومان نیز از روز شنبه شروع به پرداخت کرده ایم و پیش بینی می شود در شش ماهه دوم بیش از 10 هزار میلیارد تومان برای پروژه های عمرانی کشور هزینه شود.
    وی با بیان این مطلب که با چند بانک صحبت کردیم، گفت: برخی از پرداختها بابت خرید تضمینی گندم بود. از بانکها تسهیلاتی گرفتیم و به گندمکاران دادیم که تا پایان هفته آینده به اتمام می رسد و اعتبارات را به سمت هزینه های عمرانی می بریم. طبیعتا باید در هزینه های جاری صرفه جویی کنیم. البته در بخش پرداختهای پرسنلی این خسّت را اعمال نمی کنیم.
    او سپس درباره قراردادها با کشورهای خارجی توضیح داد و گفت: این قراردادها در سازمان معاونت و برنامه ریزی در حال تهیه است و مسئولان بخشهای مختلف سازمان مدیریت و برنامه ریزی در این باره اطلاع رسانی می کنند.
    وی با اشاره به جلب مشارکت هیات های خارجی گفت: قطعنامه ای در شورای امنیت سازمان ملل وضع شده و قطعنامه های قبلی درباره تحریم را لغو کرده. هر دو طرف باید اقداماتی انجام دهند. استفاده از این فرصت را در برنامه ششم گذاشته ایم. هیات های خارجی در حال تمهید مقدمات هستند. اگر فکر می کنید کسی قرار است با یک سفر پول بیاورد و بگذارد و برود، این واضح است که شدنی نیست. تا آنها استطلاع کافی نکنند، سرمایه گذاری نمی کنند. اینها اقدامات لازم است ولی کافی نیست. تحریمها و وضعیت سالهای گذشته، اقتصاد ایران را برای برخی کشورها، ناشناخته کرد. باید این فرصت را برای شناخت بیشتر آنها از اقتصاد خود فراهم کنیم. قرار نیست با یک نشست به نتیجه برسیم. ممکن است آنها انگیزه استفاده از بازار 80 میلیونی ایران را داشته باشند. دولت قول می دهد کسانی که برای مذاکرات اقتصادی می نشینند، در این مسایل متخصص هستند.
     شرکتهای بیمه

سخنگوی دولت گفت: سازمان مدیریت و برنامه ریزی بودجه شرکتهای بیمه را می نویسد. برای بخشی از مطالبات بیمارستانها از بیمه ها، جلسه ای با وزیر بهداشت و درمان و وزیر تعاون داشتیم و قرار شد سازمان مدیریت و برنامه ریزی تخصیص منبع کند که این تخصیص ابلاغ شده و به زودی این کار عملی می شود.

 

 درباره صنعت خودرو

سخنگوی دولت با اشاره به توجه دولت به تولید داخلی گفت: در بسیاری از مذاکرات از طریق دانش فنی باید کیفیت این محصولات را افزایش داد. ما نیز از صنعت خودرو انتظار داریم محصولات خود را متناسب با مطالبات مردم آماده کنند. باید کیفیت بالا برود و قیمتها پایین بیاید. کسی هم که نخواهد از این خودروها استفاده کند می تواند از سایر خودروها استفاده کند. هیچگاه مقتضی نمی دانیم الفاظی که اینطور عنوان شده، در شأن ملت ایران است.  

او درباره بحثهایی که در کمپین اخیر خودرو شکل گرفته گفت: وزیر صنعت و معدن از شخصیتهای باتجربه صنعت هستند و می دانیم او نیز قصد تقویت صنعت داخلی را داشت و امیدواریم همه متناسب با شخصیت و فرهنگ ملت ایران از ادبیات فاخر استفاده کنیم.  
 مسایل دولت قبل را پیگیریم

نوبخت درباره پرونده های دولت قبل نیز گفت: مواردی نیز درباره مسایل دولت قبل است که اقدامات قانونی در این باره انجام می دهیم. کار برای آینده زیاد است. اجازه بدهید در این باره ورود نکنیم. اگر چیزی را خلاف قانون دادیم به مراجع قضایی بدون رسانه ای کردن، ارجاع می دهیم.
     بانک مرکزی و صندوق توسعه ملی اختلافات گذشته خود را به رسانه ها نکشانند
سخنگوی دولت درباره سخنان اخیر صفدر حسینی مبنی بر برداشت غیرقانونی از صندوق توسعه ملی گفت: منابع ارزی صندوق و کشور نزد بانک مرکزی است. بانک مرکزی امانتدار صندوق توسعه ملی است. بنده دبیر هیات امنای صندوق توسعه ملی هستم. این صندوق در آغازی که دولت یازدهم مسئولیت قوه مجریه را عهده دار شد دارای منابعی بود. بخشی از تصمیمات قبل از فعالیت دولت یازدهم نسبت به دارایی ها و موجودی این صندوق اتخاذ شده بود. بخشی از منابع این صندوق را که متعلق به صندوق است، در گذشته درباره منابع صندوق توسعه ملی تصمیم گرفته شد به شرکتهای زیرمجموعه وزارت نفت سرمایه داده شود. بانک مرکزی می گوید بخشی از این پرداختها، متعلق به صندوق است. این اصلا مربوط به دولت نیست. بانک مرکزی آن زمان نیز این حق را نداشت پولی را که به شرکت نیکو می دهد از حساب صندوق بدهد. این اختلافات از گذشته تاکنون وجود دارد. آقای صفدر حسینی که امانتدار این صندوق است باید مسایل را پیگیری کند. ما نیز مطالب را دنبال می کنیم ولی پاسخگوی تصمیمات دولت گذشته نیستیم. از سال 92 به بعد، هیچ دلاری از این صندوق بدون مجوز قانونی هزینه نشد. هیات نظارت بر صندوق نیز فعال است و سازمان مدیریت و برنامه ریزی نیز فعالیت خود را به عنوان دبیر هیات امنای صندوق دارد. جناب آقای دکتر صفدر حسینی و دکتر سیف، مباحث حقوقی خود را در جلسات داشته باشند و این مطالب را به روزنامه ها نکشانند که باعث تشویش اذهان عمومی می شود.
     استفاده از ظرفیت نیروهای مسلح برای توسعه کشور

او گفت: بخشی از نیروهای مسلح ما در سپاه، ارتش و بسیج ظرفیتهایی دارند که برای اقتصاد مقاومتی قابل استفاده است و دولت حتما استفاده می کند. امروز نیز در این باره نامه می دهیم و هر کسی طرحی برای ارتقای کشور دارد، حتما برنامه های خود را ارائه کند. ما به همه عقل جمعی نیاز داریم. بسیج عزیز نیز می تواند توانایی های خود را عرضه کند و ما از ظرفیتها برخوردار می شویم.
    پرونده بابک زنجانی را پیگیری می کنیم
  نوبخت با اشاره به دادگاه 12 مهرماه بابک زنجانی توضیح داد: این پرونده را دولت حتما پیگیری می کند. بخشی از بیت المال درگیر این پرونده است و دولت به نحو شایسته موضوع را دنبال می کند و اطلاع رسانی نیز در این باره خواهد شد.
    ملاک دولت در برگزاری انتخابات، قانون است
  نوبخت درباره انتخابات الکترونیک گفت: قبلا نیز اطلاع رسانی شد و هیات وزیران مصوبه داشته و ما معتقدیم می توانیم این را با مراکز استانهای بزرگ شروع کنیم. اعتبارات را سازمان مدیریت و برنامه ریزی تامین می کند. نظر شخصیت محترمی مانند آیت الله یزدی محترم است ولی دولت قانون را اجرا می کند. مجری انتخابات دولت است و ناظر انتخابات شورای نگهبان.
    وی همچنین گفت: درباره ادغام سه وزارتخانه صنعت، معدن و تجارت، یک بحث کارشناسی و نظری وجود داشت و می گفتند ادغام درست نبوده ولی در دولت قبل انجام شد. بیانیات مقام معظم رهبری برای سازمان مدیریت و برنامه ریزی فرصتی را فراهم کرد که ورود کنیم و مجوزهای قانونی را نیز خواهیم گرفت.
     رتبه بندی کردن فرهنگیان اجرا می شود

سخنگوی دولت درباره بهبود وضعیت معیشت فرهنگیان گفت: دوشنبه هفته پیش، شورای توسعه مدیریت تشکیل شد و طرح رتبه بندی کردن فرهنگیان به تصویب رسید و از اول مهرماه اجرا می شود و دولت 1350 میلیارد تومان به این منظور اختصاص داده و برای سال آینده نیز 3500 میلیارد تومان پیش بینی کرده ایم. برای تحول در آموزش و پرورش باید سرمایه گذاری کرد که نتیجه اش تعلیم و تربیت مناسب است.
    موانع تحقق بودجه
  سخنگوی دولت درباره موانع تحقق بودجه نیز توضیح داد و گفت: منابع پیش بینی شده در لایحه بودجه به جهت ادامه مباحث تحریم محقق نشده. برای عدم مواجهه شدن با کسری بودجه از مکانیزم تخصیص استفاده می کنیم. ولی مصمم هستیم بودجه های عمرانی را بیش از پارسال بپردازیم.
    او در ادامه گفت: ستاد اقتصاد مقاومتی وجود دارد و معاون اول ریاست جمهوری رئیس این ستاد است که قرار است این ستاد را بازطراحی کنیم. امیدواریم این ستاد موجب رضایت مقام معظم رهبری را فراهم کند.
     استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی می رود

نوبخت درباره سرنوشت باشگاه های ورزشی نیز گفت: قرار بود باشگاه های استقلال و پرسپولیس واگذار شود که نشد. دولت مصمم است اینها را به بخش خصوصی واگذار کند.

    آمار رسمی اشتغال

نوبخت با اشاره به اینکه مرکز رسمی اطلاعات و آمار، مرکز آمار است، گفت:هیچ یک از دستگاه ها آمارشان رسمیت این نهاد را ندارد. همه گزارشهای رسمی این مرکز تعریف شده است و به صورت فصلی از طریق نمونه گیری بیان می شود. در مقایسه فصل بهار امسال با بهار 93 حدود 800 هزار نفر وارد بازار کار شدند. یعنی جمعیت فعال ما اضافه شد. حدود 700 هزار نفر از اینها شغل یافتند. حدود 113 هزار نفر از نیروهای جدید نیز شغل پیدا نکردند و به جمع بیکاران اضافه شدند. در سایت مرکز آمار این اعداد و ارقام هست. در سال گذشته حداقل 3 درصد رشد مثبت اقتصادی داشتیم. ولی همیشه رشد منجر به اشتغال نمی شود. بنگاه ها ممکن است در رشد اقتصادی، کارگران را اخراج کنند یا نگه دارند. در صورت افزایش رشد، این بنگاه ها می توانند ظرفیت کار خود را افزایش دهند و ممکن است لزوما استخدام جدید نداشته باشند. این مطالب ملموس است.  
برجام چه می شود؟
نوبخت موضع رسمی دولت درباره سند برجام را بار دیگر تشریح کرد. او گفت: دولت نظر رسمی خود را مبنی بر اینکه نیازی به ارائه لایحه برای تصویب برجام نیست اعلام کرده است. مقام معظم رهبری اشاره فرمودند که مجلس از رسیدگی برجام کنار گذاشته نشود. بیانات ایشان برای ما فصل الخطاب است. دولت هر کمکی بتواند به مجلس می کند. نیازی به دادن لایحه نیست و مجلس در حال بررسی است. قانون مجلس در حفظ دستاوردهای هسته ای رسیدگی به این موارد را به شورای عالی امنیت ملی واگذار کرده است. این شورا نیز جلسات متعددی داشته و برجام را بررسی کرده و به زودی در این باره گزارش داده خواهد شد. اطمینان می دهم به صورت جدی روی متن برجام دقت وجود داشته. مباحث مختلف و ابعاد حقوقی در فضای غیر رسانه ای بررسی شده و امیدواریم خیر ملت بزرگ ایران تحقق یابد.     بخش خصوصی نگران نباشد

او درباره حضور بخش خصوصی در مذاکره با هیات های تجاری خارجی نیز گفت: فعالان بخش خصوصی نگران نباشند. بخش قابل توجهی از منابع و ظرفیت این برنامه به بخش غیردولتی داده می شود. اگر لازم باشد در مذاکرات اقتصادی، زمینه مشارکت خارجی ها را نیز فراهم می کنیم. ما به تکنولوژی در همه بخشها نیاز داریم. سرمایه گذاری و بهره وری را نیاز داریم که بهره وری در صنایع پزشکی، خودرو، گردشگری و سایر صنایع با تکنولوژی به دست می آید. ما وضعیت اقتصادی و فناوری کشورها را نیز تقسیم بندی کرده ایم.  
 تحریک تقاضا برای خروج از رکود منطقی نیست

نوبخت درباره تحریک تقاضا برای افزایش رشد اقتصادی گفت: فراموش نکنید وقتی تقاضا تحریک می شود که به حد کافی عرضه وجود داشته باشد. مانند این است مهمان دعوت کنیم ولی برای آنها غذا فراهم نکرده باشیم. ما نمی توانیم بی جهت تقاضا را تحریک کنیم ولی برخی صنایع مانند مسکن این ظرفیت را دارد. نباید فراموش کرد برای خروج از رکود، مهار تورم را باید داشته باشیم.زمانی قیمتها لحظه ای افزایش می یافت. اینها با برنامه و با دقت در حال بررسی است که درست کردن یک چیز با خراب کردن سایر مسایل همراه نشود.  
قوانین سرمایه گذاری خارجی در ایران

نوبخت در ادامه توضیح داد: ما همیشه هراس داریم این سرمایه گذاری ها باعث وابستگی شود. ما باید هر نوع نفوذ خارجی را سد کنیم ولی به این معنی نیست هر کسی وارد کشور می شود به قصد جاسوسی آمده. این که هر کشوری دنبال منافع خود است، نکته منفی نیست. ما باید بااعتماد به نفس وارد مذاکرات اقتصادی شویم. بخشی از قوانین اقتصادی از جمله فضای کسب و کار و رفع موانع تولید با همین هدف بوده است. اینطور نیست کسی برای سرمایه گذاری وارد شود و او را به دالانهای تاریک بفرستیم. پنجره واحد را برای همین طراحی کرده ایم تا کارها تسهیل شود.  
 وارد بحث آقای جلیلی نمی شوم

سخنگوی دولت در مواجهه با پرسشی درباره اظهارات اخیر سعید جلیلی، مذاکره کننده سابق هسته ای کشورمان گفت: به مسایل آقای جلیلی وارد نمی شوم. ما از خودمان حرف می زنیم. ما 2 سال وقت داشتیم و چیزی که قول دادیم را در کمتر از دو سال انجام دادیم. پرونده هسته ای حل و فصل شد و مردم خوب ما زیرک هستند و از روی عملکردها قضاوت می کنند نه سخنان افراد.

    نظام پرداخت کارکنان دولت بازنگری می شود
نوبخت درباره تغییر در نظام پرداخت حقوق و مزایای کارکنان دولت و وضعیت استخدامهای جدید گفت: در حال حاضر کارکنان دولت، برداشت عادلانه ای از نظام پرداخت ندارند. کارکنان دولت احساس می کنند تفاوتهای غیرمنطقی در پرداختها هست. سازمان مدیریت و برنامه ریزی نظام پرداختها را بازنگری می کند. با خروج کارکنان دولت که تعداد زیادی به سن بازنشستگی می رسند، برنامه داریم جایگزین اینها را از کارکنان قراردادی و پیمانی و نیروهای جوان استفاده کنیم. بیش از 38 هزار نفر در سال جاری از همین نیروهای جوان استخدام شده اند. در استخدامها، تبدیل وضعیت کارکنان قراردادی به پیمانی و پیمانی به رسمی نیز در برنامه ماست که در برنامه ششم به عنوان اصلاح نظام اداری بر آنها متمرکزیم و برای هر بخش آن برنامه ریزی می کنیم. /پایگاه اطلاع رسانی دولت   121
 



۱۷/۰۶/۱۳۹۴ - ۱۸:۰۰




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن