واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۷ شهريور ۱۳۹۴ (۱۱:۳۷ق.ظ)
داروي توليد داخلي هيپاتيت C اين هفته به بازار مي آيد موج - معاونت تبليغات و فناوري وزارت بهداشت گفت: داروي براي درمان هپاتيت C هشت ماه پيش با قيمت هر قرص هزار دلار در دنيا توليد شد که داروي توليد داخلي و مشابه آن با نام علمي پاپوير با قيمت هر قرص 30 هزار تومان وارد بازار مي شود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج، رضا ملک زاده در نشست خبري معاونت تحقيقات و فناوري وزارت بهداشت با اشاره به بازار فروش 240 ميليارد توماني ده شرکت دانش بنيان اول کشور گفت: عمده نوآوري هاي اين شرکت ها در بخش داروها بوده و از لحاظ جنسيتي نيز مديريت اين شرکت ها در ميان زنان و مردان مساوي بوده است.
وي ادامه داد: 1700 شرکت دانش بنيان در کشور فعال هستند که از اين ميان 443 شرکت در حوزه سلامت در حال فعاليت هستند.
معاون تحقيقات و فناوري وزارت بهداشت گردش مالي 443 شرکت دانش بنيان را به ميزان 217 ميليارد تومان عنوان کرد و گفت: اين شرکت هاي پتانسيل خوبي براي ايجاد اشتغال در کشور دارند.
وي در خصوص ارزيابي اين شرکت ها نيز اظهار کرد: ارائه يک فرم اوليه در معاونت فناوري رياست جمهوري انجام مي شود اما ارزيابي هاي اين شرکت ها را وزارت بهداشت انجام مي دهد.
اين مقام مسوول در خصوص نحوه تأمين اعتبار شرکت هاي دانش بنيان نيز اعلام کرد: براساس قانون سرمايه اين شرکت ها بايد از محل وام و بازپرداخت آن تأمين شود و لازم توجه است که بگويم بيشترين اعتباري که از سوي صندوق نوآوري به شرکت هاي دانش بنيان پرداخت شده است مربوط به شرکت هاي دانش بنيان بخش سلامت و حدود 83 ميليارد تومان بوده است.
وي با بيان اين که اين شرکت ها تأثيرگذاري فراواني در توليدات دارويي خواهند داشت تصريح کرد: به عنوان مثال دارويي که براي هپاتيت C هشت ماه پيش در دنيا توليد شده بود و دوره درماني آن 250 ميليون تومان است ادامه داد: اين دارو در ايران توليد شده و اين هفته در داروخانه ها عرضه مي شود.
ملک زاده با اشاره به اين که قيمت امريکايي هر قرص داروي درمان هپاتيت سي هزار دلار است افزود: در ايران اين دارو با قيمت 30 هزار تومان عرضه مي شود.
اين مقام مسوول با بيان اين که پيش از اين ما امکان درمان هپاتيت C را نداشتيم گفت: پس از اين مي توانيم هپاتيت C را از طريق تجويز اين دارو با دفترچه درمان کنيم.
وي اعلام کرد: در آينده اي نزديک بيماري هپاتيت C و a در دنيا ريشه کن مي شود.
معاون تحقيقات و فناوري وزارت علوم با اشاره به توان ايران در توليد داروهاي مشابه خارجي گفت: هر داروي که در کشورهاي پيشرفته توليد مي شود را مي توانيم با فاصله شش ماه در کشور توليد کنيم که البته کيفيت اکثر توليدات داخل نيز با نمونه خارجي برابري مي کند.
وي به همه مردم توصيه کرد از داروهاي توليد داخل استفاده کنند.
ملک زاده درخصوص نحوه تأمين مواد اوليه دارو نيز اظهار کرد: ما بيش از 90 درصد از مواد اوليه خود را وارد مي کنيم اما بايد بدانيم در امريکا هم بيش از 60 درصد از مواد اوليه دارويي وارداتي است و عمده اين مواد را دو کشور هند و چين توليد مي کنند.
وي از توليد دو داروي ديگر در مورد هپاتيتC خبر داد و گفت: دو داروي ترکيبي هپاتيت C در مرحله تريال بر روي صد بيمار است و به زودي به بازار عرضه مي شود براي توليد اين دو نوع دارو در دنيا سه ميليارد دلار هزينه شده که ايران تنها اين دارو را کپي کرده است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]