واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۶ شهريور ۱۳۹۴ (۱۰:۳۰ق.ظ)
گزارش تابستانه جمعيت هلالاحمر: مازندران، رکورددار انجام بيشترين عمليات جادهاي موج - معاون عمليات سازمان امداد و نجات جمعيت هلالاحمر گفت: از مجموع ۲۰ هزار و ۶۵۰ مصدوم حوادث، ۵ هزار و ۳۲۹ تن به مراکز درماني منتقل و ۱۵ هزار و ۳۲۱ تن، سرپايي درمان شدند.
به گزارش خبرگزاري موج، حسين درويشي، در چهارمين نشست ستاد مرکزي هماهنگي خدمات سفر که به ميزباني جمعيت هلال احمر برگزار شد، گفت: خدمات امدادي لازم تا ۱۳ شهريور به ۵۵ هزار و ۵۲۱ تن ارائه شده است.
وي با بيان اينکه سازمان امداد و نجات در ستاد سفرهاي تابستانه در دو مرحله حضور داشته است، گفت: در طرح تابستانه امداد و نجات امسال ۴ هزار و ۸۴ نفر – روز نيروي عملياتي به شکل روزانه و ۲۴ ساعته در يک هزار و ۱۵۹ پايگاه ثابت و سيار هلالاحمر به گردشگران و مسافران خدمات امدادي ارائه دادهاند.
درويشي تعداد خودروهاي به کارگيري شده در اجراي طرح امداد تابستانه را تا کنون ۳ هزار و ۲۰۵ دستگاه عنوان و اظهار کرد: به علاوه ۱۷ فروند بالگرد جمعيت هلالاحمر در طول اجراي طرح، براي ارائه خدمات لازم به مردم فعال بوده است.
انجام بيش از ۸ هزار و ۸۰۰ مورد عمليات و خدمات امداد و نجات
معاون عمليات سازمان امداد و نجات جمعيت هلال احمر تعداد عمليات و خدمات اين سازمان را تا ۱۳ شهريور، ۸ هزار و ۸۶۸ مورد اعلام و اظهار کرد: از ابتداي طرح تا کنون ۹۸ هزار و ۲۶۶ آسيب ديده، ۷ هزار و ۴۳۳ نجات يافته و لذا خدمات امدادي لازم به ۵۵ هزار و ۵۲۱ تن ارائه شده است.
درويشي با اشاره به اسکان اضطراري ۳ هزار و ۶۶۱ تن در طرح امداد تابستانه افزود: به علاوه ۸۱۲ مورد رهاسازي از سوي نيروهاي عملياتي با بهکارگيري دستگاههاي هيدروليک و ست نجات هلالاحمر انجام شده است.
انتقال ۴۸۰ مصدوم به مراکز درماني با بالگردهاي هلالاحمر
معاون عمليات سازمان امداد و نجات به فعاليت ناوگان امداد هوايي جمعيت در طرح امداد تابستانه اشاره کرد و گفت: در ۴۲ مورد عمليات پروازي، ۳۶۷ سورتي شامل ۲۷۴ ساعت پرواز براي امدادرساني انجام شده و ۴۸۰ تن به مراکز درماني منتقل شدهاند.
وي با مقايسه آمار خدمات امداد تابستانه سال جاري با سال گذشته اظهار کرد: با وجود اين که تعداد عملياتها در سال ۹۳ نسبت به سال جاري، ۱۱ درصد رشد داشته، اما تعداد آسيبديدگان نسبت به ميزان مشابه سال گذشته ۳۲ درصد کاهش نشان ميدهد.
درويشي همچنين با بيان اينکه کاهش ۳٫۹ درصدي رهاسازي نسبت به سال گذشته نشان از کاهش شدت تصادفات دارد، افزود: بيشترين عمليات جادهاي در محور آزادراه زنجان- تبريز و بيشترين عمليات رهاسازي در محورهاي سيرجان-بندرعباس و آباده – اصفهان انجام شده است.
مازندران، رکورددار انجام بيشترين عمليات جادهاي
معاون عمليات سازمان امداد و نجات گفت: بيشترين عمليات جادهاي در استانهاي مازندران، اصفهان و خراسان رضوي و شهرستانهاي ساوه، سوادکوه، کرج و شاهينشهر انجام شده است.
وي با اشاره به اينکه سازمان امداد و نجات در طرح ساماندهي سواحل که بيشتر در سواحل شمالي و با تصديگري وزارت کشور انجام ميشود نيز حضور دارد، افزود: امدادگران و نجاتگران اين سازمان با ۴۴ پايگاه و پست ثابت و سيار و حضور روزانه ۳۹۰ نجاتگر به صورت شبانهروزي در کنار ناجيان غريق، کار احيا و تحويل مصدومان به اورژانس و مراکز درماني را به عهده دارند.
درويشي تعداد عمليات امداد ساحلي را ۱۷۷ مورد اعلام کرد و گفت: در مجموع از تعداد ۱۷۴ مصدوم حوادث دريايي، ۱۳۳ تن به مراکز درماني منتقل شدهاند.
وي اظهار کرد: يکهزار و ۶۰۰ تن به شکل حضوري به پايگاههاي اين سازمان در سواحل شمالي مراجعه کردهاند.
لازم به ذکر است طرح امداد تابستانه هلالاحمر در دو مرحله، مرحله نخست از ۱۵ تا ۲۸ خرداد و پيش از آغاز ماه مبارک رمضان اجرايي شده و مرحله دوم از ۲۵ تير آغاز شده و تا ۴ مهر ادامه دارد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]