واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۷ شهريور ۱۳۹۴ (۱۶:۳۰ب.ظ)
استاندار آذربايجان غربي تاکيد کرد: نظارت بر برداشت شن و ماسه از بستر رودخانهها / لزوم شناسايي منابع آلاينده آب در استان موج-استاندار آذربايجان غربي، لزوم شناسايي منابع آلاينده آب در استان، نظارت بر برداشت شن و ماسه از بستر رودخانهها و لزوم نظارت بر آب مصرفي مراکز پرورش ماهي در استان را مورد تاکيدقرار داد.
به گزارش خبرگزاري موج، سعادت در سومين جلسه شوراي حفاظت از منابع آب استان که با حضور اعضاي اين شورا در سالن جلسات حوزه استاندار برگزار شد، از شرکت آب منطقه اي خواست منابع آلاينده آب در شهرستانها را به تفکيک احصا و گزارش آن را جهت اتخاذ تدابير و تصميم گيريهاي مقتضي در شوراي حفاظت از منابع آب استان ارائه کند.
وي در اين خصوص گفت: اگرچه آلايندهها در شرايط کنوني در حدي نيست که در استحصال آب شرب از منابع آب، خطرآفرين باشد اما به هرحال بايد با آينده نگري، از هرگونه گسترش آلايندههاي آبي جلوگيري شود.
ضرورت نظارت بر برداشت شن و ماسه از بستر رودخانهها توسط دستگاههاي ناظر ذيربط استاني از ديگر موارد مورد تاکيد استاندار آذربايجان غربي در اين جلسه بود که در همين راستا مقرر شد نيروي انتظامي با برداشت کنندگان غيرمجاز شن و ماسه بعنوان جرم مشهود برخورد و آنها را به مراجع قضايي معرفي کند.
نظارت بر آب مصرفي مراکز پرورش ماهي در استان هم از جمله مواردي بود که استاندار آذربايجان غربي آن را مورد تاکيد قرار داد و از شيلات استان خواستار بررسي و رسيدگي به اين موضوع شد.
وي در اين خصوص اظهار کرد: لازم است تعداد چاه هاي آب و ميزان آب مورد استفاده مراکز پرورش ماهي در حوضه آبريز درياچه اروميه مورد بررسي، کنترل و نظارت قرار گيرد و در همين راستا مقرر شده که هيچگونه مجوز جديدي براي احداث مرکز پرورش ماهي در حوضه درياچه صادر نشود.
مديرعامل شرکت آب منطقه اي استان نيز در اين جلسه با اعلام تراز فعلي درياچه اروميه گفت: تراز درياچه اروميه در روز جاري (سه شنبه) 1270.14 است و تراز مشابه سال قبل 1270.19 ميباشد که اين آمار نشانگر، تثبيت وضعيت درياچه در يکسال گذشته است؛ چنانچه در سال هاي قبل، شاهد کاهش سالانه 40 سانتي متر از ارتفاع آب درياچه بودهايم.
دانشجو همچنين در رابطه با تعداد منابع آلاينده منابع آب استان گفت: در اين خصوص 55 منبع آلاينده شناسايي شده که از اين تعداد در خصوص 47 مورد اقدامات لازم انجام گرفته و مابقي نيز در دست اقدام است.
برق دار کردن چاهها و نصب کنتور هوشمند آب و برق، چاه هاي غيرمجاز و ميزان آب رهاسازي شده از سدهاي حوضه آبريز به درياچه اروميه از ديگر موارد مورد اشاره مديرعامل شرکت آب منطقه اي استان در اين جلسه بود.
وي اظهار کرد: در سال 93، از سدهاي بوکان، ساروق و حسنلو، 137 ميليون مترمکعب آب به درياچه اروميه رهاسازي شد و در سال جاري نيز برنامه ريزيهاي لازم براي اين اقدام صورت گرفته است.
در اين جلسه، اعضاي شوراي حفاظت از منابع آب استان نيز گزارشي از نتايج مصوبات قبلي اين شورا را ارائه کردند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]