واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۶ شهريور ۱۳۹۴ (۱۶:۲۷ب.ظ)
رئيس ستاد مرکزي هماهنگي خدمات سفر خبر داد: ثبت بيش از 23 ميليون نفر شب اقامت در پنج ماهه نخست سال موج - معاون گردشگري و رئيس ستاد مرکزي هماهنگي خدمات سفر از ثبت بيش از 23 ميليون نفر شب اقامت طي مدت زمان 16 فروردين تا پايان مرداد سال جاري خبر داد.
به گزارش خبرگزاري موج، مرتضي رحماني موحد در چهارمين نشست ستاد مرکزي هماهنگي خدمات سفر در سال جاري که به ميزباني جمعيت هلال احمر تشکيل شد؛ گفت: قصد داريم با تکيه بر عملکرد ستاد سفر در نوروز ۹۴، مدلي مورد توافق در نوروز ۹۵ براي ارزيابي اقدامات دستگاهها و بررسي منصفانه فعاليت آنها طراحي و اجرايي نماييم.
وي به بحث اسکان مسافران در اقامت گاههاي رسمي کشور اشاره کرد و گفت: به جز اسکان مسافران نوروزي، در طول ۵ ماهه نخست سال جاري، از ۱۶ فروردين تا پايان مرداد، بيش از ۲۳ ميليون نفر شب اقامت در هتلها، کمپها و واحدهاي آموزشي اسکان يافتهاند و در طول اين ايام کليه اعضاي ستاد مرکزي هماهنگي خدمات سفر نيز هر يک در چارچوب وظايف سازماني و در قالب تعامل فرابخشي به ارائه خدمت پرداختهاند.
رحماني موحد با اشاره به برگزاري دومين جشنواره مشارکت ملي گردشگري با عناوين فيلم، عکس، خاطرهنويسي و ايدههاي نو افزود: برگزيدگان اين جشنواره با مشارکت و حمايت دستگاههاي همکار خارج و داخل ستاد، پنجم مهر همزمان با روز جهاني گردشگري معرفي خواهند شد.
معاون گردشگري خاطر نشان کرد: در کنار اين جشنواره، نمايشگاه اختصاصي مشارکتهاي ملي گردشگري و معرفي اقوام و فرهنگهاي ايران زمين از دوم تا پنجم مهر در محل بوستان نوروز واقع در منطقه فرهنگي – گردشگري عباس آباد تهران برگزار خواهد شد.
رئيس ستاد مرکزي هماهنگي خدمات سفر همچنين با بيان اين که سازمان جوانان هلالاحمر نقش موثري در ستاد سفر داشته است، گفت: مبتني بر استماع گزارش اقدامات برخي از دستگاهها و نظرات اخذ شده از سوي ستادهاي اجرايي خدمات سفر استانها، محورهاي پيشنهادي مرتبط با سازمان هلال احمر براي طرح در چهارمين نشست اعضاي اصلي ستاد مرکزي هماهنگي خدمات سفر گردآوري و در يازده بند قابل طرح است.
وي خاطر نشان کرد: «ضرورت برنامه ريزي براي گسترش و استقرار پايگاههاي اطلاع رساني و راهنمايي مسافران و همچنين پايگاههاي امداد و نجات و مکانهايي براي اسکان اضطراري در محل جاذبههاي پر بازديد به خصوص مناطق طبيعت گردي»، «نياز به تمرکز و تجميع پايگاههاي مختلفي که دستگاههاي عضو ستاد مرکزي و ستاد نهادها و دستگاههاي خدماتي ايجاد ميکنند در يک مکان مشخص در مبادي ورودي و محورهاي مواصلاتي»، «ضرورت تمرکزسازي تهيه و چاپ اقلام اطلاع رساني و راهنمايي مسافران» و «نياز به برگزاري دورههاي آموزشي و توانمندسازي براي نيروهاي داوطلب و افتخاري» بخشي از رئوس سرفصلهاي کاري مشترک مورد نياز ستادهاي اجرايي خدمات سفر استانها با سازمان جمعيت هلال احمر به شمار ميآيد.
رحماني موحد همچنين با اشاره به اجرايي شدن مصوبه جلسه پيشين با موضوع نظارت بر سرويسهاي بهداشتي و نمازخانههاي سراسر کشور گفت: طبق بسيج عموم ستادهاي استاني به منظور تحقق بند مذکور، از بين بيش از 3 هزار بازديد انجام گرفته در سطح کشور استان آذربايجان شرقي با تعداد 21 اکيپ و 400 مرکز، 627 بازديد انجام شده و 120 بازديد در حال انجام بالاترين آمار اخذ شده را به خود اختصاص داده است.
همچنين با توجه به اين که استماع گزارش اقدامات برخي از دستگاهها در ارتباط با سفرهاي تابستانه به خصوص دهه آخر شهريورماه به عنوان يکي از دستورات جلسه مذکور مطرح بوده است، لذا سازمان امداد و نجات جمعيت هلال احمر، سازمان راهداري و حمل و نقل جاده اي، پليس راهور ناجا و وزارت بهداشت به نمايندگي از ساير اعضا، به ارائه گزارش اقدامات انجام گرفته در طول دهه آخر شهريور پرداختند.
لازم به ذکر است نمايندگان حاضر در چهارمين نشست ستاد مرکزي هماهنگي خدمات سفر از سازمانهاي راهداري و حمل و نقل جاده اي، امور شهرداريها و دهياريها، هواپيمايي کشوري، محيط زيست، هواشناسي، تعزيرات حکومتي کشور و وزارتخانههاي صنعت، معدن و تجارت، بهداشت، درمان و آموزش پزشکي، فرهنگ و ارشاد اسلامي، جمعيت هلال احمر، راهور ناجا، کانون جهانگردي و اتومبيل راني، صدا و سيما، راه آهن، شرکت فرودگاههاي کشور و شوراي عالي مناطق آزاد حضور داشتند.
گفتني است طبق جمع بندي نهايي در اين جلسه، تقويم جلسات ستاد مرکزي هماهنگي خدمات سفر در سه ماهه فصل پاييز نيز به تصويب رسيد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]