واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۷ شهريور ۱۳۹۴ (۱۶:۱۰ب.ظ)
معرفي شرکاي بينالمللي پژوهشگاه صنعت نفت موج - جانشين رئيس و معاون فناوري و روابط بينالملل پژوهشگاه صنعت نفت، گفت: در دومين دوره همايش بينالمللي فرصتهاي فناورانه نفت و گاز، معرفي شرکت OMV و کنسرسيوم دانشگاهي به رهبري دانشگاه Delf به عنوان شرکاي بينالمللي پژوهشگاه صنعت نفت در دستور کار قرار دارد.
به گزارش خبرگزاري موج، اميرعباس حسيني، جانشين رئيس و معاون فناوري و روابط بينالملل پژوهشگاه صنعت نفت، با اشاره به موضوع ازدياد برداشت گفت: با توجه به واگذاري مديريت يکپارچه مخازن به مراکز تحقيقاتي-پژوهشي و دانشگاههاي کشور قرار است دومين همايش فرصتهاي فناورانه نفت و گاز با محوريت فناوريهاي ازدياد برداشت برگزار شود.
حسيني افزود: پژوهشگاه صنعت نفت، شرکاي بينالمللي و همچنين شرکتهاي مطرح حاضر در اين همايش درباره ۱۶ فرصت فناورانه مرتبط با مديريت يکپارچه مخازن در روز همايش به بحث و تبادلنظر خواهند پرداخت.
وي با بيان اينکه طرفهاي داخلي و خارجي حاضر در اين همايش به ارائه دستاوردهاي فناورانه خود در قالب اين ۱۶ موضوع خواهند پرداخت، اظهار کرد: اين فناوريها در سه حوزه فناوريهاي ازدياد برداشت مخزن محور، فناوريهاي ازدياد برداشت چاه محور، فناوريهاي ازدياد برداشت تأسيسات محور و محيط زيست ارائه خواهند شد.
حسيني با تأکيد بر حضور شرکتهاي مطرح دنيا در اين همايش يادآور شد: در مقايسه با نخستين دوره اين همايش، استقبال گستردهاي از سوي شرکتها، مؤسسات تحقيقاتي و بنام دنيا صورت پذيرفته است.
جانشين رئيس پژوهشگاه تصريح کرد: در برنامه صبح اين همايش پس از سخنراني مقامات رسمي و کليدي، معرفي شرکت OMV و کنسرسيوم دانشگاهي به رهبري دانشگاه Delf به عنوان شرکاي بينالمللي پژوهشگاه صنعت نفت در دستور کار قرار دارد.
وي افزود: کنسرسيوم DBUII با عضويت دانشگاه Delf هلند، دانشگاه برگن نروژ، دانشگاه اوترخت هلند، ايمپريال کالج انگليس و موسسه ملي IMPA برزيل در اين همايش حضور دارد و نماينده اين کنسرسيوم درباره موضوع ازدياد برداشت و فناوريهاي روز دنيا سخنراني خواهد کرد.
حسيني، هدف از برگزاري اين همايش را زمينهسازي براي توسعه شبکه فناورانه صنعت نفت ايران و رسيدن به اهداف برنامه ششم توسعه عنوان کرد و گفت: اميدواريم از طريق اين همايش بتوانيم از فرصتهاي ايجاد شده براي خلق ارزش از طريق فناوري براي نمايندگان شرکتها و کشورهاي داخلي و خارجي استفاده کرده و همواره پژوهشگاه مصمم است با بهبود ايجاد شده در فضاي همکاريهاي بينالمللي بتواند شرکاي بالقوه و زمينههاي مشترک همکاري را شناسايي کرده و مذاکرات آتي را با جديت بيشتري دنبال کند.
گفتني است؛ دومين همايش بينالمللي فرصتهاي فناورانه در صنعت نفت و گاز چهارشنبه ۸ مهر امسال با محوريت فناوريهاي ازدياد برداشت با همکاري وزارت نفت، وزارت امور خارجه، پژوهشگاه صنعت نفت و مشارکت شرکتهاي مطرح بينالمللي، مؤسسات و دانشگاههاي معتبر خارجي، نمايندگان اقتصادي و بازرگاني سفارتخانههاي خارجي، مؤسسات بينالمللي مقيم تهران و شرکتهاي سرمايهگذاري در مرکز همايشهاي بينالمللي پژوهشگاه صنعت نفت برگزار خواهد شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 63]