واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۴ شهريور ۱۳۹۴ (۱۶:۸ب.ظ)
عدم صدور مجوز زيستمحيطي دليل کندي اجراي آبشيرينکن بندرعباس است موج-مديرعامل آبفاي استان هرمزگان گفت: يکي از دلايل کندي اجراي آبشيرينکن بزرگ بندرعباس عدم صدور مجوز زيستمحيطي است که بايد در اين امر تسريع شود.
بهگزارش خبرگزاري موج،حسين خادمي، مديرعامل آبفاي استان هرمزگان، در ديدار با نماينده وليفقيه در هرمزگان و ائمه جمعه اين استان با اشاره به بحران منابع آبي در هرمزگان و تلاش هر چه بيشتر در حفاظت از منابع آبي استان، گفت: متأسفانه با وجود تمام هشدارها و تلاشهاي انجام شده، ما شاهد افزايش روز افزون مصرف آب در هرمزگان به دليل افزايش جمعيت و بيتوجهي به فرهنگ صرفهجويي هستيم.
وي گفت: درحال حاضر آب مورد نياز شهرهاي استان معادل 4 هزار 100 ليتر بر ثانيه است در حالي که ظرفيت توليد فعلي ما سه هزار و 500 ليتر بوده و 600 ليتر بر ثانيه کمبود آب داريم.
مديرعامل آبفاي هرمزگان با تاکيد بر محدوديت منابع آبي استان و افزايش نياز آبي در سال آينده به 2700 ليتر بر ثانيه، تصريح کرد: با ادامه روند فعلي منابع آبي موجود، تسريع در روند احداث آبشيرين کن 100 هزار مترمکعبي بندرعباس بسيار ضروري است.
وي يکي از دلايل اصلي کندي اجراي آبشيرين کن بندرعباس را عدم صدور مجوز زيست محيطي اين پروژه اعلام کرد و گفت: در صورت صدور اين مجوز، فاز اول اين پروژه با ظرفيت 20 هزار مترمکعب تا هفته دولت سال 95 وارد مدار بهرهبرداري ميشود و با تکميل آن، 70 درصد آب مورد نياز شهر بندرعباس تأمين ميشود.
در اين نشست نماينده وليفقيه در هرمزگان و امامجمعه بندرعباس با تاکيد بر اين که، تأمين آب يک منطقه از ديگر مناطق استان يا کشور و حتي از کشورهاي ديگر در دنيا رايج است، تصريح کرد: دسترسي به آب در سطوح محلي نيست و اگر محلي شود، جنگها بر سر آب خواهد بود.
آيتالله غلامعلي نعيمآبادي افزود: درخصوص تأمين آب شهر بندرعباس از سد و يا چاههاي ميناب هم نميتوان گفت آب مينابي است؛ چراکه حکمراني محلي آب امکانپذير نيست. همچنين در دوران امر ميان حيات انسان و درخت، انسان مقدم است.
نماينده وليفقيه در هرمزگان با اشاره به مشکلات کمآبي در شهرهاي استان، گفت: استفاده از تکنولوژي شيرينسازي آب دريا و صرفهجويي دو راهکار اساسي است که اگر محقق شود، بحران کمآبي استان نيز رفع ميشود.
وي همچنين نسبت به آبياري فضاي سبز شهري از طريق آب شرب انتقاد کرد و گفت: آب و فاضلاب استان بايستي به طور جدي نسبت به قطع انشعابات فضاي سبز اقدام نمايد. همچنين شهرداري نيز بايد از طريق منابع ديگري که در اختيار دارد، فضاي سبز شهري را آبياري کند.
آيتالله نعيمآبادي با تصريح بر اين که ائمه جمعه زبان گوياي مردم هستند و بايستي مشکلات مردم را به گوشش مسوولان برسانند، تاکيد کرد: با توجه به بحران کمآبي در شهرهاي استان، تريبون جمعه و جماعات فرصت مناسبي براي ترويج فرهنگ صرفهجويي است که ائمه جماعات بايد در قالب توصيههاي ديني و مذهبي مسوولان آب را در نهادينه کردن اين فرهنگ، ياري و همراهي کنند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]