تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خداوند! زبان را عذابى دهد كه هيچ يك از اعضاى ديگر را چنان عذابى ندهد. زبان گويد...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867683317




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دولت در سياست خارجي کارستان کرد


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۴ شهريور ۱۳۹۴ (۱۶:۳۱ب.ظ)
جهانگيري: دولت در سياست خارجي کارستان کرد موج-معاون اول رئيس جمهور گفت: ايران کشوري است که مي‌تواند در مقطع فعلي به کانون مهم توسعه تبديل شود وبه اقتصاد جهان جاني دوباره ببخشد.
به گزارش خبرگزاري موج، اسحاق جهانگيري در مراسم افتتاحيه اولين کارخانه توليد آهن اسفنجي کشور در مجمع جهان فولاد سيرجان با اشاره به عملکرد دولت طي دو سال گذشته خاطر نشان کرد: دولت در اين دو سال گذشته گام‌هاي بلند و اقدامات بسيار مهمي انجام داد به گونه‌اي که بسياري اين تصور را نداشتند که نه اين دولت و نه دولت‌هاي ديگر بتوانند که مشکلاتي که در سطح بين‌الملل، سياست داخلي و اقتصاد کشور وجود داشت به سرعت حل کند.
وي با بيان اين که دشمنان براي وارد کردن آسيب جدي به جمهوري اسلامي ايران طرح‌هاي بسياري را دنبال کردند گفت: آخرين طرحي که دشمنان ايران به دنبال آن بودند دهانه هسته‌اي و هدف قرار دادن نفت و سيستم بانکي کشور بود.
معاون اول رئيس جمهور با اشاره به دستاوردهاي دولت در حوزه‌ سياست خارجي گفت: به فضل الهي در اين دو سال در بخش سياست خارجي کاري کرديم کارستان. تيم مذاکره کننده ايران که فرزندان ملت بودند توانستند با تدابيري که رهبر انقلاب انديشيدند و همچنين مديريت بسيار شجاعانه و مدبرانه رئيس جمهور، پاي ميز مذاکره‌اي که در طرف مقابل آن شش کشور بزرگ دنيا حضور داشتند بنشيد و موفقيت‌هاي بسياري کسب کنند.
جهانگيري با بيان اينکه در جريان مذاکره با شش کشور دنيا توانستيم به اهداف اصلي خود دست يابيم خاطر نشان کرد: پيش از مذاکرات به دنبال تثبيت حقوق هسته‌اي کشورمان، حفاظت از دستاوردهاي هسته‌اي ونيز برداشته شدن تحريم‌هيا ظالمانه‌اي که عليه کشور مان اعمال شده بود بوديم که توانستيم امروز و پس از مذاکرات به هر سه هدف اصلي خود دست يايبم.
وي ادامه داد: در جريان مذاکرات وين براي نخستين بار در تاريخ، شوراي امنيت قطعنامه پيشين خود که طي آن اعلام شده بود ايران نمي‌تواند غني سازي داشته باشد را لغو و قطعنامه‌ جديدي را تصويب کرد که طي آن به صراحت ذکر شده که ايران مي‌تواند غني سازي هسته‌اي داشته باشد.
جهانگيري ادامه داد: امروز تمام مراکز غني سازي کشورمان اعم از مراکز نطنز، اراک و فردو همگي در جاي خود باقي ماندند و به کار خود ادامه خواهند داد. همچنين موفق شديم که تحريم‌هاي ظالمانه‌اي را که عليه کشور مان اعمال شده بود را از پيش پاي ملت برداريم.
معاون اول رئيس جمهور در بخش ديگري از صحبت‌هاي خود با اشاره به مولفه‌هاي پايه‌هاي اقتدار جمهوري اسلامي ايران خاطر نشان کرد: مهم‌ترين مؤلفه اقتدار جمهوري اسلامي ايران ملت بزرگ ايران است. دشمنان ما با هدف قرار دادن اين ملت تحريم‌هايي عليه اقتصاد کشورمان وضع کردند تا زندگي مردم را تحت فشار قرار دهند به اين اميد که ملت لب به اعتراض بگشايد و مسوولين ايران نيز مجبور به عقب نشيني شود اما با يکپارچگي که ملت ايران از خود نشان دادند به دشمنان فهماندند که اين ملت نه تنها لب به اعتراض به مسوولان خود نمي‌گشايد بلکه از آن‌ها مي‌خواهد که در مقابل اين فشارها ايستادگي و مقاومت کند.
جهانگيري حوزه‌ي نفوذ ايران را دومين مؤلفه اقتدار جمهوري اسلامي ايران دانست و گفت: امروز جمهوري اسلايم ايران ديگر در چارچوب مرزهاي کشور خود نفوذ ندارد بلکه اين نفوذ به فراتر از مرزها نيز رسيده است و امروز همه مي‌دانند که اگر کشوري بخواهد در سوريه و عراق و لبنان حرف آخر را بزند، اين کشور ايران است.
معاون اول رئيس جمهور با اشاره به حضور و فعاليت گروهک تروريستي داعش در منطقه افزود:‌ امروز همه مي‌دانند که اگر قرار باشد کشوري در مقابل گروهي مانند داعش ايستادگي کند جمهوري اسلامي ايران است و چنانچه قدرت نيروهاي مسلح کشورمان و همچنين تدابير و حمايت‌هاي ايران نبود مشخص نبود که امروز داعش چه مناطقي را تحت نفوذ و اختيار خود داشت.
وي گفت: مولفه‌ي سوم اقتدار جمهوري اسلامي ايران شخص دکتر روحاني و دولت تدبير و اميد است که توانستند از مولفه‌هاي قدرت پاي ميز مذاکرات بهره برداري مطلوب کنند و غرب را به عقب نشيني عليه ايران وادار نمايند.
جهانگيري گفت: امروز بايد قدردان شرايط طلايي که به وجود آمده باشيم و بايد براي دوران پسا تحريم‌ خود را آماده کرده و برنامه ريزي مدون نماييم و در اين دوران گام‌هاي سنجيده‌اي برداريم.
وي با بيان اينکه شرايط اميد و نشاطي که امروز پس از توافق هسته‌اي به وجود آمده نتيجه اجماع داخلي است که هم در ميان مردم و هم در ميان مسوولين شکل گرفته است، گفت: گام اول اجراي سياست همدلي و همزباني دولت و ملت، توافق وين بود و گام بعدي آن نيز حماسه‌اي است که بايد پس از توافق وين اتفاق بيافتد.
جهانگيري در بخش ديگري از صحبت‌هاي خود با تاکيد بر اينکه يکي از مهم‌ترين مسائل پيش روي کشور در دوره‌ي پسا تحريم‌ مسائل اقتصادي است اظهار کرد: امروز از يک سو با چالشي جدي با عنوان اشتغال مواجه هستيم و از سوي ديگر نيز در داخل با يک سري محدوديت‌ها در منابع مالي مواجه هستيم. در اين شرايط در کشور به اين نياز داريم که منابع مالي اعماز منابع دولتي، منابع بخش خصوصي، منابع سيستم بانکي و همچنين منابع خارجي به صحنه بيايند تا بتوانيم از دوره فعلي به نحو مطلوب عبور کنيم.
معاون اول رئيس جمهور با تاکيد بر اينکه مي‌خواهيم با دنيا کار کنيم، به حضور نمايندگان شرکت‌هاي مختلف دنيا در ايران پس از توافق وين اشاره و اظهار کرد: هنوز توافق وين وارد مرحله اجرا نشده است اما شاهديم که شرکت‌هاي مختلف دنيا در حال رفت و آمد به کشورمان هستند. معنا و مفهوم اين رفت و آمدها اين است که ايران کشوري مهم است و اينجا امنيت و ظرفيت کارهاي مهم اقتصادي وجود دارد.
وي ادامه داد:‌ اين رفت و آمدها به اين معناست کشوري که مي‌تواند در مقطع فعلي به کانون مهم توسعه تبديل شود و به اقتصاد جهان هم جهاني دوباره ببخشد ايران است.
معاون اول رئيس جمهور با تاکيد بر اين که به شرکاي خارجي بارها اعلام کرده‌ايم که کار در ايران با گذشته متفاوت است اظهار کرد: اقتصاد ايران داراي هزار و سيصد ميليارد دلار توليد ناخالص داخلي است و همچنين داراي نيروي تحصيلکرده جوان با نشاط با دانش فني و مهندسي است.
وي با اشاره به توان مهندسي کشورمان خاطر نشان کرد:‌ همانطور که در بازديدها و افتتاح‌هايي که در جريان سفر به استان کرمان مشاهده کردم مهندسي، ساخت و تجهيزات مورد استفاده در مراکز معدني و صنعتي، همگي ساخت ايران بود و تنها بخش کوچکي از تجهيزات از خارج وارد شده بود.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن