واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۴ شهريور ۱۳۹۴ (۱۷:۶ب.ظ)
معاون ارتباطات و بين الملل المصطفي: عرصه بين المللي نيازمند ذهن راهبردي است موج-قم-معاون بين الملل جامعه المصطفي گفت: امروز فعاليت در عرصههاي بين المللي نيازمند مديراني برخوردار از ذهن راهبردي است؛ تا ضمن بررسي و تحليل مسائل روز جهاني، برنامههاي منسجمي را براي مقابله با چالشهاي احتمالي ترسيم کنند.
به گزارش خبرگزاري موج از قم، معاون بين الملل جامعه المصطفي در نشست عمومي معاونت ارتباطات و بين الملل جامعه المصطفي که در سالن جلسات ساختمان مرکز المصطفي برگزار شد، با بيان اين که هر انساني در زندگي خويش همواره به دنبال موفقيت و سعادت است، تصريح کرد: الگوبرداري از شخصيتهاي موفق يکي از برجستهترين روشها، براي گام نهادن در مسير کمال و سعادت است.
وي با تأکيد بر اين که آدمي همواره خط و مشي زندگي خويش را بر اساس سيره انسانهاي موفق ترسيم مينمايد، ابراز داشت: خداوند متعال در قرآن کريم، بهترين الگوي بشريت را سيره حيات پاک نبي مکرم اسلام محمد مصطفي(ص) معرفي مينمايد.
حجت الاسلام والمسلمين حکيم الهي تأمل در سيره انبياء و اولياي الهي را يکي از مهم ترين تأکيدات آموزههاي ديني عنوان کرد و يادآور شد: سبک زندگي حضرت يوسف(ع) نيز يکي ديگر از الگوهايي است که قرآن کريم به زيبايي آن را ترسيم مينمايد.
وي با بيان اين که حضرت يوسف(ع) در سيره زندگي خويش بهرهمندي از فيوضات دنيوي و اخروي را با يکديگر جمع نموده است، اذعان داشت: قرآن کريم در آيات الهي، عامل رشد، کمال و موفقيت حضرت يوسف(ع) را در سه اصل بيان ميکند.
معاون ارتباطات و بين الملل جامعه المصطفي با اشاره به اين که آيات الهي نخستين مؤلفه موفقيت حضرت يوسف(ع) را نهادينه سازي تقواي الهي ذکر ميکند، ابراز داشت: تقواي آدمي بستگي به نوع فعاليتهاي انسان دارد و نهادينه سازي تقوا در هر شخص، رابطه مستقيمي با عرصه فعاليتي وي دارد؛ عرصه سنجش تقواي مدير، مغازهدار، کارمند، روحاني، کشاورز و ... با يکديگر متفاوت است.
حجت الاسلام والمسلمين حکيم الهي تصريح کرد: بايد ضمن نهادينه سازي تقواي الهي، با محاسبه اعمال، تغيرات روحي و معنوي خويش را رصد نماييم.
وي صبر را از ديگر عوامل موفقيت حضرت يوسف(ع) از زبان آيات الهي عنوان کرد و ابراز داشت: صبر آدمي با ادامه فعاليت و روز افزون نمودن تلاشهاي انسان گره خورده است.
معاون ارتباطات و بين الملل جامعه المصطفي احسان و نيکوکاري را سومين عامل رشد و موفقيت حضرت يوسف(ع) دانست و يادآور شد: خداوند متعال هيچگاه، اجر محسنين را ضايع نميکند.
حجت الاسلام والمسلمين حکيم الهي با بيان اين که احسان و نيکوکاري منحصر در امورات مادي نيست، خاطرنشان کرد: انسان بايد در اين عصر که خداوند متعال زمينههاي بسياري را براي نشر معارف ناب الهي فراهم نموده، شبانه روز تلاش نمايد.
معاون ارتباطات و بين الملل جامعه المصطفي با تأکيد بر اين که در تاريخ اسلام چينن فرصت بينظيري براي نشر معارف ناب اهل بيت(ع) فراهم نشده بود، ابراز داشت: بايد با احسان و نيکوکاري، عمر خويش را صرف هدايت تشنگان معارف ناب الهي نماييم و پاسخگوي نياز مخاطبان جهاني باشيم.
وي در بخش ديگري از سخنان خود ضمن تأکيد بر بازشناسي شرايط روز جهاني، اظهار داشت: امروز فعاليت در عرصههاي بين المللي کار عظيم، بسيار گسترده و نيازمند مديراني برخوردار از ذهن راهبردي است؛ تا ضمن بررسي و تحليل مسائل روز جهاني، برنامههاي منسجمي را براي مقابله با چالشهاي احتمالي ترسيم نمايند.
حجت الاسلام والمسلمين حکيم الهي به برخي از مؤلفههاي مهم در عرصه کارشناسي حوزه بين الملل اشاره نمود و ابراز داشت: براي هدفمندي هرچه بيشتر فعاليتها در عرصه بين الملل، سه کميته واحدها، ارتباطات و رصد و پايش تحولات تشکيل شده است.
گفتني است؛ در ادامه اين مراسم، ضمن تقدير از خدمات و تلاشهاي حجت الاسلام علي کاظمي، مدير کل سابق روابط عمومي و بين الملل جامعه المصطفي، ناصر نجفيان به عنوان مدير جديد اين اداره کل معرفي شد.
همچنين در اين مراسم حجت الاسلام محمد مهدي دشتي نيز به عنوان رئيس اداره حج عمره جامعه المصطفي منصوب شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]