تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 10 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم(ص):ایمان به صرف ادعا و آرزو نیست، بلکه ایمان آن است که خالصانه در جان و دل قرار گیرد و ا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819523997




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بیشترین بار درمانی مراکز دولتی بر دوش رزیدنت‌هاست


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: بیشترین بار درمانی مراکز دولتی بر دوش رزیدنت‌هاست
بیشترین بار درمانی کشور در بیمارستان‌های دولتی در اکثر ساعات شبانه روز توسط انترن‌ها‌؛ رزیدنت‌ها و فلوشیب‌ها ارائه می‌شود.


دکتر رضا لاری پور مشاور رئیس کل سازمان نظام پزشکی درگفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به اینکه وقتی دانشجوی پزشکی فارغ التحصیل می‌شود یک آینده بسیار خوشبینانه‌ای را برای خود متصور است‌؛ اظهار داشت: دانش آموخته پزشکی بعد از مدتی با طرح اجباری پزشکان برای خدمت در یک منطقه محروم مواجه می‌شود و اگر منطق فرستادن پزشکان به مناطق محروم این است که دانشجوی پزشکی بصورت رایگان درس خوانده است سایر رشته‌ها هم در دانشگاههای دولتی بصورت رایگان آموزش دیده‌اند‌.


وی افزود: اگر منطق طرح اجباری پزشکان این است که باید به جامعه و مردم خدمت‌رسانی شود پس لازم است متناسب با این خدمت‌شان پزشک و هزینه‌های خرید خدمت در این طرح لحاظ شود‌؛ در غیر اینصورت آگاهانه شکنجه روحی برای کسی که در این رشته تحصیل کرده است رخ می‌دهد.


وی تاکید کرد‌: در دوران انترنی و رزیدنتی شاید بیشترین بار درمانی کشور در بیمارستان‌های دولتی در اکثر ساعات شبانه روز توسط انترن‌ها‌؛ رزیدنت‌ها و فلوشیب‌ها  به مردم ارائه می‌شود.


مشاور رئیس کل سازمان نظام پزشکی با اشاره به اینکه مریض حق دارد با طبیب مومن‌؛ خوش رو و با اخلاق روبرو شود؛ اذعان داشت‌: سیستم سلامت کشور طوری پزشک را هدایت می‌کند که مجبور است در یک شهر دورافتاده در ابتدای امر کار کرده و این خدمت رسانی چون با خرید خدمت بسیار ناچیز انجام می‌شود‌؛ این فرد خود را در 35 سالگی با فردی مقایسه می‌کند که در بیست سالگی وارد بازار کار شده لذا دچار نگرانی ناشایست و مفرط می‌شود‌.


وی با بیان اینکه در برنامه‌های درسی جامعه پزشکی موردی به نام مهارتهای زندگی و مهارتهای ارتباطی و کلامی به پزشک آموزش داده نمی‌شود‌؛ تصریح کرد‌: اخلاق پزشکی یک درس صوری در دانشکده‌های پزشکی است لذا این توقع که پزشک با صلاحیت از دانشگاه فارغ التحصیل شود‌، توقعی گزاف است‌.


لاری پور خاطرنشان کرد: اگر بخواهیم واقعا طبیب از نظام سلامت استخراج کنیم که حکیم بوده و متعهد به اخلاقیات باشد و از صلاحیت‌های علمی لازم نیز برخوردار باشد باید در انتخاب دانشجوی گروههای مختلف پزشکی دقت کرد.


انتهای پیام/



اشتراک گذاری




مطالب مرتبط

توزیع واکسن آنفلوآنزا در داروخانه‌های سراسر کشور
در حسرت گرفتن نوبت در بیمارستانها
مراقبت زنان ایرانی تا ۴۲ روز بعد از تولد فرزند
بهیاران جایگزین پرستاران نمی‌شوند
بیماری‌های ارتوپدی در ردیف پنج بیماری شایع دنیا
یک سوم مصرف کنندگان شیشه، دچار روان پریشی می‌شوند
وزیر بهداشت از ساخت بیمارستان چادگان تا سه ماه دیگر خبر داد
عملكرد معاونت فرهنگی، دانشجویی و امور مجلس تشریح شد





۱۶ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۵:۳۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن